Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47041 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 08, 2016, 21:25:28 »
    - Cóż, świat nie jest taki normalny, jakby spojrzeć ludzkim spojrzeniem - odpowiedział Gabriel, po czym rozsiadł się wygodniej i kontynuował - A co gdybym Ci powiedział, że wampiry i wilkołaki to nie bujda, a żyją pośród nas? Tylko w nocy, za dnia wiadomo, śpią - po czym roześmiał się. Po chwili uspokoił się i powiedział - Ta kobieta którą spotkałeś, była ghulem. Sługą wampirzym, rzeczą. Jej pan mógł z nią zrobić wszystko. Prawdopodobnie poświęcił ją, by wyciągnąć mnie z kryjówki.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 09, 2016, 21:54:33 »
    ok wariat...zaraz zacznie mi opowiadac o jednorozcach i trolach mieszkajacych pod mostem...najgorsze jest to ze to bardzo niebezpieczny wariat siedze spiety no dobrze powiedzmy ze ci wieze, co ja niby mam z tym wspólnego usmiecgam sie lekko ironicznie dobrze powiedz mi do czego ja jestem ci potrzebny ja wykonam zlecenie a ty wrocisz do polowania na jednorozce itp ooo do ciezkiej cholery napisalem to...szydzenie z wariata nie jest dobrym pomyslem no ale juz za późno

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 09, 2016, 22:04:11 »
    Gdy Gabriel usłyszał o jednorożcach zaśmiał się. Po chwili gdy się opanował, powiedział - Jednorożce to akurat bujda, ale inne osoby nadnaturalne istnieją. Wampiry, wilkołaki.... Tylko ich nie zauważasz. Widzisz, ale nie dostrzegasz. Słyszysz, ale nie słuchasz... A co od Ciebie chcę? A jakbym Ci powiedział, że oferuję Ci życie wieczne? Gdybym Ci zaoferował ucieczkę przed śmiercią? Gdybym Ci zaoferował... byś został moim synem?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 09, 2016, 22:14:53 »
    ooo kutwa trzeba uciekac ten kolo jest bardziej pokrecony niz ja on naprawde w to wierzy szczeka mi opadla poczekaj poczekaj ty naprwade wierzysz w to co mowisz? usmiecham sie chlopie naprawde dzieki za ratunek ale chyba powinienem sobie juz isc daj mi tylko znac czego bedziesz potrzebowal bo splacam swoje dlugi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 09, 2016, 22:20:51 »
    - Cóż, spodziewałem się takiej reakcji - odpowiedział Gabriel, po czym wstał i stanął tak, byś go dobrze widział. Po chwili zauważyłeś, jak jego kły wydłużyły się do nienaturalnej długości, po czym po chwili wróciły do normalności - To jeden z aspektów bycia wampirem. Mam Ci jeszcze udowodnić, że świat nie jest złożony tylko z ludzi?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 09, 2016, 22:53:48 »
    ok to bylo dziwne... zaglebiam sie bardziej w fotel no dobra przyznaje ze to bylo...dziwne jednak dosc ciezko w to uwierzyc ten kolo mysli ze jest wampirem to zaczyna byc bardziej chore i chore

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 09, 2016, 22:59:40 »
    - Chodź ze mną, pokażę Ci dopiero prawdziwe jaja - powiedział Gabriel, po czym poprowadził Cię do wielkiego lustra, które miał w pokoju. Gdy zapalił światło zauważyłeś... że odbijasz się tylko ty sam! W szoku spojrzałeś się obok, po czym zauważyłeś że Gabriel się uśmiecha. Kilka razy spojrzałeś to na niego, to w lustro... a odbijałeś się tylko ty.
    - Co ty na to? - spytał Gabriel.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 09, 2016, 23:22:20 »
    sprawdzam czy lustro nie jest poprostu wyswietlaczem noooo...qrwa to sie nie dzieje ma prawde to jest niemożliwe co to qrwa jest cofam sie od niego z przerażeniem w oczach

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 09, 2016, 23:34:38 »
    Sprawdziłeś. To było najprawdziwsze lustro. 100% lustra w lustrze. Gdy cofałeś się od niego, spojrzałeś mu w oczy i usłyszałeś - Cóż, terapia szokowa zawsze działa. Jestem Gabriel Manea i pochodzę z terenów dzisiejszej Rumunii, a urodziłem się w 1848 roku. Jestem ponad wiekowym wampirem, przeżyłem trochę na tym świecie i widziałem wiele. Oferuję Ci Veselinie, byś dołączył do mnie jako mój syn oraz jako kolejne Dziecię Nocy. Możesz osiągnąć niebywałe umiejętności, przekraczające ludzkie pojęcie... A może i nawet wyleczyć twoją niewymowność. Oferuję Ci to i wiele innych rzeczy. Pytanie tylko, czy się zgodzisz... Decyzję musisz podjąć dzisiejszej nocy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 09, 2016, 23:37:40 »
    a jak nie? to urwiesz mi łeb tak? caly czas sie cofam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 09, 2016, 23:46:50 »
    - Nie wiele Ci da ucieczka - odpowiedział Gabriel, obracając się do Ciebie plecami i spojrzał przez okno w gwiazdy. Kontynuował - Nie, nie zabiję Cię. Po prostu postaram się, byś zapomniał całkowicie wydarzenia dzisiejszej nocy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 09, 2016, 23:58:19 »
    ooo super czyli bede mial powtorke z rozrywki skoro jakies pajace beda na mnie polowac....no dobra mysl mysl jakie masz opcje.....1. jakas grupa pajacy na mnie poluje musial bym zniknac ale skoro mnie tak szybko znalezli to bede mmusial sie ciagle przenosic albo 2. kase mam i to wiecej niz moge wydac ... cholera wlasciwie moge miec co sobie wymysle...cholera..... ale bagno Vampirem no qrwa nie wierze  daj mi godzine do namyslu i rum prosze jak mozesz ide usiasc spowrotem w fotelu zycie wieczne qrwa ....jako jakis  qrwa wampir no normalnie rollercoaster

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 10, 2016, 00:12:22 »
    Gabriel bez głosu podszedł do barku, wyciągnął szklankę i butelkę rumu po czym się zastanowił, schował szklankę i wręczył Ci całą butelkę, a sam wziął swoją torbę i wyciągnął z niego laptopa, po czym zasiadł tak by Cię widzieć i byś mu prawdopodobnie nie spieprzył.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 10, 2016, 00:24:34 »
    ooo super dobra czyli co ja sie godze i zostaje wampirem tak? i jak to ma niby wygladac?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 10, 2016, 00:34:00 »
    Gabriel wstał, zamknął laptopa po czym podszedł do Ciebie. - Najpierw wyssę z Ciebie prawie całą krew - powiedział Gabriel - Prawie, bo muszę Ci zostawić na tyle, byś był przytomny gdy zadam Ci pytanie, po którym nie będzie odwrotu. Wtedy po twojej odpowiedzi zostawię Ci kroplę swojej krwi na twoich ustach, po czym stoczę walkę z prawdziwą naturą wampirzą. Możesz tego nie przeżyć, mogę ja nie przeżyć. Ale jeżeli przeżyjemy, to staniesz się nową osobą. Nowo narodzoną. Ale dla nocy, bo umrzesz dla dnia. Zastanów się również czy chcesz tak wyglądać przez następne trzysta lat, bo taki jak zostaniesz przemieniony dzisiejszej nocy, tak pozostaniesz na wieki.... Zastanów się, czekam na odpowiedź.