Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47043 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 10, 2016, 00:42:05 »
    qrwa czyli albo on mnie zabije jak sie nie zgodze albo jakas banda polujacych na mnie debili to moze najpierw zrobie sobie pare operacji plastycznych? smieje sie nerwowo no dobra bez klamstw teraz czyli jak  sie nie zgodze to mnie zabijesz ty lub ludzie z tamtej przyjemnej grupy albo i tak mnie zabijesz i stane sie czyms takim jak ty?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 10, 2016, 00:52:23 »
    - Jeżeli się nie zgodzisz po tym jak stracisz swoją krew? - spytał retorycznie Gabriel - zostanie wezwana zaufana karetka, która stwierdzi że nie dożyłeś przyjazdu do szpitala. Jeszcze teraz możesz się wycofać. A jeżeli przeżyjesz, staniesz się kimś na tyle potężnym, że ludzi będziesz łamał ot tak... a przy okazji nauczysz się bardzo wielu rzeczy. Staniesz się osobą nadnaturalną, kimś kto będzie mógł łamać wolę innych ludzi pod swoje widzimisię.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 10, 2016, 00:56:14 »
    ja łamie komputery nie ludzi... no dobra przezyje i co potem? a moge sie najpierw schlac jak swinia?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 10, 2016, 01:00:52 »
    - A po co chcesz się schlać? Bez sensu. Jeszcze mnie upijesz i co będzie - zaśmiał się Gabriel, po czym kontynuował - jak przeżyjesz, to nauczę Cię nie-żyć dla nocy. Ale to dopiero po tym... A więc jak? Czyścimy mózg czy chcesz poznać to czym kim się staniesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 10, 2016, 01:06:29 »
    no dobra qrwa zawsze chcialem zobaczyc jak cybernetyczny swiat sie rozwinie....johnny je#$%y mnemonic pociagam dlugi łyk odkladam butelke rozsiadam sie wygodnie zaczynajmy nim zesram sie ze strachu i sie rozmysle zamykam oczy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 10, 2016, 01:20:14 »
    Gabriel podszedł do Ciebie od tyłu. Poczułeś jego dłonie na swojej głowie, po czym delikatnie i powoli przechylił twoją głowę na bok odsłaniając twoją szyję. Usłyszałeś - odpręż się. To co zaraz poczujesz, będzie największą przyjemnością w twoim życiu... a zarazem ostatnią - po czym wbił na tyle delikatnie na ile mógł własne kły w twoją szyję. Poczułeś ekstazę. Ogromną ekstazę, podniecenie. Nawet koleżanka z obozu, z którą namiętnie spałeś nie zaspokoiła Cię tak bardzo, jak te chwile gdy twoja krew uciekała z Ciebie. Tak, uciekała. Bo za ekstazą czułeś również to, że umierasz. Kropla po kropli, kropla po kropli. Nie potrafiłeś się temu przeciwstawić, chociaż wiedziałeś że umierasz... to było zbyt silne. Zbyt silne na jakąkolwiek twoją reakcję. Po jakimś czasie wszystko zaczęło się zasnuwać mgłą, odgłosy zaczęły brzmieć jak przez ścianę, bardzo wytłumione. Ostatkiem sił poczułeś, że Gabriel odrywa się od twojej szyi i zalizuje Ci ją. Podtrzymał Cię tak, byś nie upadł po czym przeszedł przed Ciebie. Usłyszałeś bardzo cicho jego pytanie - Veselinie Inosevicu! Czy chcesz umrzeć jako człowiek i obudzić się jako Dziecię Nocy! Czy chcesz dołączyć do mnie i stać się moim synem?! Kiwnij głową na zgodę albo umrzyj w zapomnieniu!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Października 10, 2016, 01:28:31 »
