Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twoje największe zwycięstwo  (Przeczytany 45258 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rysiu

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • nie cierpie tej strony mountblade.info
      • odchodcie i nie rejestrujcie sie na tej stronie
    Odp: Twoje największe zwycięstwo
    « Odpowiedź #90 dnia: Maja 03, 2008, 15:43:11 »
    to bylo w wersji dopiero 0.550 czy jakos tak :P

załatwiłem sam[1lvl]  15 swadian hunter[sa juz wycofani a szkoda] byli na poziomie tym samym co swadian crosbrowman
    tylko ze mieli luki i gorsze pancerze ale na 1 lvl ich pancerze sie przydaja.....zarobilem chyba exp do 6 lvl i kiedy dojechalem do miasta wyskakuje mi o trialu itp.
    moderatorzy tego forum są głupi badziewiaści nie pomagają rozdają ostrzeżenia za byle co nie rejestrujcie sie na mountblade.info bo to są ****

Offline Lord_Angmar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #91 dnia: Maja 04, 2008, 15:52:50 »
    No więc:
    Ja- 8 level, nawet przyzwoite uzbrojenie(nordycki miecz, kolczuga, nosal), kompania taka sobie. ogółem szanse z przeciwnikiem zerowe
    Przeciwnik- 25 dark hunterów + 10 dark knightów i mnóstwo więźniów.

Ja zastrugałem kozaka i myślałem sobie, że to leszcze jakieś, dopóki nie wycięli mi kompanii w pień.
    jeździłem w kółko i w końcu (po godzinie) mroczniaki gryzły piach, a ja wesolutki że mam w końcu great helmet, półtoraka i pancerz heraldyczny
    pojechałem dalej z nową ekipą (20 swadian man at arms i 10 knightów) a i o kasie z reszty łupów nie wspomne:)
    Fin:)
    "Deus Lo Vult!" Taka jest wola Boża!- Urban II podczas zwoływania I krucjaty

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #92 dnia: Czerwca 12, 2008, 11:00:03 »
    Pomagałem małej karawanie Gondoru ( było tam z 8-10 osób, którzy jeszcze żyli) w walce ze 100+ osobowym patrolem Mordoru. Moich Rohańczyków było 21 i wygraliśmy. Miałem ze 20lvl wiec nie ma sie czym chwalić :P
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 30, 2008, 11:12:31 »
    Czy ktoś zna zamek Grunwalder Castle?? Otoż tam zeby dojsc do murów trzeba wejść po takiej górce, gdzie AI się gubi. WIęc ja z moimi khergitami i rhodockimi kusznikami obroniłem ten zamek w stu ludzi przeciwko prawie 500 nordom :)
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 30, 2008, 12:14:35 »
    Heh moj ulubiony zamek, ktory zdobylem jako pierwszy;) bardzo spodobal mi sie pomysl z ta "ostatnia wieza", co widac na tym screenie http://www.mountblade.info/show.php?img=field/1.jpg

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Lipca 30, 2008, 13:34:00 »
    Mnie ostatnio komp postanowił powkurzać jak zdobywam zamki :/
    Zawsze zostaje 1 obrońca zamku, który stoi w najdalszej wieży i strzela z łuku lub kuszy. Cholera, za Chiny go zobaczyć nie można nawet jak już się dojdzie do tej wieży z której strzela. Dopiero jak mu się amunicja kończy i wyjmuje broń do walki wręcz to można go zlokalizować, bo zaczyna się drzeć jak głupi.

EDIT: No, właśnie przed chwilą zrobiłem jeden z lepszych wyników w moim życiu. Gram sobie w TLD i miałem w swojej armii 26 jeźdźców Rohanu, Ulfasa i jednego rycerza z Dol Amroth. Miałem za zadanie złapać kapitana Isengardu i nadarzyła się okazja bo spatrzyłem Lesser Host of Isengard (91 ludzi). Postanowiłem im chwilę pouciekać, żeby uniknąć walki w lesie i w odpowiednim momencie zaatakowałem. Efekt był taki, że przeciwnik stracił wszystkich ludzi (jedyny ogłuszony to był właśnie kapitan ;) ) natomiast mnie zdołali jedynie ogłuszyć jednego skirmishera. :D
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 03, 2008, 18:14:00 wysłana przez Arcylisz »

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 08, 2008, 10:00:02 »
    Moje największe osiągnięcie to wybicie(wraz a moimi towarzyszami a było ich 8, najlepsze zbroje, broń itp) 101 rhodockich leszczy wraz z lordem wziętym do niewoli, moja metoda to hit and run, jak kusznikom skończa sie bełty to potem niema problemu, jedna szarża=jeden trup :-D, a moi podopieczni zapełnili ekran zielonymi napisami :-D

Offline Zawisza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 09, 2008, 14:21:27 »
    Mam pytanie co do niektorych zwycięstw. Jak np "ja i moich 5ciu"i vs xxx. Czy gracie na battle sizer czy raczej "turowo" czyt. np kilka walk 20v20. Bo coś wątpliwe wydaje mi się żeby solo zabić kilkudziesięciu/kilkuset chłopa. Oczywiście bez obrazy, tylko byłem ciekaw. Ja gram na battle sizer 400 i jak przyjdzie  50 vs 200 to jest nie za ciekawie.

