Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Katherine Delgado  (Przeczytany 42969 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Katherine Delgado a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Katherine Delgado
    « Odpowiedź #630 dnia: Maja 22, 2016, 01:55:38 »
    Claudia po chwili ocknęła się. Rozejrzała się po sali, lekko się zdziwiła gdzie jest. Widocznie się zastanawiała jak tutaj trafiła. Gdy spojrzała na Ciebie, znów się wycofała i spuściła wzrok na podłogę. Gdy usłyszała twoje słowa, spytała - A drugi powód?
    Nim zdążyłaś odpowiedzieć, podszedł do was Matt i spytał:
    - Jak podać?

Offline Luna

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #631 dnia: Maja 22, 2016, 01:59:56 »
    - cześć Matt, słuchaj moja kumpela jest mocno przygnębiona a chce ja zabrać na parkiet by mogła ostygnąć od tego co nam zaserwujesz dasz radę ? - po czym wręczyła mu banknot, gdzie dla drugiej kainitki był to jakiś pieniężny zwitek, zaś jego oczom ukazało się sto dolców,
    - drugi powód to tajemnica, no nie bądź taka zaskoczona w końcu jestem kim jestem - zaśmiała się,
    - o i masz to już drugi raz, rzadko to mam ale jak widzę cię w takim humorze to zamiast zapewniać cię, że ci się ułoży wole głupkowato się śmiać i robić problemy matce - odpowiedziała czekając na zamówienie.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #632 dnia: Maja 22, 2016, 02:10:46 »
    Claudia ponownie spojrzała się na Ciebie. Zauważyłaś w jej oczach nić porozumienia? Jakieś światełko? A może to tylko stroboskop się odbił od jej spojrzenia. Milczała, lecz ciągle patrzyła się na Ciebie tak, jakby próbowała odczytać twoje intencje. Po chwili wrócił Matt, podał wam odpowiednie drinki. Gdy przesuwał ten przeznaczony dla Ciebie, nachylił się i powiedział:
    - Uważaj na nią po tym, co jej podałem. Różnie podobni Tobie reagowali na niego. Jeżeli nie zareaguje na to, to z twoją koleżanką naprawdę coś jest nie tak - po czym odwrócił się i zajął się czyimś innym zamówieniem. Claudia tymczasem zaczęła obracać drinkiem w dłoniach, tak jakby się zastanawiając czy go wypić, czy nie. Mogła podejrzewać, co jest w nim dokładnie, ale może tylko się w niego tępo patrzyła? Po chwili wzięła go i wypiła go naraz. Odstawiła kieliszek, spojrzała się na Ciebie i nic nie powiedziała, tylko patrzała się na Ciebie pytająco... Tymczasem stroboskopy zaczęły strzelać częściej światłem. W jednym przebłysku widziałaś ją, w kolejnym zniknęła Ci z widoku. Zaczęłaś rozglądać się za nią i wypatrzyłaś ją na parkiecie. Tańczyła, porywała się chwili, ale jej spojrzenie cały czas szukało twojego...

Co robisz?

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #633 dnia: Maja 22, 2016, 02:17:14 »
    Kate wypiła swojego i ruszyła tanecznym krokiem im bliżej była tym częsciej wraz z kolejnym stroboskopem przypominała sobie uczucie dzień po,
    - dzień po - powiedziała, przeciskając się i mówiąc do siebie. Oczywiście kto by to słyszał, lecz gdy łagodny likier rozlał się jej po palcach od wewnątrz stwierdziła, że powinna jednak zachować kartę w kieszeni i dotarła do niej. Chwile wpatrywała się jakby z ukrycia kilku osób jak samotnie tańczy po czym biorąc głębszy wdech ruszyła,

- hej ! nie było toastu a ciebie już nosi, tylko krokami mnie nie morduj bo słabo ruszałam się na studiach - zaśmiała się i przyłączyła się do tańca.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #634 dnia: Maja 22, 2016, 02:23:37 »
    Gdy usłyszała twój śmiech, również się uśmiechnęła widząc Cię zadowoloną. Próbowałaś dostosować się do tańczących, lecz trochę Ci nie wychodziło. Claudia coraz szerzej się uśmiechała widząc twoje próby i postanowiła Ci pomóc. Stanęła za tobą, chwyciła Cię delikatnie za biodra, przytulając się do Ciebie po czym zaczęła Cię prowadzić do rytmu melodii. Jeżeli oczywiście pozwalasz na to, jeżeli nie, to trzyma się lekko na dystans od Ciebie, cały czas wprowadzając Cię głębiej wśród tańczących tak, byś poczuła się jak jedna z nich...

