Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 225048 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Silascain

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #675 dnia: Sierpnia 26, 2011, 19:37:18 »
    Hej mogę dostać linka innego do tego moda? Bo ten z pierwszej strony jest przez większość dnia niedostępny, a jak już moge sciągnąć to przerywa na 70% około... Nawet jak ściągam FlashGetem!

Offline Adares

• Użytkownik
    « Odpowiedź #676 dnia: Sierpnia 26, 2011, 21:32:08 »
    Był piękny dzień, grałem sobie w tego oto moda. Postanowiłem zajrzeć na forum - O! Jest kolejna wersja moda, jupi!. Zainstalowałem i wszystko szło pięknie puki nie uruchomiłem moda. Połowa pancerzy ze sklepu znika, co chwile jakieś bugi wywala do pulpitu przy każdej walce... i tak oto w ten sposób przestałem się cieszyć fascynującą grą w tego moda...

Dokładnie, mam to samo. Nawet po odpaleniu nowego save'a. Powiem jeszcze, że wywala po rozpoczęciu bitwy o zamek lub miasto. Podczas zwykłej potyczki lub bitwy o wioskę nic się nie dzieje, gra płynnie chodzi. :/

PS Do autorów: z wioskami przesadziliście. Przez "Zadupie" i inne tego typu popierdółki świat wiedźmina traci klimat.

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • ...and ideas are bulletproof.
    « Odpowiedź #677 dnia: Sierpnia 26, 2011, 22:41:43 »
    Hej mogę dostać linka innego do tego moda? Bo ten z pierwszej strony jest przez większość dnia niedostępny, a jak już moge sciągnąć to przerywa na 70% około... Nawet jak ściągam FlashGetem!
    Gamefront przeprowadza jakieś zmiany w serwerze, stąd te niedostępnośći.

Co do wszystkich pojawiających się błędów. Nie jestem w stanie je zlokalizować, bo na moim systemie one nie występuje, jak i na dwóch odmiennych systemach, na których to sprawdzałem.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2011, 22:49:28 wysłana przez Venris »

Offline cziken

• Użytkownik
    « Odpowiedź #678 dnia: Sierpnia 27, 2011, 10:35:56 »
    Cziken,że się tak zapytam,usunąłeś poprzednią wersję moda ?

Tak

A grałeś od nowa czy na savie bo trzeba nową gre

Nowa gra nic nie pomaga. Czy mógłby chociaż ktoś dać linka do wcześniejszej wersji gry?
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 27, 2011, 10:40:20 wysłana przez cziken »

Offline Zjadacz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #679 dnia: Sierpnia 27, 2011, 11:47:36 »
    Dokładnie, mam to samo. Nawet po odpaleniu nowego save'a. Powiem jeszcze, że wywala po rozpoczęciu bitwy o zamek lub miasto. Podczas zwykłej potyczki lub bitwy o wioskę nic się nie dzieje, gra płynnie chodzi. :/

PS Do autorów: z wioskami przesadziliście. Przez "Zadupie" i inne tego typu popierdółki świat wiedźmina traci klimat.
    Mam taki sam błąd, a co do Zadupia to wydaje mi się że w sadze wiedźmińskiej było coś o tej wiosce :)

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #680 dnia: Sierpnia 27, 2011, 13:18:44 »
    @up Ja sobie nie przypominam. Była Zazdrość ale Zadupie ? ;d
    To jest nic, ale "Pierdolony pikinier" mnie zniszczył ;d

Offline Venris

• BANITA
    • Użytkownik
    • ...and ideas are bulletproof.
    « Odpowiedź #681 dnia: Sierpnia 27, 2011, 13:26:04 »
    @up Ja sobie nie przypominam. Była Zazdrość ale Zadupie ? ;d
    To jest nic, ale "Pierdolony pikinier" mnie zniszczył ;d
    Mój ulubiony smaczek to "Miotacz w rzyć" :).

