Autor wyda betę, gdy będzie ona zmieniała na tyle dużo, że warto będzie w nią zagrać i będzie ona na tyle stabilna, że dało się będzie w nią spokojnie grać.
Kurczę... ciekaw jestem ile ten mod będzie ważył swoją drogą. Daedalus już dość sporo wniósł poprawek i innych urozmaiceń, nie?
Poprawki nie ważą prawie nic. Ważą za to nowe tekstury. Ile? Jeszcze nie wiem, bo dopiero zaczynam je tworzyć.
... Daedalus już dość sporo wniósł poprawek i innych urozmaiceń, nie?
Nie wiem, ja nie widziałem jego moda. Może podeślesz mi go to się przekonam. Bo mnie sie wydaje, że jak na razie to jedynie na forum pisze o tych poprawkach
A screeny w Paint rysuje...
znając życie często bywa, że coś co miało być produktem idealnym w ogóle światła nie zobaczy
(...)
Bo goniąc za ideałem możemy nigdy nie zobaczyć tego moda.
Tylko że ja nigdy nie twierdziłem, że ten mod ma być idealny, czy że za ideałem gonię. Od początku zaznaczałem, że to ma być niewielki mod. Fakt, rozrósł się i ciągle się rozrasta, ale to nie ja w słowach robię z niego nie wiadomo co i oczekuję nie wiadomo jakich cudów, najlepiej samego M&B 2. Ja robię swoje, od czasu do czasu informując o postępach i nowych pomysłach. Nie mam wpływu na to co sobie ludzie będą dopowiadać i jakie wizje tworzyć.