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #635 dnia: Maja 22, 2016, 02:29:28 »
    Kate przypomniała sobie o zagubieniu pierwszy raz ale tym razem czując wyraźny ucisk postanowiła naśladować kroki i kołysanie, próbowała narzucić nogom rytm jednocześnie słuchając prowadzenia ciałem przez Claudie. Stroboskopy raz po raz rozświetlały przestrzeń dookoła a kolorofony wariowały jakby za chwile miały wypalić wszystkie swe źródła.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #636 dnia: Maja 22, 2016, 02:51:45 »
    Po jakimś czasie, nie wiesz dokładnie jakim twoje ciało przystosowało się do ruchów Claudii. Coraz lepiej Ci wychodził taniec, Assamitka była wyrozumiałą partnerką i nie opuszczała Cię dopóki nie poczułaś się pewnie. Cały czas była przy Tobie, wasze ciała i ruchy zlały się praktycznie w jeden organizm. Po chwili usłyszałaś jej głos, który starał się przebić przez panującą głośność. Był inny niż zazwyczaj. Ten był ciepły, koleżeński, figlarny - Teraz mi zdradzisz, co to za tajemnica?!

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #637 dnia: Maja 22, 2016, 03:20:05 »
    - ty nią jesteś i twoje słowa - szepnęła jej do ucha po czym odkleiła się od niej i tańczyła przed nią już śmielej wykonując figury i dając się prowadzić muzyce, póki nie był zmian po między nagraniami udawało jej się zachować rytm....inaczej musiała się na nowo dostrajać.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #638 dnia: Maja 22, 2016, 14:18:00 »
    DJ zaczął puszczać nową muzykę. Stroboskopy i inne oświetlenie przestawiło się automatycznie pod tę melodię. W blaskach stroboskopu zauważyłaś, że assamitka wyraźnie się odprężyła i rozluźniła słysząc twoje słowa. Jej ruchy i taniec stał się żywszy, bardziej śmielszy. Podczas tańca cały czas uśmiechała się do Ciebie, trochę figlarnie, trochę zmysłowo, radośnie. Zmieniła się. Być może teraz dopiero widzisz ją taka, jaką jest naprawdę, a nie taką jaką chce pokazać światu. Taniec trwał, muzyka trwała, trwaj chwilo trwaj... W pewnym momencie znów Ci zniknęła z widoku, ale tylko po to by jeszcze bardziej przybliżyć się do Ciebie...

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #639 dnia: Maja 22, 2016, 16:25:34 »
    - i co można się wyluzować ?! - przekrzykiwała muzykę,
    - żebym ja cię musiała tego uczyć ! - zaśmiała się,
    - więc może mi wyjaśnisz co miałaś na myśli, bo jeszcze się nauczyłam czytać w głowie - ponownie się uśmiechnęła.
    « Ostatnia zmiana: Maja 22, 2016, 18:17:24 wysłana przez Luna »
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #640 dnia: Maja 22, 2016, 19:37:13 »
    - Można się wyluzować, jak najbardziej! - przekrzyczała muzykę assamitka - Tylko w świetnym towarzystwie! - po czym podeszła do Ciebie tak, że jej głowa znalazła się obok twojej. Usłyszałaś szeptem - Zawróciłaś mi w głowie, Katherine... - po czym ciągle przy tobie zaczęła obserwować twój odbiór na te słowa, ciągle się do Ciebie uśmiechając.

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #641 dnia: Maja 22, 2016, 20:12:15 »
    - musisz sprecyzować, bo nadal nie wiem o co ci chodzi i jest najlepsze....nie tylko ty tak mieszkasz. Nim zostałam przemieniona też potrafiłam wywracać wszystko do góry nogami a po przemianie moje życie wywrócone zostało do góry nogami ot taka ze mnie bałaganiara widać dawny sposób życia przeniosłam na ludzi i ich wywracam ale to nie celowe ten typ postrzelonej dziwaczki tak ma - również próbowała przekrzyczeć muzykę.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #642 dnia: Maja 22, 2016, 20:26:46 »
    - A możemy pogadać gdzieś indziej na ten temat?! - starała się przekrzyczeć muzykę - Chyba, że chcesz tańczyć, dopóki ten tam nie stwierdzi, że zmienia muzykę!

Offline Luna

• Użytkownik
    • Coś osobistego, hm....
    « Odpowiedź #643 dnia: Maja 22, 2016, 21:02:10 »
    - jak chcesz mnie zaciągnąć w ciemna uliczkę to pamiętaj, że umiem się bronić - zaśmiała się i rozejrzała,
    - nie wiem o jakim miejscu mowa, sugestię ? - spytała.
    Belua multorum capitum

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #644 dnia: Maja 22, 2016, 21:47:21 »
    - W ciemną uliczkę?! A co ja jestem?! - zaśmiała się również i powiedziała - Możemy pogadać z Mattem, na zapleczu są pokoje dla takich jak my! - próbując przekrzyczeć melodię.