Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47096 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 10, 2016, 22:40:55 »
    Wbiłeś się w niego kłami i poczułeś, jak życiodajna vitae spływa z ofiary do Ciebie. Czułeś, jak za każdym wciągnięciem zaspokajasz swój głód. Jednocześnie odczułeś, że coś ukrytego... zwierzęcego budzi się w Tobie. Mówiło - jeszcze! jeszcze! - ale udało Ci się opanować podszepty Bestii i gdy stwierdziłeś, że jesteś pełny oderwałeś się od szyi mężczyzny. Zobaczyłeś, że zaczyna krew uciekać z ofiary. Spanikowanym wzrokiem spojrzałeś na Gabriela, a ten tylko się uśmiechnął pod nosem i powiedział - No tak, głupi ja. Nasza ślina zapewnia zaleczenie mniejszych ran. Zaliż ranę faceta, bo inaczej się wykrwawi... No chyba że taki jest twój zamiar.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 10, 2016, 23:02:47 »
    robie co mowi, wstaje i odchodze od ofiar odsun sie od nich zanim sie to zle skonczy...to bylo cholernie miłe przezycie za mile podchodze do Gabriela kolejna lekcja czy mamy cos innego do zrobienia?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 10, 2016, 23:18:34 »
    - Mamy wiele do omówienia - odpowiedział Gabriel, po czym poprowadził Cię z powrotem do salonu. Po chwili zasiedliście ponownie na fotelach i Gabriel spytał - Czego konkretnie się chcesz dowiedzieć? Będzie najprościej jak będziesz zadawał pytania.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 10, 2016, 23:28:51 »
    jak bedziesz pytał....no bez jaj przeciez ja nic nie wiem raczej ciezko jest pytac o cos o czym sie nie wiedziało jeszcze 24 godziny temu..no dobrze rozumiem ze nie jestesmy sami duzo nas sie pałeta potym swiecie? na co mam uwazac? ehhh...raczej ciezko jest mi jakies konkretne pytanie wymyslec...czy sa jakies zasady rozumiem ze sie ukrywamy bo inaczej bysmy mieli miasta pelne niewyjasnionych zgonow

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 11, 2016, 17:42:16 »
    - Sporo, jest nas sporo na tym świecie - odpowiedział Gabriel, poprawiając się na fotelu - Z czasem nauczysz się odróżniać nas, kainitów. Kainitów, bo pochodzimy od Kaina, pierwszego wampira. Na co uważać? Nieufaj nikomu. Ty i ja należymy do klanu Ravnos, a powiedzmy że nie jesteśmy najbardziej...uczciwym klanem. Zresztą, nie ma takiego tak naprawdę. Nasze społeczeństwo jest podzielone na trzy obozy. Camarilla, Sabat i neutralni. My należymy do tych trzecich, co pozwala nam "obracać się" pośród dwóch pozostałych i nikt nie może się przypieprzyć. Teoretycznie, bo praktycznie istniejemy w mieście, którym rządzi przedstawiciel Camarilli. Za starych czasów normalnie byśmy go zlali, ale ze względu że "naszych" jest duża mniejszość w mieście, musimy się wstawić na audiencji u Księcia i formalnie Cię przedstawić. Zasady.... odnośnie zasad, z racji tego że to miasto Camarilli, respektujemy ich zasady, co nie znaczy że latają mi koło wacka. Wszystkiego się dowiesz i nauczysz w swoim czasie - masz na to wieczność.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 11, 2016, 19:01:41 »
    wszystkiego nauczysz sie w swoim czasie...jak dożyje rozumiem ze ten ksiaze to jakis wysoko postawiony dupek z nadania jeszcze kogos wyzszego wzruszam ramionami no dobra bede musial sie jakos dostac do siebie zabrac swoje graty i poszukac sobie gdzies nowego lokum... patrze na niego uwaznie czy to tez uleglo juz zmianie?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 11, 2016, 19:24:52 »
