Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47283 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #180 dnia: Października 14, 2016, 22:27:11 »
    Gdy miałeś dołączyć do Claudii, zaczepił Cię barman, który poprosił o uregulowanie rachunku. Sprawdziłeś go, należało się 30$. Barman powiedział Ci również, że możesz uregulować go jak będziesz wychodził jeżeli nie masz zamiaru teraz.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #181 dnia: Października 14, 2016, 22:34:05 »
    płace mu lepiej mieć to z głowy nie wiadomo co się stanie i ruszam na parkiet jak miałem w planie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Października 14, 2016, 22:41:32 »
    Uiściłeś opłaty, po czym pewniejszym krokiem poszedłeś na parkiet, gdzie ostatni raz widziałeś Claudię. Dołączyłeś do tańczących, lecz jej już tutaj nie spostrzegłeś. Szukałeś jej wśród tańczących, lecz widocznie opuściła to miejsce. W pewnym momencie mignęła Ci przed Tobą, po czym w świetle stroboskopów pojawiała się i znikała.

Co robisz? Opisz taniec z nią ;)

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Października 15, 2016, 00:00:56 »
    na chwilę zastygam bez ruchu obserwując ja w tańcu, szukam jakiegoś wzorca jej ruchów, by jak najlepiej się do nich dostosować o rany za cholerę za nią nie nadążę...no nic trzeba spróbować zaczynam poruszać się tak jak ona, starając się do niej zbliżyć zakładając ze skończy się pogonią i ucieczka bardzo interesującą pogonią

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Października 15, 2016, 00:13:28 »
    Kainitka tymczasem przywarła do Ciebie. Widząc, że masz trochę problemów poczułeś, jak zmysłowo to ona Cię prowadzi w tańcu, chociaż nikt tego nie widział. Wasze ciała spoiły się w jedno, to przyspieszając, to zwalniając w rytm muzyki. Odwróciła się do Ciebie plecami, a twoje ręce z automatu wskoczyły na jej biodra. Powoli, powoli poddawaliście się chwili. Gdy wyczułeś, że to ta chwila w przebłysku stroboskopu Kainitka zniknęła. Zdziwiony gdzie ona się podziała zacząłeś jej szukać. Zauważyłeś w pewnej chwili, że czeka na Ciebie w jednej z wolnych stolików.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Października 15, 2016, 00:19:46 »
    kręcę głową i się uśmiecham no to się popisałem jako Caruso parkietu.. opuszczam parkiet i podchodzę do stolika i siadam na wolnym miejscu

[pytanie do GM] - jest silniejsza niż ja?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Października 15, 2016, 00:23:16 »
    Podchodząc do niej, wyczuwasz że jest podobnej siły co ty... ale nie możesz jej lekceważyć. W końcu na pewno jest bardziej doświadczona niż ty... no i jest assamitką, legendy mówią same za siebie... Gdy podszedłeś i usiadłeś obok niej, spojrzała Ci w oczy i spytała - Rozumiem, to twój wieczór. Jak bardzo chcesz go zapamiętać?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Października 15, 2016, 00:27:35 »
    przekrzywiam głowę to zależy co masz na myśli, jeśli wiąże się to z urwaniem łba przez ciebie to wolał bym tego uniknąć uśmiecham się choć zdaje się ze jeśli miało by to nastąpić to już raczej byśmy nie rozmawiali

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Października 15, 2016, 00:59:08 »
    - Przede wszystkim nie potrzebowałabym urywać Ci głowy - odparła Claudia z uśmiechem na twarzy - Po co miałabym tracić nielicznego kolegę, który póki co nie widzi we mnie maszyny do zabijania? Mam za dobry humor by i Tobie go niszczyć, a noc dopiero młoda... Chcesz jeszcze potańczyć, czy co innego chodzi Ci po głowie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Października 15, 2016, 01:10:58 »
    fakt pewnie nie kręcę głowa maszyna do zabijania...to strasznie okrutne stwierdzenie..wszyscy zabijamy inne są tylko metody efekt zostaje ten sam wiec skoro jesteś w humorze potraktujemy taniec jako grę wstępna uśmiecham się puszczam do niej oko, łapie ja za rękę i prowadzę na parkiet

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Października 15, 2016, 01:29:13 »
    Kainitka dała się złapać, po czym ruszyliście ponownie na parkiet. Muzyka zmieniła się, zaczęła być agresywniejsza. Ponownie poddaliście się jej całkowicie. Claudia prowadziła Cię, by w pewnym momencie odpuścić i sam poczułeś rytm i prowadzenie... Wasze ciała znów połączyły się w jedno, kainitka była niższa od Ciebie, więc jej głowa praktycznie dotykała twojej szyi... powoli zaczynałeś czuć coś do niej. Cóż to było? Sam tylko wiedziałeś.

Co robisz?
    « Ostatnia zmiana: Października 15, 2016, 01:41:43 wysłana przez Claudie »

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Października 15, 2016, 02:00:48 »
    robi się ciekawie...z tego co mi powiedziano to flirtuje z najniebezpieczniejszym stworzeniem na świecie uśmiecham się do niej no risk no fun zaczynamy poruszać się coraz bardziej zmysłowo w pewnym momencie jak jest tyłem przytulona podnoszę jej dłoń i powoli palcem zaczynam pisać na niej litery masz jakieś inne plany względem nas dzisiaj?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Października 15, 2016, 02:08:10 »
    Claudia odwróciła się tak, byś widział jej usta. Ona tymczasem zmysłowo chwyciła twoją twarz, przysunęła ją na swoją wysokość i odpowiedziała Ci - Wszystko zależy od Ciebie. Równie dobrze możemy się tutaj rozstać, jak Ci towarzystwo nie odpowiada - po czym pocałowała Cię szybko w usta i uciekła Ci, chowając się w tłumie. W stroboskopie zobaczyłeś jeszcze jej zadowoloną twarz, która mogła zdradzić wiele, ale jeszcze więcej ukryć.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Października 15, 2016, 02:15:59 »
    niesamowite oni zawsze trenują roześmiałem się i staram się ja znaleźć w tłumie wzrokiem bardziej prawdopodobne że ona mnie znajdzie odnosząc w poszukiwaniach porażkę wracam do stolika gdzie siedzieliśmy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Października 15, 2016, 02:25:29 »
    Stolik niestety był już zajęty przez jakąś parę ludzi, którzy nie przejmując się po prostu się całowali.

Co robisz?