    OOOOMMMMMGGGG no normalnie lepsze niz cokolwiek bralem dotychczas.....opamietaj sie to tylko poziom endorfiny wlasnie wywalil ci dziure w suficie...to jak hackowanie pentagonu...badz wrzocenie tych nagich fotek temu pajacowi qrwa macho z collegeu ze te wszystkie upokozenia jakie mi pryprawil kiwam glowa przepelniony euforia

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Października 10, 2016, 01:48:32 »
    Gabriel przegryzł swój kciuk, po czym położył Ci kilka kropel swojej krwi na twoich wargach i odsunął się od Ciebie gotowy na wszystko. Twoim ciałem wstrząsnął potężny spazm. Obudziłeś się i miałeś tylko jeden cel - rozpieprzyć wszystko i zabić wszystko na swojej drodze. Chciałeś się zemścić na świecie za wszystko, co spotkało Ciebie bądź twoją rodzinę. Spojrzałeś i zobaczyłeś pierwszy swój cel - Gabriela - po czym rzuciłeś się na niego od razu z fotelu. Ten przygotowany był na twój ruch i po prostu z całej siły pieprznął Cię w szczękę. Poczułeś jak zabolało... piekielnie zabolało i odleciałeś w drugą stronę niczym z procy. Ogarnąłeś się jeszcze w powietrzu, obrócił się i odbiłeś się od ściany, chcąc rozszarpać tego drania. Zauważyłeś, że z rąk wyrosły Ci ogromne pazury... i tym miałeś go załatwić. Gabriel tymczasem lekko ugiął kolana i nie czekając aż się za bardzo rozpędzisz skrócił dystans i zamarliście w przerażającym uścisku... Ale to on Ciebie trzymał. Próbowałeś zębami rozszarpać jego gardło, lecz on z całej swojej siły przywalił Ci z "misia" w twarz. Lekko Cię zamroczyło, lecz na odlew przywaliłeś pazurami po jego klacie, rozrywając mu koszulkę i ciało. Usłyszałeś jak Gabriel krzyknął, ale tobie było mało. Wykorzystałeś tempo i ponownie go zaatakowałeś. Wampir tymczasem postanowił walczyć o swoje życie i wykorzystując swoje umiejętności również zamienił swoje dłonie w broń i zaczął nimi się bronić przed twoimi atakami. W pewnym momencie wampir wykorzystał twoje zawahanie spowodowane wpadnięciem na śliską podłogę i z całej siły przywalił Ci tak, że przebiłeś się przez ścianę. Lekko oszołomiony próbowałeś wstać, ale Gabriel doskoczył do Ciebie i raz za razem tłukł Cię po głowie jednocześnie krzycząc
    - Walcz Veselin! Walcz z tym gównem od środka! Przejmij kontrolę nad swoją Bestią! - po czym miał Cię ponownie uderzyć, ale stwierdziłeś że dość robienia za worek treningowy i jednym potężnym uderzeniem zrzuciłeś (a raczej wykopałeś) go przed siebie tak, że wampir zniszczył kolejną ścianę. Wstałeś, otrzepałeś się z kurzu i pyłu i wskoczyłeś w dziurę za nim. Już miałeś go poszukać, gdy na Ciebie wpadł brązowy wilk, który raz za razem kąsał Cię to po nogach, to po rękach nie pozwalając jednocześnie byś go zaatakował bądź przewidział jego ruch. W pewnym momencie wkurwiłeś się i z całej siły kopnąłeś wilka w nos. Ten przeleciał z powrotem przez dziurę w której się pojawił i tam już został. Miałeś tam wpaść za nim i dokończyć dzieła, ale poczułeś, że opuszczają Cię siły... i upadłeś nieprzytomny.. Po jakimś czasie podszedł do Ciebie zmasakrowany Gabriel, upadł obok Ciebie i powiedział do siebie - przeżyłem... i ty też... do zobaczenia jutro - po czym położył się obok Ciebie i zasnął.

