Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twoje największe zwycięstwo  (Przeczytany 45362 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • XXX
    Odp: Twoje największe zwycięstwo
    « Odpowiedź #120 dnia: Lutego 05, 2009, 17:10:40 »
    Te wasze zwycięstwa są niczym, kiedy otrzymujecie 1\4 dmg a wasi wojowie 1\2 dmg to mozna 10 osobowym oddzialem kawalerii rozgromic 1000 oddzial piechurow...

Grajcie na poziomie trudności powyżej 140 % to pogadamy sobie o wielkich, epickich zwycięstwach :P
    Na poziomie 140 % właśnie samotnie usiekłem 7 kawalaerzystów, jednak potem trafiła mnie w głowę jakaś zagubiona strzała i moja bitwa się skończyła ; d
    XXX

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #121 dnia: Lutego 05, 2009, 17:33:06 »
    Czep się tramwaju :) Gram na normalnych obrażeniach (zarówno dla siebie jak i moich kompanów) i 100 battle size (więcej mój komp nie wyciska)

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #122 dnia: Lutego 05, 2009, 17:41:39 »
    Przy battlesizer 100 obronic zamek to latwizna. Polowa nie podejdzie jesli stzrelaja twoi zolnierze, prawie nikt nie dojdzie jesli strzelasz tez ty. Jakbys obronil ten zamek gdyby wszystkie wojska naraz wyszly to bym ci pogratulowal.

Swoja droga to ciekawe, dostales 2 strzaly, w tym jedna w glowe i zyjesz? Albo masz uzbrojenie z ctrl+x (tak, fajnie się kasę mnoży, co? ;d) albo miałeś farta w szukaniu eq, po bitwie.
    XXX

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Lutego 05, 2009, 18:19:48 »
    Aexalven, możesz już skończyć, wszyscy dostrzegli, że jesteś najlepszym graczem. Temat chyba nie powstał po to, aby się licytować, kto jest fajniejszy, ale żeby każdy miał gdzie się pochwalić swoim małym sukcesem, który go cieszy, a to czy ubił 10, czy 10000 jest nieistotne.
    http://zue-dazy.mybrute.com subtelny reflink, prawda?:]

Offline Kita

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Lutego 05, 2009, 22:27:35 »
    Gram na średnim, tzn nie na normalu, ale nie na najniższych dmg, więc jest to w miarę normalna trudność. A nie gram na kodach, uczciwą grą zarobiłem na zbroję płytową o majestatycznym wygglądzie i wielki skrzydlaty hełm o majestatycznym wyglądzie, więc zazwyczaj dostaję 0 dmb, ale muszę sobie jeszcze kupiś rękawicei lepsze buty, i będę Rambo jakich mało :DD

Gram na 133, ale zawsze w bitwie ustawia mi 30 mniej, więc wyskakuje około 100 do walki.

P.S. Nie miałem łuczników, samą piechotę.

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #125 dnia: Lutego 06, 2009, 08:21:09 »
    Przy battlesizer 100 obronic zamek to latwizna. Polowa nie podejdzie jesli stzrelaja twoi zolnierze, prawie nikt nie dojdzie jesli strzelasz tez ty. Jakbys obronil ten zamek gdyby wszystkie wojska naraz wyszly to bym ci pogratulowal.

Ja bym sobie chętnie sizera i na 2000 nastawił ale mój laptop po prostu tego nie wytrzyma. Stacjonarny wyciąga nieco więcej - 200.

Swoja droga to ciekawe, dostales 2 strzaly, w tym jedna w glowe i zyjesz? Albo masz uzbrojenie z ctrl+x (tak, fajnie się kasę mnoży, co? ;d) albo miałeś farta w szukaniu eq, po bitwie.

