Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Rządy Miecza - Ogólne sugestie, pomysły  (Przeczytany 328993 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jawor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Ogólne sugestie, pomysły
    « Odpowiedź #390 dnia: Czerwca 04, 2009, 13:29:08 »
    Ale wypas :D "Górale" idealny pomysł hehe... Super bronie wszystko jest po prostu idealne. Ciekawe ile tych ciekawostek masz jeszcze w zanadrzu... :) Powodzenia w dalszych pracach oczywiście.

Offline Michel96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #391 dnia: Czerwca 04, 2009, 13:47:34 »
    Pieknie to wszystko wyglada najlepiej bronie!
    Celem wojny nie jest umieranie za ojczyznę, ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją.(Generał George S. Patton)

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #392 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:12:35 »
    Taa... Bronie. Nie jestem pewien (:P), ale łuk, to mnie się chyba najbardziej podoba z tego wszystkiego. Dodana nutka świeżości do tych standardowych wyobrażeń łuków. 
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #393 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:48:44 »
     Ooooooo... Ale będzie w Calradii rozpierducha. BARDZO EPICKA rozpierducha! Gratuluję tych przepięknych broni, prawie wszystko co do tej pory widziałem w modach chowa się przy nich! Tylko te tarcze Nordów trochę mi nie pasują... Bardziej do jakichś brytów czy czegoś. A Merkici... Te maszki są obleśne. Zobleśnij je jeszcze bardziej, będą bardziej pasowały!!!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #394 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:50:28 »
    Powiem ,że ładnie to pokolorowałaś , fajnie to wygląda bravo.

Offline Marat

• Użytkownik
    « Odpowiedź #395 dnia: Czerwca 04, 2009, 16:51:40 »
    Najbardziej podobają mi się nowe narzędzia mordu!
    "– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?
    – Najprostszy z możliwych. Bić kur... i złodziei, mości hrabio"
    ...rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #396 dnia: Czerwca 04, 2009, 17:26:20 »
    Ładnie :P. Tylko ja chciałbym zobaczyć Ciężką Jazdę bo to moje ulubione jednostki w M&B :].

Offline KonQbenT

• Użytkownik
    « Odpowiedź #397 dnia: Czerwca 04, 2009, 17:45:54 »
    Zgadzam się z gamer96 ... Te screeny wyglądają przepysznie ... Nie wiem Daedalus czy robisz to specjalnie głodząc nas screenami :]
    Już z wielką chęcią bym se zaział w tego modka ....

PS : kusi mnie żeby zapytać, więc pytam : Daedalus co dodałeś dla swadian ??

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #398 dnia: Czerwca 04, 2009, 18:36:10 »
    Oby coś dużego na "kńu" i do tego z lancą w zbroi :D ...

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #399 dnia: Czerwca 04, 2009, 20:15:17 »
    Wszystko ładnie, pięknie, ale te miecze dwuręczne u górali aż mnie rażą w oczy, wiem wiem, że to nie historyczny mod, ale mimo wszystko... Pozdrawiam i życzę szybkiej i owocnej pracy;)

Offline wojownik22312

• Użytkownik
    « Odpowiedź #400 dnia: Czerwca 04, 2009, 20:16:57 »
    te wszystkie screeny są świetne ;]
    Jestem z wami od 06.05.2009 :)
    Powrót do M&B,mam nadzieję,że szybko i się nie znudzi...
    Władca M&B : Powrót Trolla.

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #401 dnia: Czerwca 04, 2009, 20:42:39 »
    Miecze u górali np Szkockich były choć często zastępowane przez topory ale były nawet w nie takiej malej ilości. Przynajmniej tak my się wydaje.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #402 dnia: Czerwca 04, 2009, 21:10:24 »
    Otóż tak mi się wydaje, że za dużo naoglądałeś się Bravehearta. Należy sobie uświadomić, że miecze nie były znowu takie tanie, więc wytłumacz mi jak mógł taki góral posiadać miecz do tego dwuręczny? Załóżmy, że go znalazł to zapewne sprzedałby go żeby mieć kasę. Dobrze powiedziałeś, że miecze były zastępowane przez topory i nie koniecznie musiałby być one dużych rozmiarów. Zdarzało się często, że ten ów topór był też zwykłą siekierą. I właśnie przez było moje zdziwienie, gdy ujrzałem tego zweihandera w rękach tego górala. Jeśli o mnie chodzi, różnego typu bandy zbójeckie powinny być uzbrojone w pałki, maczugi itp. bronie. W Native brakowało mi band, w których hersztem był jakiś szlachcic, który nie mógł odziedziczyć majątku ojca a nie chciał być mniszkiem i został zbójnikiem. Takie perspektywy czekały któregoś z kolei syna nie bogatego/wpływowego szlachcica. Ja mam tyle do powiedzenia. Ten temat można ciągnąć, ale moim zdaniem nie potrzeba;)

Pozdrawiam;)

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #403 dnia: Czerwca 04, 2009, 21:18:31 »
    Roland, masz rację. Górali i tak miałem podzielić na bandytów i najemników. Zatem uznajmy, że ci na screenach, to drodzy najemnicy, zaprawieni w boju, a za górali bandytów się jeszcze wezmę. ;)

BTW: Dzięki za ostatnie concept arty, bo chyba jeszcze Ci nie podziękowałem...

Offline gamer96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #404 dnia: Czerwca 04, 2009, 21:28:45 »
    Otóż tak mi się wydaje, że za dużo naoglądałeś się Bravehearta. Należy sobie uświadomić, że miecze nie były znowu takie tanie, więc wytłumacz mi jak mógł taki góral posiadać miecz do tego dwuręczny? Załóżmy, że go znalazł to zapewne sprzedałby go żeby mieć kasę. Dobrze powiedziałeś, że miecze były zastępowane przez topory i nie koniecznie musiałby być one dużych rozmiarów. Zdarzało się często, że ten ów topór był też zwykłą siekierą. I właśnie przez było moje zdziwienie, gdy ujrzałem tego zweihandera w rękach tego górala. Jeśli o mnie chodzi, różnego typu bandy zbójeckie powinny być uzbrojone w pałki, maczugi itp. bronie. W Native brakowało mi band, w których hersztem był jakiś szlachcic, który nie mógł odziedziczyć majątku ojca a nie chciał być mniszkiem i został zbójnikiem. Takie perspektywy czekały któregoś z kolei syna nie bogatego/wpływowego szlachcica. Ja mam tyle do powiedzenia. Ten temat można ciągnąć, ale moim zdaniem nie potrzeba;)

Pozdrawiam;)

Nie grałem w Braveheart :P. Ja swoje błądne ja widać przekonania opierałem na Klanach Szkockich. Bo mi się taka ich krateczek skojarzył no i trochę takiego Szkota przypominają mi :P.