...
:))
gram w SOD4 invasion czy jak dorzuce do tego umarlaki to strace save i bede musial zaczynac od nowa? to samo pytanie dot. najnowszej z 1.2.09 wersji moda.
co moża zrobic zeby zwiekszyc swoja popularnosc w miescie?
Można grać z inwazją Legionów ALBO Unarlaków. Alternatywa rozłączna. Siła legionu była testowana. Jest twardy, ale da się go pokonać. Czyli jest tak jak być powinno. Nie za łatwo ale do pokonania. Umarlaki zrobiłem bo lubię takie klimaty i nie wiem czy nie są za łatwi stąd 165 dni mniej na przygotowanie. Dla mnie przyjemniej wyżynać zombie ale jeśli chciałbym prawdziwego wyzwania zagrałbym z legionem. Ale de gustibus...
przyznam, ze zakochalem sie w tym modzie ale mam sporo pytan :
1co daje dzis wypuszczona latka
2 mam miasto rivenched gdzie populacja to 500000 ;-o ale niewiem ile mam wiary i ile potrzeba do tych elite warriori ile mozna ich miec ??
Dzięki!
1.Łatka dodaje Mapę Strategiczną, z której można wydawać rozkazy swoim lordom. Kod został przygotowany przez znanego tu wszystkim Daedalusa za co dziękuję.
2.Hymmm... nie raportowano mi buga z taką populacją... O wiarę zapytaj Chancellora. 20 wiary na świętego wojownika MINIMUM. Nie znaczy to, że od razu go dostaniesz.
Phoven> Faktycznie mam raporty, że cos z tym zwoływaniem kampanii jest nie tak, ale teraz z Mapą Strategiczną to juz nie problem.
duch> Inwazja jest tylko jedna. Chociaż w V5 jeśli powstanie planuję zrobić wiele fal (słabszych) inwazji. By je powstrzymać gracz będzie musiał zbudować flotę i zająć porty na kontynencie, z którego przybył.
A oto link do najnowszej łatki (pomyślana jako kompatybilna z zapisami, ale ktoś mi raportował, że ma jakieś problemy z rekrutami po nagraniu łatki...)
http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,54436.0.html