*(...)
Eee... Tam ludzie się zgłaszają z pomysłami na questy, a nie na usprawnienia w wyświetlaniu informacji. ;)
Zerknę tam jednak od czasu do czasu i zobaczę, czy jest coś ciekawego.
(...)
Damn, przeczytałem to kompletnie bez zrozumienia tekstu.... Tak to jest jak się zobaczy słowo "zadania" i już się myśli, że się wie wszystko. Sry. Co by jednak nie było, może warto by było takie mini-questy, które wymagałyby od Ciebie mało wkładu również zaimplementować bo jak sam mówisz, mało roboty a cieszy.
A co do informacji, których mi brakuje, a chciałbym je widzieć (o ile to możliwe i racjonalnie proste):
- ilość zabitych wrogów przez moją postać podczas bitwy (w statystykach po bitwie),
- ilość złota, które przynoszą mi fiefs'y np. za tydzień w grze (w "zadaniach"),
- ilość bitew, w których brałem udział (wygrane, przegrane, ucieczki)(w "zadaniach"),
- informacja o tym, czy któraś z moich wiosek potrzebuje pomocy do questa (trochę jak cheat, ale byłbym za uznaniem tego jako przybycie posłańca z takową informacją)(w "zadaniach"),
- stan lordów - aktywny/w niewoli (trochę jak cheat ale j/w)(w "zadaniach"),
- jeśli jestem dowódcą w szeregach jakiegoś królestwa to info o tym, czy mogę się zgłosić po opłatę za najemnictwo (trochę jak cheat ale j/w)(w "zadaniach"),
- i tyle na tą chwilę..
"- O czym będziesz myślał, jeśli powiem, żebyś nie myślał o kolorze czerwonym?
- O seksie."