Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47881 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #165 dnia: Października 14, 2016, 12:54:47 »
    a powinienem? uśmiecham się no cóż mój klan też raczej nie wstałem daj mi chwile podchodzę do Gabriela zwracam się do jego partnerki mogę prosić o wybaczenie ale muszę porwać mojego brata na jakieś 30 sec gdy odejdziemy pytam się go bardzo szybka lekcja co powinienem wiedzieć o assamitach i potrzebuje auta uśmiecham się szelmowsko

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #166 dnia: Października 14, 2016, 13:01:26 »
    Gabriel wyrwany z tańca nie zdążył zareagować gdy go odciągnąłeś na bok. Po chwili otrząsnął się i gdy byliście na boku, dotarły do niego pytania.
    - Assamici? Czekaj, wychodzisz z tą czarną śmiercią? - odpowiedział Gabriel, rozglądając się za "poszukiwaną". Nie dostrzegł jej, więc zmełł w ustach przekleństwo, po czym kontynuował - Zabójcy, urodzeni mistrzowie zabijania. Jeżeli trafisz na fanatyka, spieprzaj. Nigdy nie wiesz czy przychodzi jako kat czy jako gość. Ale jeżeli chcesz, by kogoś sprzątnąć to bez pudła są najlepsi w tym, tylko cholernie drodzy. A samochód... po co Ci samochód? Co ty kombinujesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Października 14, 2016, 13:12:28 »
    powiedziałeś ze mam łapać kontakty wiec łapie z tego co mówisz jak będzie chciała mnie zabić to i tak to zrobi i nic na to nie poradzę ...prawda? kręcę głową to miała być moja noc tak? uśmiecham się nic mi się nie stanie chyba a auto potrzebuje bo jedziemy na miasto

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #168 dnia: Października 14, 2016, 13:21:28 »
    - A skąd wiesz czy ona czasem nie ma swojego środka transportu? - spytał podchwytliwie Gabriel, po czym szybko spojrzał na parkiet, czy jego obiekt dalej jest samotny - Mnie też się może przydać samochód... wiadomo to?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Października 14, 2016, 13:32:29 »
    dobra  spadaj bo towar ci ucieknie odezwę się mrugam okiem i się uśmiecham wracam do baru szukając Claudii

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Października 14, 2016, 13:36:26 »
    Gabriel powiedział Ci jeszcze na odchodne - Powodzenia - po czym sam ruszył z powrotem na parkiet, przepychając się do swojego "obiektu westchnień". Powróciłeś do baru, ale Claudii już tam nie było.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Października 14, 2016, 13:43:26 »
    nooo tak...albo zrobiłem z siebie kompletnego pajaca albo czeka przed klubem wychodzę do przedsionka zabierając swoje rzeczy no zobaczymy.. wychodzę przed klub bawiąc się kartami, rozglądam się czy gdzieś na mnie nie czeka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Października 14, 2016, 13:51:33 »
    Owszem, czekała na Ciebie stojąc przy motocyklu i bawiąc się kaskiem. Gdy zobaczyła Ciebie a ty podszedłeś do niej, wręczyła Ci dodatkowy i spytała - Cóż to, Ojca nie udało się wyrwać od tej cycatej-blond-piękności?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #173 dnia: Października 14, 2016, 14:03:04 »
    a co zazdrosna? jak chcesz mogę po niego wrócić? nie czekając na odpowiedz zakładam kask agusta fajny sprzęt chowam syntezator
    i siadam za nią łapie ja w pasie ze jestem gotowy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Października 14, 2016, 18:23:06 »
    Kainitka uśmiechnęła się tylko, założyła własny kask i ruszyła przez miasto. Czułeś, że jest stworzona do jazdy na motocyklu. Każde pochylenie, każda szybka droga była wykonywana perfekcyjnie. Przez jakiś czas jeździła szybko, agresywnie, na granicy dopuszczalnego prawa. Raz nawet mocno zaryzykowała, przyspieszając mocno przed policyjnym Fordem, ale mundurowi nie podjęli interwencji - wiedzieli, że szans nie mają. Po jakimś czasie dotarliście pod klub, który miał nazwę "Afterlife". Zauważyłeś ochronę i sporą kolejkę... Rozpoznałeś, że w ochronie stoi Brujah! Claudia spojrzała się na Ciebie, po czym na twoje zdziwienie roześmiała się. Gdy Brujah was zauważył, od razu was wpuścił do środka. Zostawiliście swoje rzeczy w szatni, po czym dostaliście "blaszki" z numerem i weszliście do środka. W klubie brzmiała melodia. Klub wyglądał podobnie do Elizjum tyle tylko, że był dużo bardziej przyziemny. Spory parkiet, na którym szalała młodzież, niektórzy siedzieli przy barze. Stolików i miejsc siedzących było mało, i były one oblężone przez ludzi. Zauważyłeś, że są schody prowadzące na pięterko, ale stoi przy nich ochrona i nikogo nie wpuszcza.
    - Witaj w "Afterlife" - powiedziała Claudia, po czym poprowadziła Cię na bok. Gdy staliście w miejscu, gdzie stroboskopy nie sięgały kontynuowała - Klub zarządzany jest przez Valentinę Hill. Jest Toreadorką, więc nie zdziw się, jak spotkasz młodą kobietę, która zacznie Cię uwodzić. Jeżeli będziesz chciał do picia coś dla "nas", pytaj o Matta. Jest poinstruowany, by nas obsługiwać. A tymczasem mam zamiar trochę się wyszaleć, chcesz to dołącz do mnie. Będę na parkiecie - po czym skierowała się do bawiących się i dała się porwać w tłum...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #175 dnia: Października 14, 2016, 21:43:58 »
    kiwam głową, podchodzę do baru i pytam o Matta i zamawiam u niego whisky z dodatkiem, następnie odwracam się w stronę parkietu obserwując tłum, przy okazji staram się zlokalizować assamitke ciekawe...czyli jest wiecej takich miejsc jak elizjum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #176 dnia: Października 14, 2016, 21:51:16 »
    Matt przyjął zamówienie, po czym wręczył Ci drink i zajął się swoimi sprawami. Dostrzegłeś assamitkę, która kręciła się w rytm muzyki razem z tłumem. Zwalniała i przyspieszała w rytm, ale spostrzegłeś że przy okazji mija stroboskopy. Czyżby cały czas trenowała? A może ona po prostu tak się bawi?

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Października 14, 2016, 22:05:45 »
    obserwuje ja popijając drinka, zwracam też uwagę jaka jest proporcja miedzy ludźmi a wampirami w tym miejscu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Października 14, 2016, 22:12:20 »
    W pewnym momencie swojej obserwacji zauważyłeś, że Claudia dyskretnie Cię obserwuje. Być może dała się złapać na tym, może to był przypadek. W pewnej chwili wydawało Ci się, że mrugnęła do Ciebie okiem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Października 14, 2016, 22:19:51 »
    Gabryś mnie zajebie....... roześmiałem się w  duchu no nic nie-zyje się tylko raz..o rany ale czerstwy żart dopijam drinka i ruszam na parkiet aby do niej dołączyć