Venris czytałeś PW odemnie odnośnie animacji i zbroi z wiedźmina dwójki?
To niewykolnalne, na moim aktualnym poziomie modowania, może w przyszłości.
Witam!
Jak wachu dobrze zauważył, że dobrze byłoby wprowadzić wiewiórki, jako bandytów.Od siebie dodam, że można by było to jeszcze bardziej urozmaicić, dodając do tego system zasadzek jak w Brytenwaldzie...W końcu jazda przez lasy nie byłyby taką sielanką....
Pozdrawiam!
Wiewiórki są już bandytami. Co do zasadzek, to musiałbym napisać, co twórców Brytenwald z prośbą o kod do MS.
Witam. Jestem nowy na tym forum. Mam do was kilka pytań odnośnie The Witcher Mod. Sciągnąłem wszystkie potrzebne pliki, wrzuciłem do odpowiedniego folderu, jednak gdy włączam grę to nie odnajduje mi tego moda. Czy jest to wina tego że mam ver. 1.143? Jeżeli tak to czy jest może sposób w który mógłbym zdobyć ver. 1.134? Jest to dla mnie ważne gdyż jestem wielkim fanem Wiedźmina i bardzo nakręciłem się na ten mod.
Z góry dzięki, Cal ;)
Mimo wszystko powinieneś odczytywać ten mod. Upewnił się, że wszystko wrzuciłeś do folderu Modules w swoim Warbandzie. Jesli masz wersje oryginalną, to użyj klucza i pobież z dowolnej strony wersje 1.134, ponieważ jest ogólnodostępna.
Mod jest wręcz wspaniały, lecz jakbyś mógł powiększyć nilfgaard (w końcu to połowa wiedżminowego świata)
i wiele ziem w modzie będącymi ziemiami największych państw było w rzeczywistości oddzielnymi królestwami (lyria i riwia, verden, cidaris, caingorn)
spytam się jeszcze czy Beauclair nie jest stolica Toussaint ?
bo jak tak to Toussaint nie mieszało się do polityki i nie stacjonowała tam żadna armia oprócz błędnych rycerzy
Jestem tego wszystkiego świadom. Ale nie widze sęsu, by robić państwa z jednym zamkiem, albo miastem, bo zaraz by upadły. Za to taki np. Oxenfurt nie ma żadnych ziem przyległych. Nilfgaardu też nie zwiększam, bo i tak już ma bardzo dużą powieszchnię, ale kto wie.
Widze, że sygantura, którą zrobiłem wczoraj wieczorem przypadła wam do gustu. W takim razie w najbliższym czasie spodziewajcię się więcej sygantur w podobnym stylu.
O to drugi typ sygnatur, które robie:
[URL=http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7806.0][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg94/scaled.php?server=94&filename=temeria.png&res=medium[/img][/URL]
Zrobię również resztę frakcji.