Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93657 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jonasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #120 dnia: Stycznia 12, 2009, 15:25:12 »
    W telewizji w jakimś programie o grach była recenzja....
    Nie wiem czy to samo oglądałeś, ale recenczja była w Gram TV. OD tamtego czasu gram w M&B.

Offline Gimper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #121 dnia: Stycznia 12, 2009, 15:48:57 »
    O M&B dowiedziałem się z Fresh Air na Hyperze... to było 3 tygodnie temu bodajże i gram do dziś :)
    ,

Offline Huzi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Stycznia 12, 2009, 23:10:43 »
    Parę filmików na Youtube, do których linki (chyba) wrzucił Jason na forum TW. Potem Trafiłem na Four Ways, ściągnąłem demko... i się dalej potoczyło. ;)

Offline Massai

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Stycznia 14, 2009, 10:13:12 »
    Witajcie, u mnie zaczęło się niedawno... po raz kolejny szykałem czegoś w stylu Blade of Darkness, i pod jakimś artykułem na gry.wp.pl ktoś napisał i M&B.
    Popatrzyłem na screeny, ściągnąłem demo, po popróbowałem ... i się zakochałem ;-)

Offline Petros

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Stycznia 14, 2009, 20:07:41 »
    Dzięki Gram TV.

Offline Zandalor08

• Użytkownik
    • Mount&Blade-nie widziałem lepszej gry :)
    « Odpowiedź #125 dnia: Stycznia 20, 2009, 19:27:16 »
    HYPER.
    Zobaczyłem tą grę na hyperze i pomyślałem sobie O_O...
    Muszę to mieć ale $_$ i jak...
    I powiedziałem bratu po jakimś miesiącu patrzę a tu MB (    O_O)   MB   (O_,O   )
    I patrzę mój bro ma 12lv (jest pełnoletni i rzadko do roboty chodzi a i tak dużo $ ma)
    Jest piątek 14.30 mogę grać tylko w weekendy.
    Brat przyjdzie o 22.15 i myślę hmmm najpierw zrobię to co mam zrobić i MB :))
    Więc zrobiłem rzeczy, obowiązki, itp. jest 15.10........ wszedłem na poradniki na forum różne i jest 16sta... i zacząłem grać mam 19lv i patrzę a tu jest 20sta już...  gram gram zacząłem walczyć kupiłem lepsze eq i dla bohaterów i dla siebie... 22ga :) 24lv obecnie miałem 27 ale był tydzień i była bitwa i stara wracała to wyłączyłem kompa bo już drzwi otwierała więc nie zdążyłem zapisać mam 25lv teraz... walczę na koniu dwuręcznym toporem 53c i mam zbroje 50coś do ciała i 10-20 do nó mam skrzydlaty hełm wersje 1.011 i mam ponad 20 siły... Wiem że odbiegłem dosyć od tematu... ale czy ktoś powie mi w co mam pakować teraz jeśli nie używam prawie w ogóle łuku???

Co?! Jesteśmy otoczeni! Świetnie... możemy atakować z wszystkich stron.

Liczebność w tej grze się liczy, lecz bardziej liczy się gracz niż sama armia.

Offline Kemor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Stycznia 21, 2009, 12:36:33 »
    Mi się poszczęściło i dziewczyna mi kupiła tą gre bo jestem maniakiem takiego typu gierek :P ale początek to...kiedyś rano w niedziele włączyłem TV i widziałem recenjze na jakimś programie i postanowiłem zobaczyć co w tej grze jest takiego fajnego że dostała 9/10 w tej recenzji :) i teraz już wiem jest poprostu wymiatająca !! pozdrawiam  wszystkich maniaków !!

