Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93772 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Od czego sie zaczelo...
    « dnia: Listopada 14, 2006, 17:38:56 »
    No wlasnie, takiego tematu mi brakowalo - w istocie w jaki sposob dowiedzieliscie sie o M&B? Poki co gra jest rozprowadzana przez internet... prawie nie ma reklam, nie mowiac juz o recenzjach, jest tylko demo.

Od siebie moge dodac ze znalazlem ja wsrod dem w ktoryms z cdaction, jeszcze wtedy nie mialem neta i pamietam jak sie wkurzalem tym ograniczeniem 6lvl. Odkad mam neta to juz poszlo z gorki.

PS: inspiracja dla tematu jest ostatni ruch na forum, heh mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej...
    PS2: Dobrze by bylo gdybyscie wpisali dodatkowo w jaki sposob dowiedzieliscie sie o tej stronce

Offline RyWiN

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -3
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 14, 2006, 17:41:41 »
    Demo z CD action albo od kolegi, niepamietam
    Jestem ALe mnie niema

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 14, 2006, 17:42:42 »
    Wolalbym jednak abyscie odpowiadali tez na "PS2" ;)

Offline Tom

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 14, 2006, 18:00:10 »
    Tak samo jak podjason dorwalem gierce z cdakcji, 6 lvl to porazka wiec postanowilem znalezc sposob na granie dluzej. Poniewaz nie mialem neta a moje inf na temat cracka byly marne,  postnowilem udac sie do kumpla ktoremu nie bylo szkoda kasy na cdkeya :). O stronce nie pamietam jak sie dowiedzialem, pewnie szukalem kodow albo solucji :), ale tak trafilem ze bylem jedna z pierwszych osob ktore zarejestrowaly sie na tym forum. Zawsze kiedy odpalam neciora to najpierw odwiedzam wlasnie to forum Mount&Blade. Cos w tym jest :D.
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 14, 2006, 20:30:19 »
    No coz, wszyscy najpierw w gre grali, a pozniej znajdowali ta strone i forum, a u mnie na odwrot... Dostalem od puzonixa zlecenie na zbudowanie strony www o Mount&Blade ( oczywiscie zrobilem to dla przyjemnosci, nie dla kasy ;P ). Strone robilem kompletnie nie znajac tematu, nie mialem zainstalowanej nawet gry na kompie ;D dopiero pod koniec projektu gierke zainstalowalem i sie wciagnelem. A co mi sie w grze spodobalo? system prowadzenia walk i jeden z motywow muzycznych ;)  Ciekawe, nie? ;>
    « Ostatnia zmiana: Listopada 14, 2006, 20:32:51 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Morttis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 20, 2006, 22:20:07 »
    Od kumpla sie dowiedziałem który dowiedział się od kumpla itd ;) najpierw grałem w to jak pojebany, a potem gra mi się coraz bardziej nudziła to zaczełem szukać ciekawych inf o tej grze (min nowych modów=p) i po wpisywaniu w wyszukiwarce "M&B", "Mody do M&B" itd wyskoczyło mi to właśnie forum, troszke poczytałem, ściągnąłem wszystkie mody i wkoncu sie zarejestrowałem, no to by było na tyle mojej histori ;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2006, 15:30:15 wysłana przez Morttis »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 21, 2006, 10:01:23 »
    Ja na mount & blade trafiłem na forum themodders.org bo chciałem zrobić moda do gothica. Patrze a tu temat o innej grze a tam o mount & blade. ściągnołem i sie zauroczyłem. forum znalazłem dzięki [POD]J@$ON-owi, a dokładniej po podpisie na themodders.
    Teraz już nie robie modów dogothica i zajołem się modowaniem mount & blade :).
    Ps. Nie zwracajcie uwagi na błędy bo chory jestem i mi word wysiadł.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 21, 2006, 13:50:00 »
    NO to czemu sie nie chwalisz. Napisz co modujesz w M&B? moze chcesz cos wiedziec... zastanawiam sie jakie tutoriale wkleic tutaj - czy o modelowaniu czy moze o czyms innym

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 21, 2006, 16:02:46 »
    o mb dowiedzialem sie od kolegi, mianowicie od puzona, kiedy to ustawilismy sie u niego na jakas popijawe, po kilku browarkach pokazal mi mb. to byl moj pierwszy aczkolwiek krotki kontakt z gra. po jakims czsie w opisie na gg puz wrzucil linka (mial go z tydzien zanim strona byla gotowa i moglem sie na nia wbic ;p ). na forum sie zarejestrowal tez jako jeden z pierwszych chyba, mysle ze to byla pierwsza 10 :d ale wtedy spamowalem na innych forach (m.in. www.pasztetowa.fora.pl) dlatego nie mam tylu postow co puz i jason :d

drunken masta

Offline Dragon_Warrior

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:12:33 »
    prawie nie ma reklam, nie mowiac juz o recenzjach
    http://www.gamelog.pl/index.php?s=r&id=383 :P

PS2
    jakiś człowieczek na forum M&B mi napisał o istnieniu tej strony jak zacząłem marudzić na brak polskiego podforum ...

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 13, 2006, 19:33:35 »
    hmm "jakis czlowieczek", zapamietam to...

Offline Dragon_Warrior

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 14, 2006, 02:39:32 »
    hmm "jakis czlowieczek", zapamietam to...
    jakie te avatary do siebie nie podobne ;)

no nic post tam w sumie i tak byl swoista prowokacja vel próbą wybadania czy jest już jakieś "lokalne" forum czy coś ;)

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 14, 2006, 08:56:45 »
    Ja znalazłem tą stronę w sposób prosty. Poprostu szukałem na google jakiejś polskiej strony o m&b. No i trafiłem na tą stronę.

PS:A grę miałem z CD-Action. Kiedy popewnym czasie od załatwienia neta przypomniałem sobie o tej grze i ściągnałem nowszą wersję.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 18, 2006, 15:05:31 wysłana przez Cwany_Rycerz »
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 17, 2006, 20:32:49 »
    Demo z CD - Action...

Offline Moltar_Porywczy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 10, 2007, 15:02:39 »
    Mój szanowny, młodszy brat jakims sposobem dorwał te gierke, a ja się w niej zakochałem ze względu na sposób prowadzenia postaci, system walki, jak i równiez jazdę konno :P