Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93666 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline russiansoldier

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #300 dnia: Maja 01, 2010, 10:43:18 »
    Ja dowiedziałem się o grze od znajomego,dał mi pendrive'a żebym zgrał sobie na kompa.Wziąłem z pendrive'a M&B,(myślałem ze to nudna gra)odpaliłem,pograłem chwile po czym nie mogłem odejść od gry:)

PS.O stronce dowiedziałem się gdy wyszukiwałem kodów do M&B
    « Ostatnia zmiana: Maja 01, 2010, 10:45:35 wysłana przez russiansoldier »

Offline lukaszek321

• Użytkownik
    « Odpowiedź #301 dnia: Maja 02, 2010, 07:29:34 »
    Ja równieżdowiedziałem się od kolegi o tej grze, ale dał mi oryginalnego M&B i tak mnie wciągneło.

Offline Runner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Maja 03, 2010, 17:29:30 »
    A ja się z telewizji dowiedziałem. Tak, tak z telewizji. W GramTV kiedyś było... No i pooglądałem w necie, ściągnąłem demo. I się zaczęło :D A o stronce się dowiedziałem jak szukałem spolszczenia.

Offline Cadd

• Użytkownik
    • "There must be some way out of here..."
    « Odpowiedź #303 dnia: Maja 22, 2010, 01:51:48 »
    Forma otrzymania informacji o grze: recenzja w Hyper TV
    Data otrzymania informacji o grze: październik 2008 ;)

Offline Shadlley

• Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Czerwca 04, 2010, 01:04:28 »
    Kolega mi o niej powiedział.

A to forum odkryłem po przez proste wpisanie "Mount&Blade" do google.

Offline Thys

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Lipca 09, 2010, 22:16:32 »
    Forum również odkryłem szukając jakichś info o m&b a gra hmm ...
    Pewnej nudnej nocy szukając gier , trafiłem na screeny z m&b , odrazu mi się spodobało ;)

Offline Szwed0

• Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Lipca 15, 2010, 21:43:54 »
    Ja odkryłem zupełnie przypadkowo. Oglądając tv był kanał hyper wtedy i był wywiad z jakimś gościem, który zaczął o M&B namiętnie opowiadać i tak się zaczęło.

Offline Rafael

• Użytkownik
    « Odpowiedź #307 dnia: Lipca 17, 2010, 19:54:49 »
    Ja odkryłem grę czytając po raz wtóry gazetkę z "Komputer Świat Gry". Mianowicie miałem z niej Gothica 2 (numer gazetki: nr 11-12-2008 ale zakupiłem ją wiosną 2009 :) ) i po przejściu Gothica 3 tak gdzieś w wrześniu ubiegłego roku przeglądałem jeszcze raz i tak przewracam ostatnią stronę...i patrzę się a tam napis na górze "Mount & Blade...przetrwa najsilniejszy". Z screenów które były na dole okładki gierka mnie zaciekawiła. No to odpalam lapka,wchodzę na net, wystukuję w google "Mount & Blade" i odkrywam wpierw to forum, z którego ściągam bete 0.894 a później to już się potoczyło jakoś.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2010, 20:42:27 wysłana przez Rafael »

Offline elsiete82

• Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Sierpnia 09, 2010, 18:06:04 »
    Ja poznałem M&B przez demo CD-Action daaawno temu. Dwa lata temu brat kupił pełną wersję. Nie miałem w co grać i wtedy przypomniałem sobie o tej grze i wsiąkłem na dobre. Teraz pocinam w Warband a Ogniem i Mieczem już jedzie kurierem:D. Prawdę mówiąc to wolę pierwszą część od Warbanda, łatwiej się w niej walczy za pomocą miecza konno. No i trochę pocinam w Eagle of the radiant cross.

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #309 dnia: Sierpnia 09, 2010, 18:13:31 »
    Ja kiedyś oglądając hypera, dowiedziałem się o niej zafascynowałem się klimatem nowożytno-średniowiecznego klimatu!
    Co prawda M& nie mam moją pierwszą grą był wspaniały OiM, a potem prosiłem o kupno WB.
    Wspaniała gra.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #310 dnia: Września 29, 2010, 19:34:47 »
    Kiedyś oglądając sobie kawałek Filmu Ogniem i Mieczem na Youtube (Był to atak husari)Zobaczyłem gre M&B jak gość zdobywał zamek no i tak sie zaczął to moje małe uzależnienie :D

Offline matilon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Października 01, 2010, 14:39:08 »
    Ja zauroczyłem się grą, oglądając screeny z pisma o grach(bodajże "Play").

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #312 dnia: Października 05, 2010, 16:09:23 »
    Pół roku temu zobaczyłem M&B u kolegi, zacząłem śledzić newsy na Tawernie i przymierzać się do zakupu gry... i wtedy pojawił się news o Warbandzie!
    Pomyślałem: "Multi w średniowieczu? To będzie to! Tego szukam!" i poczekałem do premiery. Grę kupiłem w pierwszym tygodniu po premierze, i do dziś nie żałuję wydania tej stówki...

Jedyne co jest na minus (bo grafa mi nie przeszkadza) jest mój szajsowaty net. :(
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline pogomce

• Użytkownik
    • WV_Rastablasta
    « Odpowiedź #313 dnia: Października 13, 2010, 01:11:38 »
    Wskoczyłem jak zwykle na YouTube (jakieś 2 tyg. temu) i zobaczyłem promowany link. "Gra która wymiata" czy jakoś tam. Była to recenzja serwisu Gamercorner.pl. Gdy zobaczyłem że instalka zajmuje 480MB gra była po 2 godzinach na dysku. A że grafę mam od ATI to co 10-20 min. komp się zawieszał - mimo tego konsekwentnie próbowałem grać, tego wieczoru restartowałem go z 7 razy. na szczęście problem jest już rozwiązany.

Mój poprzedni profil, do którego zapomniałem hasła (miałem jeszcze zajawkę na RPG, bo o multi nie było ani słychu)

Offline paladyn361

• Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Października 20, 2010, 18:22:54 »
    Ja jak oglądałemi program o grach nazywa się Hayper.Wtedy był pokazany filmik i gościu o niej opowiadał.Spodobała mi się i po kilku tygodniach już w nią grałem.