Wiesz, też nie wiem czemu przeżyłem. Może dlatego, że mam dużo hp (70) co nie zmienia faktu, że bitwę skończyłem mając 1 hp. Co do kodów NIGDY ich nie używałem.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Lutego 06, 2009, 08:53:37 »
                                                                                                                                                                                                                                                                                                     mojo najwiekszo bitwo to bylo jak bylem na 15 lvl i sam jechalem to mnie napadl jakis lord z nojdow. mial ok 50 jednostek: ok 20 rycerzy i jezdzcow, ok 15 piechoty, ok 10 lucznikow i reszta to hyba byl on i rekruci. jak zaczela sie bitwa to pojechalem se na koniu z lukiem i zdjolem tak wszystkivh konnych i zwalilem lorda z konia, potem ruszylem na lucznikow i zdjolem ich z miecza(wku****** sie na nich bo mnie z konia zwalili), a z rekrutami poszlo latwo. nie pamietam ile dostalem doswiadczenia, ale to bylo duuuuza sumka. stracilem hyba az 40 hp                       p.s.    tez NIGDY nie uzywam kodow- psujo gre.                                                                                                                                                                                                                                     

Offline Niebieskooki

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Lutego 06, 2009, 09:11:38 »
                                                                                                                                                                                                                                                                                                     mojo najwiekszo bitwo to bylo jak bylem na 15 lvl i sam jechalem to mnie napadl jakis lord z nojdow. mial ok 50 jednostek: ok 20 rycerzy i jezdzcow, ok 15 piechoty, ok 10 lucznikow i reszta to hyba byl on i rekruci. jak zaczela sie bitwa to pojechalem se na koniu z lukiem i zdjolem tak wszystkivh konnych i zwalilem lorda z konia, potem ruszylem na lucznikow i zdjolem ich z miecza(wku****** sie na nich bo mnie z konia zwalili), a z rekrutami poszlo latwo. nie pamietam ile dostalem doswiadczenia, ale to bylo duuuuza sumka. stracilem hyba az 40 hp                       p.s.    tez NIGDY nie uzywam kodow- psujo gre.                                                                                                                                                                                                                                     

Hexior jesteś, ale niewiem czy wiesz, ale Nordowie i ryby, konnicy nie mają. Pomijaj tragiczną ortografie i "se".

Moje największe zwycięstwo? 9 level, Heraldyczna zbroja(49) Nordycki Hełm(39) Buty skórzane(14) plus stalowa tarcza i ciężka szabla(33) w zestawie z ciężką lancą(26), razem z 10 Veagirskim Rycerzami(zależy mi na mobilności), przeciwko jakiemuś Swiadiańskiemu Lordowi, z 94 ludźmi - nie potrafię podać ich dokładnej liczby i kim byli, ale na oko było to ze 20 Zbrojnych/Rycerzy 40 Piechoty, 25 Wszelakich strzelców i reszta to Rekruci i może jeden leśnych bandyta. Battlesizer na 200

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Lutego 06, 2009, 22:08:47 »
    nie myslisz- lord z nordow nie mysi miec tylko nordyckich jednostek!

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #129 dnia: Lutego 06, 2009, 23:07:51 »
    nie myslisz- lord z nordow nie mysi miec tylko nordyckich jednostek!

Dajcie bana temu pajacowi, bo nie zdzierżę następnych jego postów...
    XXX

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Lutego 06, 2009, 23:48:43 »
    Ej, no przecież prawdę powiedział, lord Nordów nie jest myszą;)

Offline lipiszos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 07, 2009, 00:35:55 »
    poszedłem z moja banda (50 piechurów) na jadze black knight  wyrznęli mi wszystkich zostałem sam a ich 4 i z łuku ich powyszczelałem:D równe 20 minut mi to zajęło (musiałem celować w głowę bo mało strzał było;))

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 07, 2009, 05:24:46 »
    "Dajcie bana temu pajacowi, bo nie zdzierżę następnych jego postów..."- moja ortografia się nie podoba? Nie jestem nauczycielem polskiego!

Offline zue dazy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 07, 2009, 05:55:42 »
    Czyli tylko nauczyciel jest w stanie pisać?O_o

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik