Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93677 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #75 dnia: Października 01, 2008, 20:22:13 »
    Przepraszam, ale musze jednak skrytykować, ponieważ na forum wałkowano temat multi setki razy i wystarczyło użyć opcji szukaj. I staraj się pisać poprawniej. Pozdrawiam nowego użytkownika.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #76 dnia: Października 01, 2008, 20:26:03 »
    ... Powiem wprost - "tylko i wyłącznie single player" przynajmniej do wersji 2.0 ( w której też nie oczekuje pojawienia się MP )

PS: Masz szczęście, że trafiłeś osobę mówiącą prosto do celu.

Edit: Jednak mnie wyprzedzili no cóż chciałem ci ominąć krytyki xp. Ale i tak masz szczęście, ze nie ma Emila
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline Guardian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Października 01, 2008, 20:32:40 »
    Dziekuje za uwagi i konkretne odpowiedzi-nawet jesli jest to single player to i tak jestem zainteresowany zakupem tej gry- moj angielski jest slaby wiec poczekam na wersje PL:)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #78 dnia: Października 01, 2008, 20:35:40 »
    Zawsze możesz ściągnąć świetne spolszczenie Deadalusa, a różnicy pewni nie odczujesz. Więc możesz śmiało kupić grę już teraz.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Orm

• Użytkownik
    • Gorąca woda, zdrowe zęby, miękki papier toaletowy.
      • W-szawa.alterBlog.pl - kontrkulturowy blog dziennikarski
    « Odpowiedź #79 dnia: Października 03, 2008, 10:40:42 »
    Od The Independent Gaming Source ( http://tigsource.com ) - to portal (blog właściwie), na którym śledzi się scenę niezależnych deweloperów gier (indie games developers). Śledzę go od dawna i o Mount&Blade wiedziałem prawie od początku, bo gra wzbudzała zawsze spore zainteresowanie autorów TIGsource. Postanowiłem sobie jednak poczekać na wersję 1.0. Grać zacząłem więc dopiero, kiedy TIG z wielkimi fanfarami ogłosił ukończenie prac nad grą.

Kartę kredytową na szczęście posiadam, więc cieszę się pełnym M&B od dnia, w którym moja postać osiągnęła graniczny poziom w demie a ja stwierdziłem, że jeszcze mi mało.

A tu trafiłem szukając informacji o dobrych modach. W sumie póki co gram w "podstawkę" ale kto wie, czy mi się kiedyś nie znudzi.

Offline brujah

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Października 13, 2008, 21:30:52 »
     ja zasalem gierke z rapida  odblokowana  i teraz juz nie spie 2 dni i ciagle gram krolestwo nordow ponad wszystko ta gra mnie zniewolila tak ze kupie orginal nie ma to tamto jest rewelacja i za to mozna zalpacic spadam teraz grabic i rabowac ps ODYN OG THOR

Offline Markoncinio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Października 15, 2008, 20:36:42 »
    ja widziałem zapowiedź w telewizji ściągnąłem z neta odblokowałem za darmo i jazda

Za głoszenie piractwa, nie stosowanie interpunkcji, wypowiedzi na bardzo niskim poziomie otrzymujesz ostrzeżenie. Radzę zapoznać się z regulaminem forum bo inaczej Twoje konto zostanie usunięte.
    « Ostatnia zmiana: Października 26, 2008, 18:53:56 wysłana przez Oktawian »

Offline chlebek3310

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Listopada 10, 2008, 09:35:29 »
    Witam! Mój pierwszy post na tym forum :). Ja o M&B dowiedziałem się z TV. Parę dni temu nudząc się przed TV przełączałem kanały (moje ulubione zajęcie ;) ). Akurat wskoczyłem na Hypera i dwóch kolesi opowiadających sobie o grach. Łatwo się domyślić o czym rozmawiali...o M&B. Oni narzekali, że słaby dźwięk, grafa ale za to grywalność niesamowita :). Pomyślałem - słaba grafa! coś na mój komputer :D... Mając 1,5GB RAM, 128MB Grafa i 2GHz nie mogę sobie pozwolić na te nowe "super produkcje", które przejdziesz i odłożysz na półkę :D. W sumie M&B nie ma takie złej grafy (moim zdaniem). A z cieniami wygląda naprawdę elegancko :). Pozdrawiam wszystkich!!

