Sir Daedalus
Prosiłbym także o zrobienie,rozkazów dla lordów typu:
-Lord .... ....... odmówił wykonania mego rozkazu, co sprawiło że później wygramy wojnę, spraw aby poniósł za to karę.
-Lord ..... ....... przeszkadza nam w polityce zlkkwiduj go!
-Myślę że lord .... ..... jest szpiegiem: ...... Zabij go
-myślę żę lord .... ... jest szpiegiem: ...... przynieś mi go żywego
Oraz prosze Abyś uczynił grę bardziej realistyczną:
(po wygranj bitwie z lordem)
ROZKAZY:
(lord uciekł)
:
-Wy(grupka żołnieży do wybrania) ścigajcie mo go zaraz! I przynieście żywego!
-To niekczemny tchórz, dopilnuję aby mu ściąć głowę.
(złapany wrogi lord)
:
-Przez ciebie zgineły istnienia ludzi w tej bitwie! , pełno wdów odpłaciło by ci za to , lecz ja uczynię to w ich imieniu(dobij, lord nie żyje zamiast niego pojawia sie inny)
-Przez ciebie zgineły istnienia ludzi w tej bitwie! , pełno wdów odpłaciło by ci za to lecz masz szansę rewanżu, stawaj do walki na szable!(podrasowana wersja wyzwania lorda dla damy) (mamy swoją zbroję lecz zamiast swej broni dostajemy miecz)
-znikaj mi z oczu!
Oraz prosiłbym o zrobienie możliwości tworzenia odziałów patrolowych(będą tylko patrolować nasze królestwo, lub w razie rozkazu chronić karawanę/chłopów)
Prosiłbym także aby co do tych odziałów dało się zrobić włąsną grupkę od początku(wyposażenie broń konie oraz ilość tych żołnieży itp , itd)
lub skożystać z stworzonych jednostek
Oczywiście odziałowi będzie trzeba płacić.
Przy robieniu własnej drużyny od podstaw powinny być dostępnę wszystkie porzedmioty bronie i zbroje, lecz musimy za nie najpierw zapłącić.
Czyli jak chcemyzrobić własną drużynę patrolową od podstaw musimy liczyć że będzie to wydatek większy niż 2000 denarów..
Nie wiem czy któreś z tych próśb da sie zrobić ale byłbym dozgonnie wdzięczny