Heh patrioko to jest prawda.
Nie warto kupować tego nowego gothica to szmelc , mam dobrego kompa każda nowa gra mi chodzi tylko ta sie cholernie muli na średnich ustawieniach.
Cholernie głupio zrobili bo nie ma nazw nowych potworów ,słaba optymalizacja potworów(trol wali mnie po 1 a ogr po ćwiartkę ;d ;p)
Skill 2 ręcznej broni można dostać dopiero koło Ardei
Nie ma sensu zdobywać reputacji bo zbroi żadnej niekupisz.Korona adanosa jest warta 1 i znajduję się w geldern..(ale jak przecież zniszczona jest)Miałem 4 gniewy Innosa(WTF OMG).
Blokowanie nie działa.
Kilka itemów potrzebnych do questów nieistnieje bez kodów ich niezdobędziesz.
Zbroje Rhobara można znaleźć na początku gry(trzeba się pilnować bo jest trudno ją zdobyć )
Przyjdzie nam zobaczyć TYLKO MYRTANE.
Fabuła wygląda tak Bezio i Xardas oglądają poczynania przyjaciół z zapomnianych krain.
Rozmyślają kto wygra,Każdy ze starych przyjaciół ma inne wady, Lee ma duże poparcie i woli to przeczekać, Thorus chce Pokoju między ludźmi a orkami a Gorn chce wyprzeć orków z myrtany ale są jeszcze separatyści którzy wierzą ,że ich król jest prawdziwym bohaterem i wierzą ,że będzie nim zgadnijcie kto.
Walka trwa nietylko w Myrtanie, dwie potężne osoby także walczą w zapomnianych krainach dwie potężne siły ścierają się by sprawdzić (zapomniałem na kogo stawiali już).
Z filmiku według mnie wynika ,że Bezio Przegra z Xardasem i wróci na własne życzenie do Myrtany by pogodzić zwaśnione strony.
Zaczynamy na 10 lvlu w Silden i znowu robimy questy typu przynieś podaj.