Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47210 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #105 dnia: Października 11, 2016, 23:00:40 »
    z calej sily jaka posiadam kopie go w genitalia to zazwyczaj działało poczym jesli mi sie nie uda staram sie pasc plackiem i przeturlac pod podwoziem samochodu zeby dostac sie do niego od strony pasarzera

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #106 dnia: Października 11, 2016, 23:40:48 »
    Próbowałeś kopnąć go w jaja, lecz coś nie wyszło. Nie wyszło to, że w momencie kopnięcia facet stał jeszcze bokiem do Ciebie i kopniak poleciał nie w to miejsce, w które powinien. Tymczasem ten co stał na czatach zaszedł Cię szybko od tyłu i chwycił Cię. Znalazłeś się w silnym uścisku, nie mogłeś się poruszyć. Tymczasem ten pierwszy odwrócił się całkowicie i zadał Ci cios z pięści w twarz. Poczułeś jego uderzenie i trochę zabolało.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Października 12, 2016, 00:03:28 »
    ejjj..wlasnie przeciez jestem jakims wampirem postacia nadnaturalna powinienem byc jakis super silny i wogole..tak przynajmniej na filmach to wyglada cholera jesli dostane tu od dwoch gosci pomordzie to dopiero reklame sobie zrobie usmiecham sie bezczelnie poczym kopie delikwenta przed soba obiema nogami w twarz
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2016, 00:29:35 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Października 12, 2016, 00:18:24 »
    Wygiąłeś się odpowiednio do swojego ruchu i z całą siłą kopnąłeś czarnucha w mordę. Ten nie spodziewał się takiego zagrania i mocno przywalił plecami o drzwi pojazdu. Tymczasem ten który Cię trzymał postanowił wykorzystać również twój samochód i przywalić Tobą o niego z całej siły.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Października 12, 2016, 00:27:46 »
    TO ZACZYNA BYĆ QREWSKO IRYTUJĄCE!!! pewnie ten ćwok w samochodzie ma niezły ubaw po jasna cholerę mi to wszystko potrzebne było podkurczam nogi aby zamortyzować ewentualne uderzenie jednocześnie uderzam potylica w twarz drugiego napastnika

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Października 12, 2016, 15:02:37 »
    Podkurczyłeś nogi i stała się rzecz niesłychana. Działając jak wahadło, pociągnąłeś swojego oprawcę do dołu tak, że ty schowałeś się pod nim... a on przywalił głową w drzwi. Usłyszałeś bardzo głośne chrupnięcie, widocznie facet złamał sobie kark. Rezultat był taki, że obydwoje się przewróciliście a jego cielsko Cię przygniotło. Tymczasem ten pierwszy zaczął powoli dochodzić do siebie i docierać do niego, co tak naprawdę tutaj się wydarzyło...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Października 12, 2016, 18:27:03 »
    dobra to było nie zamierzone ale skoro zadziałało to nie będę narzekałz całych sił staram się zsunąć ciało delikwenta poczym odturlać się i płynnie wstać

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Października 12, 2016, 18:55:21 »
    Spokojnie przesunąłeś ciało na tyle aż zrzuciłeś je z siebie i płynnie wstałeś. Zauważyłeś, że pierwszy mężczyzna wyciągnął z kieszeni sprężynowca i otworzył go... Po czym tak go chwycił, że zamierzał Ci zrobić drugi pępek...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Października 12, 2016, 21:11:43 »
    nooo niee jeszcze będzie dźgał mnie jakimś widelcem....dobra zmiana taktyki odskakuje poza bezpośredni zasięg drugiego napastnika patrząc bezpośrednio na niego uśmiecham się ironicznie i wysuwam kły aby je zobaczył po czym zerkam to na ciało leżące miedzy nami to na niego wzruszam ramionami i uśmiecham się do niego szeroko unosząc jedna brew no miejmy nadzieje ze to zadziala bo i tak za dużo czasu tu zmarnowaliśmy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Października 12, 2016, 21:19:39 »
    Czarnuch gdy zobaczył co zrobiłeś z zębami zbladł, sprężynowiec wyleciał mu z ręki i zaczął się panicznie cofać. Po chwili przewrócił się, ale szybko wstał i poszedł w długą...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Października 12, 2016, 21:30:14 »
    ufff dobra to to mamy z głowy odwracam głowę w stronę samochodu Gabriela dokonując szybkiego sprawdzenia co robi następnie otwieram samochód i wsiadam za kółko uśmiecham się szeroko moja zabawka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Października 12, 2016, 21:32:42 »
    Gabriel siedział dalej w samochodzie, czymś tam się zajmował. Uderzony jakby szóstym zmysłem spojrzał się na Ciebie w momencie, gdy wsiadałeś do samochodu. Sam zapalił silnik swojego i pokazał Ci, żebyś jechał za nim, po czym wyjechał na ulicę i ruszył.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Października 12, 2016, 21:45:31 »
    jadę za nim jednocześnie w czasie prowadzenia odpalam diagnostykę wszystkich swoich systemówno dobra mam nadzieje ze nikt mi przy tym nie majstrował pełny reboot systemu powinien zająć jakieś 5 minut puszczam sobie muzykę piosenka i skupiam się na aucie Gabriela by go nie zgubić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Października 12, 2016, 21:50:17 »
    Po jakimś czasie wróciliście bezpiecznie pod dom. Gabriel pokazał Ci gdzie możesz zaparkować swoim pojazdem. Było to ukryte miejsce, dobrze ogrodzone drzewami i krzakami, tak jakby specjalnie dla Ciebie przeznaczone. Gdy zaparkowałeś tam pojazd i upewniłeś się, że wszystko z systemem jest zrobione i nikt Ci w nim nie grzebał wysiadłeś. Gabriel się zapytał - długo Ci zeszło z nimi. Coś zrobił że ten drugi się przestraszył jakby śmierć zobaczył?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Października 12, 2016, 22:12:16 »
    długo mi zeszło bo mnie lali przebieram się w swoje ciuchy nareszcie... biorę karty bo zobaczył odpowiadam odkładam syntezator i grzebie dalej w aucie i wyjmuje moją broń strzelba broń biala odwracam sie do niego i pytam czy coś z tego będzie mi dzisiaj potrzebne tam gdzie jedziemy?