Offline Biały Wilk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Stycznia 21, 2009, 16:55:00 »
    Czytałem wiedźmina i marzyłem żeby wcielić się we zabójce potworów i mistrza miecza
    po grze "Witcher" wciąż byłem nienasycony(wiedźmina skończyłem w 3 dni a edycji rozszerzonej wtedy jeszcze nie było)
    Zobaczyłem na google tą strone,poczytałem troche i zamówiłem gre
    WG mnie M&B rzuca na kolana wszystkie next-genowe produkcje pod względem grywalnośći

Offline okreka08

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Stycznia 24, 2009, 21:00:23 »
     Raz "tak se" oglądałem hypera mówie ale super gierka z tego M&B!! Własne wojsko miecze łuki zamki wiochy konie! Ale zobaczyłem że grafa niezła i twarz zbladła. Napewno trzeba 1,5 giga ramu karte pokroju geforce 8600 procesor 2,4ghz i no nie znowu se nie pogram. Mijają 2 tygodnie, są święta brat cioteczny przyjeżdża i mówi że ma wypas gre, Mount and blade! Mówi że mi pójdzie mam radeona 9200 ram 512 1,8 ghz ale chodzi te 15-30 fpsów. Musztruje go że ma przyjsc wieczorem i na płycie dać mi. Yes, wreszcie dostałem!! Instaluje gram i tak to stałem się maniakiem ;D.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #129 dnia: Stycznia 24, 2009, 21:05:26 »
    Moja przygoda zaczęła się na darkwarez'ie :) zobaczyłem tę grę podczas przeglądania kategorii gry..potem poczytałem,oglądnąłem hypera i ściągnąłem oryginał potem się zakupiło CDkey i gram :D

Offline Grunz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Stycznia 28, 2009, 18:53:05 »
    Witam ludziska.
    Grę polecił mi młodszy brat, który z kolei dostał ją od swojego qmpla na urodziny :P
    Takiej gierki mi właśnie brakowało - porządna rozrywka osadzona w średniowieczu;)
    Zbyt dużo czasu nie mam (praca + mgr) ale jak już siądę to nie można się oderwać.
    Nikt mnie nie uprzedził, że ta gierka uzależnia...

Offline przemo1394

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Lutego 02, 2009, 18:58:30 »
    Witam , tą grę zobaczyłem w telewizji , a dokładniej na HYPER gdzie jest taki program co 2 kolesi testuje gry ( takie lamuchy w okularach ) i tam właśnie ukazał się on M&B xD . Na samym początku zobaczyłem rycerzyka na koniu z mieczem w dłoni i tarczą , dołączając do tego zwaloną totalnie grafikę , myślę głupi gra jakaś , ale jednak wsłuchując się dalej w to co mówił ten koleś w okularkach ( Taki chudy i długi ) zrozumiałem iż ta gra warta jest mojej uwagi gdyż ma fascynującą fabułę a o to właśnie chodzi w dzisiejszych grach , grafika grafiką ale fabuła przechodzi teraz na pierwszy plan  ;)

Pozdrawiam Graczy  !

Offline Credo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Kaizoku Onii, Ore Wa Naru!
    « Odpowiedź #132 dnia: Lutego 02, 2009, 19:00:26 »
    Tak, tylko w M&B nie ma fabuły...
    Sorry za jednozdaniowy post, ale już tu pisałem. :P
    Pozdrawiam, a HYPER to dobry program, dużo recenzji.
    Credo
    Japońsko-murzyński twardziel, sądząc po avatarze i sygnaturce.

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #133 dnia: Lutego 02, 2009, 19:02:20 »
    Chudy i długi? Toż to Tadek jest xD Żeby nie znać imion dwóch najbardziej jajcarskich prezenterów jeśli chodzi o gry itd. to trzeba być naprawdę....

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #134 dnia: Lutego 02, 2009, 19:16:48 »
    takie lamuchy w okularach
    nie no, jak mozna nazwac tak Milosza Brzezinskiego? ;O  Wiem, ze to nie miejsce na off,ale nie moglem sie powstrzymac :O
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122