Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93806 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Brajnerek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Are You Talking To Me?=] Linkin Park,50 CENT Ziom
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #270 dnia: Listopada 17, 2009, 11:58:21 »
    Ja się dowiedziałem z YT. Wszedłem by obejrzeć sobie filmik z gry "TeeWorlds"  i wyskoczyło mi "Taleworlds" kliknąłem nie chcący i zobaczyłem M&B to obejrzałem i juz :D
    Jedna myśl jedno słowo i już bedzie HIP HOP'OWO !!!!
    Yo ziom

Offline Glaner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #271 dnia: Listopada 17, 2009, 21:27:03 »
    Jak ja się dowiedziałem? hmm..
    Kumpel na gadu napisał ,że zna debeściarską grę zapodał mi Trailera i wciągnęło mnie do tego stopnia ,że od razu szukałem głównego forum na temat gry. Na następny dzień pobrałem grę i trwam...
    Szkoda tylko ,że jeszcze nie wyszedł warband bo już bym dawno śmigał...

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #272 dnia: Listopada 19, 2009, 17:00:05 »
    Nie martw się jeszcze nic straconego, wystarczy że wpiszesz swój CDkey(ten sam którego użyłeś do aktywacji gry gdy kupowałeś przez neta, jeżeli kupiłeś edycje pudełkową powinien być gdzieś dołączony w pudełkui) tutaj http://beta.taleworlds.com/apply.aspx  W tedy w bliżej nie określonym czasie otrzymasz dostęp do testowania multiplayera. W prawdzie można rejestrować się bez klucza ale wtedy na 100% nie dostaniesz zaproszenia ale jeżeli go podasz otrzymasz zaproszenie do udziału w becie na 99,9%.
    PS. Ten link jest bezpieczny więcej info tutaj.http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3583.0
    PPSH. Może się zdażyć że mail z linkiem do pobrania nie dojdzie i wtedy można sprawdzić czy klucz został aktywowany i otrzymać link do pobrania tutaj. http://beta.taleworlds.com/download.aspx
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2009, 17:04:11 wysłana przez Mat berserker »

Offline Grunz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #273 dnia: Grudnia 03, 2009, 19:16:25 »
    M&B - kiedyś brat dał mi cynk i... teraz wracam po dłuższej przerwie, a gra wciąga jak zawsze :)

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #274 dnia: Grudnia 04, 2009, 16:51:03 »
    Ja kiedyś dawno ... dawno ... temu wdziałem na Hyperze (kanał o grach) o M&B , ale nie zapamiętałem nazwy:/A niedawno (jakieś 3 miechy) temu byłem u kuzyna i graliśmy w M&B i mi się 2 raz baaaardzo spodobało. Fajne to romansidło które napisałem??

Offline Yahoo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #275 dnia: Grudnia 06, 2009, 23:08:55 »
    Pewnego dnia wracając od fryzjera spotkałem mojego sąsiada. Gadaliśmy o grach. Ja mówię mu, że marzy mi się zagrać w coś takiego, że są Rycerze itd.(powiedziałem opis m&b :D) On mi mówi, że jest taka gra mount and balde, widział ją na Hyperze. Rozmarzyłem się troszkę i poszedłem do domu, patrze, a tu tylko 300 mb do ściągania. Od razu miałem praktycznie grę moich marzeń na kompie :D. Potem maniaczyłem w tą grę i to sporo czasu :D.

Offline gronko10

• Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Grudnia 07, 2009, 15:28:18 »
    Kiedyś formatując partycję na komputerze kuzyna gadaliśmy o grach. No i mi wyskoczył z M&B opowiedział później jak wróciłem do domu to ściągam i pykam do dzisiaj na trialu ;) Nie zamierzam kupować m&b wolę poczekać na Warbanda ;)

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #277 dnia: Grudnia 08, 2009, 19:29:51 »
    A ja zobaczyłem w sklepie.Kupiłem, wpisałem klucz i gram.

Małe pytanko czy mój klucz zadziała w innych wersjach czy tylko w 1.011?
    NO SPAM

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Grudnia 08, 2009, 19:34:15 »
    O ile dobrze wiem to tak.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline liske

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Grudnia 17, 2009, 15:39:32 »
    nie pamiętam z kąd się dowiedziałem chyba przypadkowo weszłem ma tawernę four ways i pobrałem a o forum też z tawerny bo było coś chyba o modach i się zaczęło

Offline Ermland

• Użytkownik
    « Odpowiedź #280 dnia: Grudnia 18, 2009, 15:58:08 »
    Przeglądając jakieś 3 miesiące temu forum Paradoxu przypadkowo natknąłem się na temat o tej grze. Zaciekawiło mnie, więc od razu poszukałem polskich stron. No i znalazłem Four Ways. Opis był tak ciekawy, że od razu kupiłem. Dziwię się tylko, czemu dopiero pod koniec 2009 dowiedziałem się o tak dobrej grze.
    Nie sztuka wysadzać pociągi. Prawdziwa sztuka to sprawić, by kursowały punktualnie.

Offline Tinek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Grudnia 21, 2009, 12:47:56 »
    hmm ja za to ogladalem program.. HYPER... leci chyba kolo 22 zamiast jakiegos programu z bajkami na kablowce... pokazuja tam rozne gry i akurat trafilo sie, ze bylo m&b, a ze lubie takie klimaty to odrazu sciagnalem demo :)

Offline Sementinen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Grudnia 21, 2009, 21:30:33 »
    A ja trafiłem w youtube na m&b ;] . A żebyście wiedzieli jak ja jestem podjarany na średniowieczny okres ;d to od razu na m&b.info i ściągnełem demo ;d. No i później demo do 6 lvl . Niedługo później wyszła oficjalna wersja ;]. Zakupiłem a teraz mamy taki czas ze czekamy na Warband ;] ! . Kocham tą grę ;]

Offline Najemnik_001

• Użytkownik
    • Ale nuda...
    « Odpowiedź #283 dnia: Grudnia 28, 2009, 12:54:37 »
    Ja zobaczyłem u  kolegi demo potem on se kupił pełną bo wtedy wychodziła a potem ja se kupiłem.

Offline czołgistaPL

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #284 dnia: Grudnia 29, 2009, 21:02:16 »
    A więc dawno, dawno temu grałem sobie w grę Ascention to Throne, następnego dnia poszedłem z kolegą do Mc D. i opowiadałem mu o grze w którą gram.
    Natchnęły go moje opowieści, więc mi zaczął opowiadać o grze w której budujesz se armie, zdobywasz zamki i szarżujesz na koniu. Wtedy nie wierzyłem że taka gra istnieje i myślałem że ściemnia. Kilka miesięcy później szukając jakiejś gry wpadłem przypadkiem na forum gdzie było opisane M&B. Przypomniałem sobie wtedy o tym co mówił kolega i odrazu pobrałem demo. Dograłem 30 dzień w grze i nie mogłem dalej grać. Lecz gra mi się tak spodobała że zmusiłem matkę by mi ją kupiła. Jakiś rok później zacząłem szukać modów. I przez Festung Breslau trafiłem tutaj. (zawsze się tak długo rozpisuje, natchnienie :D)
    POZDRO.ALL
    Nie ważne czy jeździsz maluchem czy najnowszym Ferrari. Kiedy krowa narobi Ci na dach, a koń na szybę nie będzie różnicy. Oba będą gówno warte :D:D