Obudziłeś się w łóżku... czyimś łóżku. Rozejrzałeś się po pokoju i zauważyłeś, że twoje ciuchy są uprane i uprasowane i złożone na meblach.. Nie poznajesz tego miejsca, no ale fakt - nie zwiedziłeś całego domu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Października 10, 2016, 02:07:41 »
    co sie stało czemu łeb mnie tak boli...aaa dobra juz kojaze qrwa glodny jestem wstajee powoli hmm poza glowa nic mnie nie boli zebra tez nie  ok no dobra wiem ubieram sie ok ciekawe nie czulem sie nigdy lepiej..mmmm dobra ale jestem strasznie glodny ruszam szukac lodowki ciekawe gdzie jest ten koloo Gabriel?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Października 10, 2016, 02:52:38 »
    Ubrawszy się wyszedłeś przez drzwi na korytarzyk. Zauważyłeś, że na przeciwko twoich drzwi są inne drzwi, zapewne do sypialni Gabriela. Na końcu korytarzu zauważyłeś schody na dół, po których zszedłeś. Schodząc już wyczułeś, że coś jest nie tak. Mebli praktycznie w salonie nie było, za to była zacementowana dziura, jakby ktoś bądź coś przeleciał przez nią. Obejrzałeś się i zauważyłeś drugą, prowadzącą do łazienki. Poszedłeś do kuchni i tam zauważyłeś Gabriela, który siedział przy stole który był na środku pomieszczenia i czegoś szukał w laptopie. Gdy tylko Cię zauważył, zamknął go i spytał - Witaj śpiąca królewno. Jak się czujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Października 10, 2016, 06:06:36 »
    hahah bardzo smieszne jak gówno w przeręblu co sie dokladnie stalo? siadam na najblizszym krzesle i jestem cholernie glodny to normalne?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Października 10, 2016, 12:55:36 »
    - Chodź ze mną - powiedział, po czym poprowadził Cię do piwnicy domu. Gdy zeszliście na dół, Gabriel zapalił światło i zauważyłeś dwie osoby - kobietę i mężczyznę - którzy byli nadzy poza jedną rzeczą - mieli worki na głowach. Obydwoje klęczeli i czekali jakby na łaskę czyjąś... a najszybciej na łaskę Gabriela.
    - Głód jaki odczuwasz, to głód krwi - powiedział Gabriel, po czym oparł się o ścianę i patrzył na Ciebie - W naszym języku, to głód vitae, bo tak nazywamy krew. To dzięki niej jeszcze stąpamy po tym świecie, to dzięki niej jesteśmy prawie nieśmiertelni. Żeby przeżyć, musisz polować. Żeby przeżyć, musisz nauczyć się pić z ludzi ich krew. Spróbuj kilka razy "na sucho" wysunąć i schować kły. Gdy będziesz już to robił bez problemu, musisz się posilić. Najchętniej wybieramy miejsce, gdzie jest duża "przepustowość" krwi, ale szyja jest najbardziej... uniwersalnym miejscem. Gdy spijesz już odpowiednią ilość, poczujesz że jesteś pełny. Ale uważaj. To podczas posilenia Bestia, która siedzi w Tobie ma najkrótszą drogę do ucieczki z twoich kajdan. Pytania?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Października 10, 2016, 21:45:37 »
    o w mordę strzelił jestem socjopatą ale to lekka przesada co to za ludzie? Żyją? nie ruszam się z miejsca ale jestem tak cholernie glodny mimowolnie staram się wysunąć kły jak poinstrułował mnie Gabriel

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Października 10, 2016, 21:52:44 »
    - Żyją. Oczywiście że żyją - odpowiedział Gabriel obserwując twoje poczynania - I nie przejmuj się ich losem. To są osoby, które prawie zakończyły swój żywot. Pieprzeni samobójcy, nie wiedzą jak wiele mają do stracenia... A nawet jak zginą, to nikt o nich nie będzie pamiętał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Października 10, 2016, 22:11:41 »
    słabe moralne wytłumaczenie no nic moralnosc raczej nie byla nigdy moja mocna strona podchodze do nich starajac sie wysowac i chowac kły no to zaczynamy tango łapie meszczyzne za głowe odchylam ja na bok i wbijam sie w jego szyje klami