Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47282 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 13, 2016, 22:24:56 »
    jest dość dynamiczne wzruszam ramionami dziwnym?...qrwa a jest w tym pokoju ktoś kto nie jest dziwny? tak byłem odpowiadam uśmiechając się ...zawsze to samo..od jak dawna nie mówisz?....jato się stało?..i tego podobne nieistotne pierdoły

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 13, 2016, 22:43:32 »
    - Ciekawe, że przemiana nie wyleczyła tego dokładnie - odpowiedział Książę, po czym nacisnął jeden z guzików, a z biurka wysunęła się podstawa z księgą. Książę przystawił do niej klucz, który również wysunął się z biurka i księga sama się otworzyła. Przerzucił kilkadziesiąt kartek i wypełnił kolejną rubrykę. Gdy to zrobił, przełożył kolejną zakładkę i zauważyłeś, że księga otworzyła się na nazwiskach Ravnos. Książę zaczął wpisywać twoje nazwisko oraz nazwisko Gabriela, po czym poprosił Was byście się podpisali. Gabriel spojrzał się na Ciebie spojrzeniem, które sugerowało że ty miałeś pierwszy to uczynić.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #137 dnia: Października 13, 2016, 22:48:19 »
    ..etykieta a to dobre.. wstaje podchodzę do księgi i podpisuje się przy okazji patrze na inne nazwiska mojego klanu zapamiętanie ich może być przydatne w przyszłości, następnie wracam na swoje miejsce

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #138 dnia: Października 13, 2016, 22:55:18 »
    Gabriel również wstał, podpisał się po czym zasiadł z powrotem na fotelu. Książę tymczasem zamknął księgę, po czym drugim przyciskiem schował ją w biurku i powiedział:
    - Oficjalnie mogę Cię powitać Veselinie Inosevicu w mieście San Francisco. Mam nadzieję, że będziesz trzymał się zasad panujących w nim. To wszystko, możecie odejść - po czym zajął się swoimi sprawami. Wy tymczasem wstaliście i szybko zjechaliście na parter, po czym wysiedliście.
    - To co chcesz robić? To jest twoja noc! - spytał Gabriel przekrzykując muzykę.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 13, 2016, 22:59:13 »
    moja noc... wzruszam ramionami nie mam pojęcia ale możemy się czegoś napić chyba czy mam tylko takie wrażenie czy nie za bardzo nas tu lubią? zaczynam kierować się w stronę baru

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 13, 2016, 23:05:28 »
    Gabriel poprowadził Cię zamiast do baru to w stronę loży, gdzie było bardziej.. dyskretniej a muzyka brzmiała ciszej. Weszliście tam, po czym rozsiedliście się i powiedział:
    - Wszyscy nas traktują jako kłamców i oszustów. Taka nasza renoma... i natura, że tak się wypowiem. Przy okazji, stąd możemy wezwać co chcemy się napić - powiedział Gabriel, pokazując Ci konsolę z monitorem do zamawiania, po czym kontynuował - Jeżeli chciałbyś poczuć smak alkoholu, możesz wymieszać go z vitae. Sam czysty alkohol możesz od razu zwrócić, co nie jest przyjemne.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #141 dnia: Października 13, 2016, 23:13:59 »
    no to w doborze drinków zdaję się na ciebie rozsiadam się wygodnie jak mniemam nasz klan nie często tu bywa, jakie inne klany jeszcze występują? i co to byli za goście przy bramce? nie byli z naszego gatunku rozglądam się po sali

