Jak na razie to robi się głośno :) Dobra reklama zarówno dla OiM wydawanego przez CDP jak i dla moda, którego robi Tul. Jak dla mnie niech CDP wyda sobie M&B:OiM i zarobi, pokaże co tam ta międzynarodowa ekipa zrobiła za 79,90 - 99,90PLN ( bo pewnie gdzieś tyle to będzie kosztować), a potem my spokojnie zobaczymy czego brakuje, co chłopaki z Rosji skopali i ekipa moderska Tula poprawi co trzeba, wzbogaci i da nam w łapki super moda za którego pobranie będę gotowy wysłać sms na 79xx za 9zł + VAT. Przy okazji może powiększy się grono fanów M&B, co zaowocuje nowymi ludźmi w naszym gronie, a co za tym idzie, więcej ludzi zainteresuje się M&B. Jakoś nie widzę sensu wjeżdżania na CDP za to, że ukradli pomysł, skoro jak sami powiedzieli jest to dzieło Rosjan. Chłopaki z CDP tylko zarobią na wydaniu gry w Polsce i Czechach, a przy okazji będzie dobra reklama :P tylko żeby nam tu dzieci neo nie przywiało ;) W sumie jak dla mnie plusów jest znacznie więcej.
Dodam, że i tak bym nie kupił M&B:OiM, bo wiem, że za jakiś czas pojawi się, pewnie lepszy, mod, a kasę wolę odłożyć na Warbanda, który będzie za łohoho, ale będzie :)