No tak , ale fajnie byłoby zdobyć zamek w którym już jest coś zbudowane np. baraki :)
Mam jeszcze propozycje żeby w menu zamku/miasta było coś takiego jak jest dla wsi, czyli żeby nie trzeba było wchodzić do środka żeby pogadać z marszałkiem i wyszkolić garstkę wojska, coś w stylu "talk to marschall". To bieganie troche wkurzające jest.
Pozdro
Bardzo dobry pomysł!!! Faktycznie latanie czasami do komnat Lorda, żeby pogadać z Marszałkiem, Skarbnikiem, czy Kanclerzem może być wkurzające... Ponadto przydałoby się tak jak w zamkach opcja rozmowy z Lordami, którzy tam są, żeby też im wydawać rozkazy z menu głównego miasta/zamku, a nie biegać do zamku...
Ponadto faktycznie mogłyby zostawać w zdobytych zamkach/miastach wybudowane tam już budynki... ewentualnie jeden na kilka ulegałby zniszczeniu (w skutek oblężenia), ale nie żeby nic nie było!!! To niemożliwe, żeby zamki były puste... No i ewentualnie budynek do rekrutacji szlachty mógłby znikać, bo oni mają innych, my innych...
Znalazłem błąd... Polega na tym, iż Valianese Knight ie walczą swoją bronią tylko pięściami!!! To bez sensu... po grzyba mnie taka kawaleria...
To już jest od jakiegoś czasu naprawione. Zobacz parę postów wyżej.
Ale tam pisze o niewidzialnych koniach, ale czy to poprawia to że używają broni, a nie pięści?