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Października 13, 2016, 23:29:53 »
    Gabriel odwrócił sobie konsolę i zaczął coś wybierać. W międzyczasie mówił - Naszego klanu za dużo tutaj już nie ma. Powiedzmy, że jak jest nas kilkunastu, to jest dobrze. Od pewnej afery... z przedstawicielem naszego klanu nie ma nas za wielu w San Francisco. Jakie inne? Strażnicy stojący przed drzwiami to byli Brujahowie. Ich lepiej nie wkurwiać, mają bardzo krótki lont. Książę jest przedstawicielem klanu Ventrue. Do Camarilli jeszcze należą Gangrele, Nosferatu, Tremere, Torreadorzy i Malkavianie. Z czasem zaczniesz ich odróżniać. Warto obserwować, każdy klan inaczej "chodzi". To są te "najważniejsze". Do wrogów Camarilli, czyli do Sabatu należą Tzimisce i Lasombra. Ich lepiej omijaj... A mówisz o tej bramce w przedsionku? To ghule należące do Księcia. Ghul to człowiek, ale całkowicie poddany woli swojego pana. Taka małpa na łańcuchu.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #143 dnia: Października 13, 2016, 23:47:41 »
    widziałem ze nie ma nas za dużo jak się podpisywałem, jakiej afery? powinienem coś w tym temacie wiedzieć? zaczynam się przyglądać kainitom w klubie jak się zachowują jak chodzą by określić jakieś wzorce zachowań ale chyba nie jest z naszym klanem tak zle, skoro nie wzbudzamy jakiejś niezdrowej fascynacji u innych pytam Gabriela odwracając się do niego aa jeszcze jedno czemu wyczuwałem ze jakiś vampir jest słabszy niz ja skoro pewnie skopał by mi i tak dupsko?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 13, 2016, 23:54:05 »
    - Póki co nie musisz o tym wiedzieć - odpowiedział Gabriel, po czym uśmiechnął się. Widocznie zamówił wszystko co było potrzebne i odsunął konsolę na bok. Kontynuował - Tak jak wspomniałem, im mniej wpadamy w oczy władzy, tym lepiej.... A czy by Ci skopał zad? Bo musisz znać swoje umiejętności. Nigdy nie idź nieprzygotowany na walkę. Poznając swoje umiejętności sprawisz, że może nawet do samej walki nie dojdzie. A więc, synu... źle to brzmi wybacz. Wolę relację imię - imię niż ojciec - syn. A więc Veselinie, co chcesz robić?
    Gdy chciałeś odpowiedzieć, podszedł do was barman z zamówieniem. Postawił przed Wami dwie szklanki oraz dwie butelki, po czym ukłonił się i wrócił. Gabriel rozlał wam drinki, po czym spytał:
    - To co... za znajomość?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 14, 2016, 00:06:46 »
    unoszę szklankę tak...za znajomość Gabrielu i próbuje jej zawartość muszę jutro kupić sobie drugie auto stwierdzam mój camper jest troszkę za bardzo wyrazisty na potrzeby zwykłego poruszania się po mieście nawet już wiem co uśmiecham się szeroko myślę ze chwile tu posiedzę poobserwuje tłum możne się czegoś nowego nauczę o mojej nowej społeczności

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 14, 2016, 00:17:59 »
    - Nie ma sprawy, chcesz przejedziemy się jutro poszukać Ci jakiegoś samochodu - odpowiedział Gabriel i skończył całego drinka na raz. Odstawił szklankę, po czym powiedział - Nie przeszkadzaj sobie, ja muszę trochę odreagować ostatnie dni - po czym opuścił Cię i poszedł na parkiet. Zauważyłeś, że zaczął tańczyć z jakąś ludzką kobietą, po czym rozpocząłeś obserwację. Gabriel miał rację - na parkiecie bawili się kainici i ludzie, razem ramię w ramię. Widocznie nikomu to nie przeszkadzało, a ludzie... to ludzie. Nieświadome ofiary. Spostrzegłeś również, że pewni kainici stronią od zabawy z ludźmi, wolą bawić się w swoim gronie. Spojrzałeś się na bar i zauważyłeś, że siedzi tam assamitka, która aktualnie jest osamotniona.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #147 dnia: Października 14, 2016, 00:30:22 »
    po co jeździć skoro auto mogą mi dostarczyć? no ale on jest starej daty może jeszcze się nie przyzwyczaił do końca do technologii zabieram swoja butelkę i podchodzę do baru biorę dwie szklanki i zajmuje miejsce koło niej odstawiam wszystko na bar i zwracam siej do niej może napijesz się czegoś, jest niezłe choć pije to pierwszy raz wskazuje na butelkę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Października 14, 2016, 00:33:25 »
    Kainitka gdy usłyszała twój głos, spojrzała się po tobie oraz to, co jej proponujesz. Widziałeś, że sama bawi się swoim drinkiem, co chwilę mieszała w nim palemką.
    - Powiedzmy, że nic nie potrzebuję by pić, ale Tobie nie odmawiam. Nowy w mieście? - spytała, gdy dosiadałeś się do niej.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #149 dnia: Października 14, 2016, 00:42:12 »
    jak chcesz nalewam sobie szklankę upijam łyk zerkam na parkiet obserwując przez moment Gabriela po czym zwracam się do niej i biorę syntezator  taaaa....od niedawna, ty jak sądzę spędziłaś w tym mieście już jakiś czas...ciekawy ten klub