a ja myślę, żebyście już nie wymyślali :)
zrozumcie , że dodawanie nowych rzeczy to po prostu przesunięcie w czasie zakończenia tego moda, a warto , żeby pojawił się szybciej z mniejszą opcją , niż znaaacznie później z dodatkami , które przypadną do gustu może z 10% graczy - dla przykładu kwestia questów- ilu z was lubi latać od zamku do zamku na drugi koniec mapy , żeby przekazać wiadomość?- jesteście chłopcami na posyłki czy potężnymi rycerzami , suzerenami?- tacy nie przejmują się faktem , że np Matylda musi zanieść lekarstwo chorej matce i teraz muszą z nią podróżować - oni po prostu łaskawie zezwoliliby jej na czasowe oddalenie się z oddziału- nie róbmy z M&B rozbudowanego rpg- ta gra doskonale łączy rpg z strategią, taktyką i akcją - w wielu elementach jest prosta i to jej urok, który sprawił, że po latach grania w mmorpg nie mogę się oderwać od zwykłej gry single- a nie zrobiły tego nawet takie hity jak Wiedźmin, ostatnie Total War-y itp, które nawet nie pokończyłem- już myślałem nawet , że żadna gra single mnie nie przyciągnie na dłużej niż kilka dni :P
ja już nie mogę się do doczekać i jestem w w ogóle pełen podziwu dla autora za chęć stworzenia - mówiąc krótko- M&B 2 :)