Mi nawet spoko działa pod 1.143, ale ściągnę sobie poprawną wersję. Grałem ze 40 dni, wywaliło mnie dwa razy. Do zaakceptowania.
Pewnie macie panowie słabe blaszaki. Mnie na starym kompie wywalało z PoP średnio co minutę :) Ładne tekstury to mają do siebie w M&B chyba.
Co zaś do Zadupi, BPP, i innych Chędożonych Pikinierów to są świetni. Ale moje ulubione to "Na pohybel skurwysynom" zamiast "zaatakuj wroga" :D
W ogóle, ja bym proponował rozwijać grę jak najbardziej w stronę klimatu. Resztę się przeżyje jak klimat będzie. Dlatego, te wszystkie ładne elfie szabelki proponuję ponazywać inaczej. W grze nie ma ani jednej Viroledanki. Ani jednego Miecza z Gór Sinych. Nie ma sihillów ani tych innych gnomich mieczy. Elfickie podwójnie gięte łuki też miały swoją nazwę, poszukam wam jak będę miał chwilę. To by można pozmieniać.
Tak samo jak tekstury na elfich hełmach i pancerzach. Trochę za świecące i ładniutkie. Ale to mało ważne.
I na Boga nazwijcie sulicę sulicą, a nie wzmocnioną piką. A to co się nazywa spisa to jakaś kpina. :P