Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93877 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life goes on, come of age...
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #165 dnia: Marca 21, 2009, 20:34:00 »
    poszłem ?
    Nie ma takiego słowa poszłem (polszczyzna się kłania)
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline MaTiiii

• Użytkownik
    « Odpowiedź #166 dnia: Marca 22, 2009, 06:45:29 »
    hyper ;p Fresh Air leciał z m&b jak zobaczyłem to w następny dzień odrazu jak otwarli empika to kupiłem ;D
    Piszę poprawnie po polsku.

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #167 dnia: Marca 22, 2009, 20:22:31 »
    Ja także Hyper :P. Na następny dzień pojechałem do sklepu i byłem szczęśliwym posiadaczem M&B :)

Offline Micke

• Użytkownik
    « Odpowiedź #168 dnia: Marca 24, 2009, 08:48:34 »
    Mój kuzyn dał mi pograć na kompie w M&B i tak się to zaczęło...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #169 dnia: Marca 24, 2009, 19:45:51 »
    NO !!!!! (...)

Jak to rzekł Terry Pratchett, "Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości". Wybaczcie offtopic.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #170 dnia: Marca 24, 2009, 19:59:32 »
    Ja oglądałem recenzje gry w Gram TV i postanowiłem się o niej więcej dowiedzieć... spodobała mi się,demko przeszedłem z 10 razy :D i kupiłem pełniaka i do dziś gram :D

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline kantakuz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Marca 29, 2009, 19:35:07 »
    A ja oglądałem filmiki z innej gierki na youtubie i zobaczyłem ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=ecNHq4464PI to spróbowałem

Offline archiee

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Marca 30, 2009, 16:08:15 »
    W moim przypadku zaczęło się od tego, że kiedyś w wakacje zadzwonił do mnie kolega i zaczął coś gadać o ciekawym "symulatorze rycerza" z elementami cRPG, bitwami na wielką skalę, itp. Po pewnym czasie (jakoś tak we wrześniu zeszłego roku) znalazłem w sieci recenzję M&B - gra wydała się naprawdę interesująca. Ściągnąłem sobie wersję trial 1.003 i po prostu zauroczyły mnie możliwości, jakie oferowała. Czym prędzej zamówiłem pre-order pełnej wersji 1.010, a gdy kurier przywiózł paczkę, rozpakowałem, zainstalowałem i cieszyłem się grą. :)
    „Nową przypowieść Polak sobie kupi,
    Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi.”

- Jan Kochanowski, Pieśń V

Offline lohel

• Użytkownik
      • gry
    « Odpowiedź #173 dnia: Marca 30, 2009, 17:50:48 »
    Ja przeglądałem sobie recenzje gier na wp.pl i tam znalazłem reckę M&B a o tę stronę znalazłem przez google bo chciałem się o grze dowiedzieć czegoś więcej :)

Offline Cavalis

• Użytkownik
    • Be the best! F*ck the rest!
    « Odpowiedź #174 dnia: Kwietnia 04, 2009, 12:55:57 »
    O grze dowiedziałem się z luźniej rozmowy prowadzonej z kumplem. Jak to bywa, rzucił temat "M&B" na co odpowiedziałem tradycyjnym "Oooo... a co toooo" ;] I tak mniej więcej się zaczęło. Gierka jest niespodziewanie dobra, a możliwość modowania, którą udostępnili twórcy stwarza nieograniczone możliwości, więc kto raz wdepnie w M&B nie łatwo przestanie grać. Czekam tylko na multiplayera...
    "Jest tylko jedna rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna: tą rzeczą jest honor."

Offline Pablo1989

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Kwietnia 14, 2009, 08:50:11 »
    Ja się dowiedziałem narpierw od Portalu Victory Games, że ktoś na forum tego serwisu tą grę opisywał że jest takim połączeniem Gothic (Rpg i walka) i takie toczenie bitew w stylu Total War, można prowadzić wojny, i mieć swoją armię, i brać bezpośrednio w walce, jakoś :P nie zachęciąła mnie, dopiero gdy dalej opisawano że jest pełno modów zmeniajace grę, ale nadal nic :D, i kilka miechów w Telewizji Hyper, we Fresh Air ta gra pokazywana i tak oglądam, i tak w połowie wchodzi brat, i pyta się co to za gra, ja odpowiadam Mount & Blade, i on się przysiada i też ogląda, po czym wychodzi (HEHE jak łatwo domyślić po co :) ) i gdy się skączyło wchodzę do pokoju i.... , brachol zessał Traila i sobie grywa w niego :), i tak następnego dnia wracam szypciej od brata z szkoły, opalam M&B i sprawdzam czy  M&B jest tak dobry jak go malują :D, i faktycznie gra przednia, początki trochę trudne, ale potem, coraz lepiej i lepiej, już obczaiłem w 2godz co i jak, ale jak wybiłem nędzny :) 8lvl (czy któryś tam lvl) była rozpacz, u brata też, ale nie na długo ;) coś raz brat długo nie wracał, z szkoły, a to dla tego :) że po szkole pojechał do empiku aby full wersje kupić, :D i tak sobie gramy bez ograniczeń, dla mnie jedyną wadą to że, nie ma Multiplayera, ale kto wie podobno ma być ;) juz sobie rączki zacieram aby z kimś się zmierzyć i rozp....yć jego całą armię :D.

PS a o tej stronie dowiedziałem od Wujaszka Google :D Mount and blade i tada na samej górze oficalna polska strona, zajrzałem przejrzałem, i postanowiłęm tu się zajestrować.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 14, 2009, 08:53:54 wysłana przez Pablo1989 »
    I'm too fast.  No?  Then why's your leg on the ground
    "Rekrutacja do Legionów Polskich OTWARTA"
    Pisać pod nr gg w tej sprawie 7245052

Offline LOLIKOL

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #176 dnia: Kwietnia 17, 2009, 21:56:49 »
    hyper.szukałem na google
    \\\'\\\'Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana\\\"<br />Jam Gustaw.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Kwietnia 17, 2009, 22:54:54 »
    Na Hyper leciało w Fresh Air i w Review(Rewiev) Territory(nie wiem czy tak sie pisze nie ogladalem od 2 miechow)
    I pomyslalem:MUSZE TO MIEĆ MUSZE MUSZEMUSZE

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Kwietnia 26, 2009, 13:13:00 »
    Z tego co widzę, to większość użytkowników zna M&B z HYPER'a.

Offline mikel789

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Maja 18, 2009, 13:16:59 »
    szukałem gry dla kolegi bo mnie prosil z walkami na miecze i mnie wciągneło hehe