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #83 dnia: Listopada 13, 2008, 11:10:42 »
    Ja gram od jakiegoś tygodnia... Szczerze mówiąc nie pamiętam już skąd ją mam (pamięć dobra, ale krótka). Gdzieś przypadkiem trafiłem i mnie 'zaintrygowała'. I się zaczęło...

Offline kris6280

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Listopada 19, 2008, 15:20:04 »
    Ja się dowiedziałem przypadkiem z gazety Komputer Świat. Tam była reklama tej gry. Ściąłem z neta  triala i stwierdziłem że jest zajefajna, poczekałem do 6 listopada ( czyli polskiej premiery w 100% spolszczonej ) na pełną wersję gry v. 1.010 i kupiłem oryginała. Strasznie ta gra wciąga. Polecam wszystkim.

Offline kris6280

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Listopada 19, 2008, 15:22:41 »
     a pytanko moze glupie ale dokonca nie wiem: czy to tez jest gra sieciowa czy tylko dla pojedynczego gracza??Prosze nie krytykowac mnie jesli zadalem glupie pytanie.
    [/quote]

Z tego co wiem to raczej nie jest gra sieciowa. ....Ale mogę się mylić...

Offline Calathar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Listopada 19, 2008, 15:51:09 »
    Single Player
    ja sie znowuz dowiedzialem (khm khm prosze nie bic ;p ) z jakiegos portalu z torrentami,szukalem tam nie wznawianych juz (przynajmniej wg mojej wiedzy) ksiazek Karola Bunscha i tak z ciekawosci kliknalem jakiez to gry tam maja,zobaczylem M&B,przeczytalem i wiedzialem ze to gra dla mnie (stare czasy nad Darklands i Dagerfall przypomnialy mi sie ;] )
    potem juz tylko ciut googlowania,karta kredytowa kolegi i wio ;]

Offline Sasek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Listopada 19, 2008, 22:01:44 »
    Witajcie. Pierwszy post na forum, choć z niektórymi się już przywitałem.
    O grze dowiedziałem się z Hyper'a z programu Review Territory. Poszukałem, znalazłem i gram. Na razie jeszcze trial, szukam w Warszawie pełnej wersji. Ktoś pomoże?
    A zacząłem grać, bo od dawna szukałem takiej gry, gdzie mogę poklikać myszką, coś zdobyć, rozbudować, pojeździć konno i kogoś zabić.
    I love that game.

Pozdrawiam

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #88 dnia: Listopada 20, 2008, 09:20:14 »
    Patrze na stronie, fajne obrazki, więc ściągam, doszedłem.....do 6 lvl-u i ściągnąłem cracka i już tak gram....dobra na serio bo dostane bana.....Kupiłem sobie jakąś gazetke, już nie pamiętam co to było, patrze na obrazki, czytam, że to połączenie strategii i rpg, przecieram oczka patrząc na obrazki i patrze, że tam nie ma żadnych stworków, magii, buteleczek z napojami itp., mówie sobie w końcu, a że jestem na "tak" z grami oryginalnymi, więc musiałem poczekać do 6 listopada.....nie zawiodłem się...

Offline Miziol

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Listopada 20, 2008, 14:22:07 »
    Hehe, a niektórzy wątpili w to że Hyper tylko zniechęci do grania ... wczoraj obejrzałem powtórkę i stwierdziłem że pokazali grę z dobrej strony :)

Niestety mam piracką (jak na razie!) wersję gry, czekam na premierę NFS:Undercover i jak mi starczy to kupię M&B właśnie ;) Ludzie - nawet jeśli macie piracką wersję to kupcie oryginał - twórcy zasługują na jak najwięcej kasy za to dzieło!!