    - Uległo - odpowiedział Gabriel - Przez najbliższy czas będziesz mieszkał u mnie. Pojedziemy do twojego miejsca, zabierzemy wszystko co uznasz za potrzebne i wrócimy tutaj. A Książę to prawie najwyższa władza w mieście. Jest jeszcze Egzekutor, ale jemu lepiej nie wchodzić w drogę... Ogólnie struktura Camarilli jest mocno zacofana, ale jakoś przetrwali... a my obok nich.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 11, 2016, 19:36:28 »
    zajebiscie wzdycham nie wchodzic zamocno ksieciu w parade i unikac jakiegos Egzekutora...jasne no dobrze kiedy mamy zamiar ruszac? mam nadzieje ze moje biuro jest na chodzie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 11, 2016, 20:33:05 »
    - Jeżeli chcesz, możemy natychmiast - odrzekł Gabriel, po czym wstał i skierowaliście się do garażu. Gabriel otworzył bramę pilotem, po czym wsiedliście do samochodu i wyjechaliście z niego. Gdy Gabriel pozamykał garaż, powiedział - Ruszymy najpierw po twoje rzeczy, potem pojedziemy do Elizjum. Gdzie są twoje graty?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 11, 2016, 20:44:41 »
    podaje mu lokalizacje GPS gdzie ostatnio sie zatrzymalem Elizjum?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 11, 2016, 21:17:50 »
    Gabriel wpisał podane koordynaty w swojego GPS'a, po czym przykleił go do szyby i ruszyliście w drogę. Słysząc twoje pytanie, odpowiedział - Tak, Elizjum. Jest to klub należący do Księcia. Dla ludzi nazywa się on "Odkupienie" i faktycznie, jest jednym z lepszych klubów w mieście. Elizjum to teren dla nas kainitów neutralny. Miejsce, gdzie każdy kainita może spokojnie przyjść i napić się, nie tracąc przy tym głowy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 11, 2016, 21:21:42 »
    czyli wpasc na drinka usmiecham sie ironicznie niestety bedziemy musieli po zabraniu moich zeczy wrocic do ciebie najpierw a dopiero mozemy "isc na drinka" ciekawe ilu smiertelnych wie w co sie pakuje jak tam wchodzi...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 11, 2016, 22:02:10 »
    Gabriel w milczeniu przytaknął głową i puścił jakąś stację radiową, w której aktualnie leciała piosenka. Miasto tętniło życiem. Często mijaliście inne samochody, innych ludzi... obserwując ich wyczuwałeś i powoli się uczyłeś odróżniać "swoich" od życiodajnych. po jakimś czasie dotarliście w miejsce, które wskazywał GPS. Stał tam twój samochód oraz zauważyłeś, że jacyś dwaj czarnoskórzy faceci kręcą się przy nim. Gabriel zaparkował przy chodniku tak, że widzieliście ich poczynania, a was nie było widać.
    - No proszę, zajmiesz się nimi czy Ci pomóc? - spytał Gabriel.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 11, 2016, 22:16:58 »
    mam ich pozabijac? czy tego nie wolno mi zrobic? wzruszam ramionami wysiadam z samochodu i powoli przemykam cieniami w ich strone starajac sie zostac nie zauwazonym do ostatniego momentuhmmm...ciekawe co teraz mam zrobic raczej zawsze unikalem bezposredniej konfrontacji no ale raz kozie smierc jak to mowia jesli jest to mozliwe staram sie podejsc do jednego z nich od tyłu i bez ostrzezenia zadac mu cios w nerki
    « Ostatnia zmiana: Października 11, 2016, 22:27:49 wysłana przez XeXon »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 11, 2016, 22:42:17 »
    Wykorzystując każdy dostępny cień udało Ci się niepostrzeżenie dostać pod samochód. Miałeś na tyle szczęścia, że jeden z nich stał do Ciebie plecami, a drugi starał się przebić przez zamek w drzwiach. Podszedłeś do tego który stał przy zamku i uderzyłeś go w nerki. Facet wystraszył się, ale zaczął obracać się w twoją stronę. Podobnie jak ten, co miał stać na czatach.

Co robisz?