Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jak oceniasz dotychczasową wersję moda 0.84?

Świetnie
    71 (45.8%)
    Dobrze
    26 (16.8%)
    Może być
    20 (12.9%)
    Słabo
    4 (2.6%)
    Fatalnie
    34 (21.9%)

Głosów w sumie: 154

Autor Wątek: The Witcher Warband Mod  (Przeczytany 224154 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pato66

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Witcher Warband Mod
    « Odpowiedź #1320 dnia: Października 12, 2011, 18:49:33 »
    Przez Venrisa raczej nie ale może ktoś inny zająłby się tym projektem albo zaczął tworzenie moda w świecie Wiedźmina od początku.

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #1321 dnia: Października 12, 2011, 19:46:51 »
    Co do mieczy....
    Wiem,pewnie zupełnie nie na temat ale dodam tylko takie małe info.np.w warhammerze jest specjalna gwardia elektora,a zwą się oni "Wielkie Miecze",od nazwy broni jakiej dzierżą.Czyli dwu metrowych wielkich mieczy, przy pasie mają miecz jednoręczny a wielki miecz noszą cały czas oparty o ramie,wszak nigdy nie wiadomo kiedy zajdzie potrzeba ich użycia.Zresztą kiedyś wyczytałem że jeden z tamtejszych oficerów wręcz zakazał w jakikolwiek sposób mocować tych mieczy,raz ze to nie poręczne a dwa że gdy zajdzie potrzeba ochrony księcia elektora wystarczy od razu wykonać zamach mieczem.na dodatek jeśli gwardzista ciągle musi trzymać taki ciężki miecz z czasem nabiera wprawy a przede wszystkim krzepy.Inaczej sytuacja wygląda u takich np. Mistrzów Miecza Hoetha,ale to już zupełnie inna rasa jak i "dary" wrodzone...Tyle ode mnie;)
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2011, 19:53:21 wysłana przez Aldred »
    Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Offline Klierowski

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1322 dnia: Października 12, 2011, 20:25:03 »
    Ha ha ! a ja zdążyłem pobrać mod :] bardzo fajny i super można się wczuć w świat wiedźmina...szkoda że robicie problemy i nie dajecie mu dalej nad nim pracować - czy on zarabiał na tym jakieś pieniądze ? nie.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #1323 dnia: Października 12, 2011, 20:27:46 »
    Człowiek który nic nigdy nie zrobił własnego nie może zrozumieć jak to jest jak ktoś kradnie i podpisuje się pod twoją pracą.....
    Proponowałbym zamknięcie tego tematu, raczej nic konstruktywnego z niego nie wyniknie.
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2011, 20:32:10 wysłana przez Daedalus »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #1324 dnia: Października 12, 2011, 20:28:11 »
    Ha ha ! a ja zdążyłem pobrać mod :] bardzo fajny i super można się wczuć w świat wiedźmina...szkoda że robicie problemy i nie dajecie mu dalej nad nim pracować - czy on zarabiał na tym jakieś pieniądze ? nie.

Czyli według tego toku myślenia, jeśli "ukradnę" Ferrari dla siebie to nie będzie się to liczyło jako kradzież? Ciekawe.

Źle. Według jego myślenia w porządku będzie to wtedy, gdy będziesz kradł Ferrari i rozdawał je innym. Ty za to nie będziesz brał pieniędzy, oni Cię będą wielbić i wszyscy będą szczęśliwi. Poza poprzednimi właścicielami Ferrari, ale kto by się nimi przejmował...
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2011, 20:35:23 wysłana przez Daedalus »

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #1325 dnia: Października 12, 2011, 20:35:39 »
    Wątek specjalnie nie został od razu zamknięty, by inni mieli prawo się wypowiedzieć. Ale chyba już wszystko, co można było napisać, zostało napisane.

A dla tych, którzy tu zajrzą i nie będą wiedzieli o co chodzi, wklejam link, w którym sprawa jest obszernie wytłumaczona - http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=7806.msg171424#msg171424