@OT

Najwieksze zwyciesto to last stand na arenie :)
    Wracam do M&B ;)

Offline Ranger119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 11, 2008, 01:20:44 »
    Moja największa bitwa była nie dawno.Biłem się ja i moi typi (30) na armie 100 (sporo ludzi i różnych ras od najgorszych do najlepszych) Gdy tylko zaczeła się walka  moi od razu rzucili się w chmarę ludzi i zabili z 40 po czym sami ulegli i mi została reszta. Ganiała mnie wielka grupka tak ze 20 na koniach a reszta piechota.Udało ie sie jakoś ich zabi :D to chyba moje największe zwycięstwo :D Jeśli chodzi o battle sizer to mam ustawione na tysiąc:D Trochę się tnie ale z czasem wybicia ludzi przechodzi:D

Offline Messer

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 11, 2008, 14:57:20 »
    Mam pytanie co do niektorych zwycięstw. Jak np "ja i moich 5ciu"i vs xxx. Czy gracie na battle sizer czy raczej "turowo" czyt. np kilka walk 20v20. Bo coś wątpliwe wydaje mi się żeby solo zabić kilkudziesięciu/kilkuset chłopa. Oczywiście bez obrazy, tylko byłem ciekaw. Ja gram na battle sizer 400 i jak przyjdzie  50 vs 200 to jest nie za ciekawie.

@OT

Najwieksze zwyciesto to last stand na arenie :)

Gram na battle sizer ustawiłem sobie bitwy na 250 bo przy większej ilośći  komp mi sie chlasta, widziałem bitwy po kilkuset bodajrze 600? na lepszym sprzęcie, totalna masakrai te trupy, i ta krew :D, a szturm na zamek armią 400 chłopa wygląda śmiesznie, każdy  chce wejść na ta drabinke  :D...jak na targu

Offline Zawisza

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 11, 2008, 15:48:13 »
    Ja sobie moge pozwolić na max 400 chłopa 1024 x 768 detale LOW. Co do tematu to wygrałem 57 vs 102, myślalem, że nie mam szans. Cała moja armia skladała sie z sharpshooterów i veteran horse archerów + ja sam archer. Kusznicy walą z dystansu a kawaleria jeździ w kółko i raz po raz sie wycofuje. Straciłem tylko 1 człowieka + jeden ranny, aż sie sam zadziwiłem.
    Wracam do M&B ;)

Offline Sasori

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Września 21, 2008, 21:09:32 »
    ja sam po wycięciu mojej armi sam wyciąłem w pień armię sanjar chana w 9.30 włącznie z nim samym

Offline Georg DeModreyn

• BANITA
    • Użytkownik
    • W żadnym królestwie nie służył długo
    « Odpowiedź #102 dnia: Listopada 19, 2008, 16:32:50 »
    Ja sam ataku na zamek zatłuklem z 50 khergithuw różnorakich ale miałem okolice 30 poziomu z świetnym dlugim mieczem zostało mi 1 hp ale uwaliłem jeszcze sam w pojedynke podczas ataku na mój zamek wystzrelałem około 200 wrogich żołniezy metodą koniec strzał uciekam jakoś wierzy oblenżniczej nie chciało im sie pchać

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Listopada 19, 2008, 17:15:45 »
    Moje największe zwycięstwo to walka 320+ moich chłopa VS Król Yaroglek z 2 lordami (coś koło 700woja). Z battlesizerem ustawionym na 700 :) Dodam że te 320ziomków to z mojego oddziału było (lekko podrasowana charyzma).

Offline rafalemilian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Listopada 21, 2008, 09:29:55 »
    Moim największym zwycięstwem jakim do tej pory mogę się pochwalić było wyrżnięcie wrogiego party króla Rodhoków 350 chłopa armią liczącą 39 najemnych kawalerzystów. Jeździłem sobie w koło a goście nadziewali się na lance ;] co szarża to trup i to czasami nie jeden xD. przyznam że bitwa trwała dość długo i wyobraźcie sobie te respowny gdzie moich pojawiało się 5 na 35 oponentów. Na szczęście mieli mało kawalerii. Nic nie sprawia większej radochy niż lvl otrzymać w czasie walki ;p i to z 20 na 21 ;] więc miałem super motywacje by wyjść z niej zwycięsko.