Ogłaszam mały konkurs związany ze screenami. Osoba, która wrzuci najlepszy screen, będzie mogła zaimplementować w modzie własny banner.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 27, 2011, 13:55:04 wysłana przez Venris »

Offline gucias

• Użytkownik
    « Odpowiedź #682 dnia: Sierpnia 27, 2011, 14:12:11 »
    Mój ulubiony smaczek to "Miotacz w rzyć" :).

Ogłaszam mały konkurs związany ze screenami. Osoba, która wrzuci najlepszy screen, będzie mogła zaimplementować w modzie własny banner.

;/ szkoda, że mi mod nie działa...

może uda mi sie coś wykombinować po zakupie laptopa...

Offline Pato66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #683 dnia: Sierpnia 27, 2011, 18:14:17 »
    Ta nowa wersja jest strasznie zabugowana. Nie da się pograć w spokoju nawet 20 min.Co chwila cos wyskakuje albo gra sie zatrzymuje. Mam wersje 1.134.Próbowałem przeinstalowywać ale nic nie dało.Nie wiem o co chodzi i z tego co czytam nie jestem jedyny z tym problemem

Offline Avenroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #684 dnia: Sierpnia 27, 2011, 18:40:40 »
    Mi nawet spoko działa pod 1.143, ale ściągnę sobie poprawną wersję. Grałem ze 40 dni, wywaliło mnie dwa razy. Do zaakceptowania.

Pewnie macie panowie słabe blaszaki. Mnie na starym kompie wywalało z PoP średnio co minutę :) Ładne tekstury to mają do siebie w M&B chyba.

Co zaś do Zadupi, BPP, i innych Chędożonych Pikinierów to są świetni. Ale moje ulubione to "Na pohybel skurwysynom" zamiast "zaatakuj wroga" :D

W ogóle, ja bym proponował rozwijać grę jak najbardziej w stronę klimatu. Resztę się przeżyje jak klimat będzie. Dlatego, te wszystkie ładne elfie szabelki proponuję ponazywać inaczej. W grze nie ma ani jednej Viroledanki. Ani jednego Miecza z Gór Sinych. Nie ma sihillów ani tych innych gnomich mieczy. Elfickie podwójnie gięte łuki też miały swoją nazwę, poszukam wam jak będę miał chwilę. To by można pozmieniać.

Tak samo jak tekstury na elfich hełmach i pancerzach. Trochę za świecące i ładniutkie. Ale to mało ważne.

I na Boga nazwijcie sulicę sulicą, a nie wzmocnioną piką. A to co się nazywa spisa to jakaś kpina. :P

Offline Pato66

• Użytkownik
    « Odpowiedź #685 dnia: Sierpnia 28, 2011, 09:37:13 »
    Tak na pewno to wina słabego kompa (GeForce 460 ,4GB RAM,AMD X4 955BE).

Offline Grzyborro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #686 dnia: Sierpnia 28, 2011, 12:36:04 »
    Tyle osób narzeka że im nie działa. Powiem wam szczerze, że ja takich usterek o jakich tu nas informujecie, najzwyczajniej nie miałem. Nie mam żadnych problemów ów modem. Może to wina systemu, może czas najwyższy załatwić sobie anty-wirusa, a może za słaby sprzęt

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #687 dnia: Sierpnia 28, 2011, 13:18:25 »
    A może też być wina np pirackiego WB. Strzeżcie się piraci.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #688 dnia: Sierpnia 28, 2011, 13:21:45 »
    Tak. To wszystko piraci, Żydzi i masoni. Na pewno nie chodzi o to, że mod działa na 1.134, a nie na 1.143, co Venris już kilka razy powtarzał.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Eljah

• Użytkownik
    « Odpowiedź #689 dnia: Sierpnia 28, 2011, 13:45:32 »
    Tak. To wszystko piraci, Żydzi i masoni. Na pewno nie chodzi o to, że mod działa na 1.134, a nie na 1.143, co Venris już kilka razy powtarzał.

Nie! A co do żydów to dziwiłbym się czemu Tobie chodzi.. -.-