Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93614 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 23, 2007, 15:28:41 »
    z tego co pamiętam to film wyszedł w Polsce w marcu a ty dołączyłeś w maju nie żebym się czepiał ale to pachnie bluffem
    To jest 2 temat w którym próbujesz mnie podejść i wkurzyć:P I dochodzę do wniosku że jesteś dzieciakiem. Sam pod sobą dołki kopiesz;P Przeczytaj kilka razy to co napisałem a później mnie przeproś.

-Nie wiem kiedy była premiera filmu w polsce ,ale mod nie był robiony przez polską ekipe
    -Napisałem że w marcu...to by było logicze:P Jak sie chcesz czepiać to najpierw naucz sie kolejności miesięcy:P
    « Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2009, 16:49:15 wysłana przez Oktawian »

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 23, 2007, 15:32:18 »
    WTF !? Wyraziłem swoją wątpliwość tylko i wyłącznie. Howgh

Ja natomiast byłem jednym z pionierów bo w poszukiwaniu nowcych gier na gry-online trafiłem na M&B co zaowocowało znalezieniem i Taleworlds i tego forum

Offline Drakkainen

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 30, 2007, 14:51:28 »
    A ja szukałem przez google zdjęc z WP i trafiłem na recenzje TLD w Tawernie FW.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2007, 17:16:16 wysłana przez eld »

Offline Rasalom

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #33 dnia: Września 04, 2007, 15:52:19 »
    Skąd ją mam?

Kumpel z innego forum zapodał URL-a...

Offline Marvo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 07, 2007, 14:39:31 »
    ja ją mam ze stronki victorygames
    Bardzo mi sie spodobala ale niemam za co kupic seriala *niestety*

Offline Vapour

• Użytkownik
    • Bass Guitar <3
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 15, 2007, 09:18:31 »
    ja tez M&B znalazlem na victorygames :P
    a forum znalalzem chyba jak szukalem jakis modow :x
    "O'rly? Ya'Rly!"

Offline Kryk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Października 02, 2007, 20:30:21 »
    Odświeżając lekko temat dodam, że to ja pisałem tą recenzję na VG (hope you like it ;P).

Offline misieq

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Października 10, 2007, 09:13:32 »
    na pewnym forum był sobie temat o husarii... konkretnie, czy jakaś gra oferuje możliwość wcielenia się w żołnierza. i został podany link to tej stronki (głównej) i tak się zaczęło. calutki czas sprawdzałem info o nowych wersjach, modach itp. zaraziłem paru kumpli (juz nie grają, zdrajcy...) i teraz pykam w najnowszą...

Offline MECENAS

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Października 10, 2007, 18:59:13 »
    Ja wygrzebalem Mount&Blade szukajac jakis ciekawych gierek  zwiazanych ze sredniowieczem na www.gry-online.pl ;]

Offline Agarwaen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Listopada 16, 2007, 17:04:17 »
    Przy okazji szukania czegoś natrafiłem na tą stronę, uznałem, czemu by nie zagrać, gra bardzo mi się spodobała i tak to się wszystko zaczęło.

Offline Venom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Listopada 24, 2007, 19:58:59 »
    3 ponad miesiące  temu  sciągnełem  M&B dobilem 6  lvl....i  szukalem  sposobu na ominięcie limitu xD.Nie pamiętam jak o M&B sie dowiedzailem.a  odnosnie tego  2-giego potpunktu  to wpisalem w  gogle ,,Poradnik  Mound&Blade i tak tu trafilem...:D

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #41 dnia: Grudnia 02, 2007, 16:03:39 »
    Nie miałem co robić, więc zaczełem szukać jakiejś ciekawej gry do downloadu. Wlazłem na victorygames.com.pl (chyba dawno było i nie pamiętam) i tam znalazłem kochanego M&B. Zaczęlem zasysać, ale szybko przestałem bo transfer 10kb/s mnie nie zadowalał (normalnie mam od 90 do 120), wtedy pomyślałem że zobaczę jutro. No i okazało się że szło trochę szybciej więc ściągnelem sobie wersję 0.808. Włączyłem poczekałem te 10 min zanim sie włączyło (wtedy pomyślałem: taaa już czuję że będzie fajnie chodziło), ale ku mojemu zdziwieniu gra nie chaczyła i spokojnie przeszedłem sobie kurs (chociaż co do niszczenia kukł musiałem się domyśleć po jednym słowie jakie znałem w tej kwestii nauczyciela: destroyed ... chyba:) No to grałem grałem, ale w końcu się wkurzyłem bo nie rozumiałem o co lata, więc zaczełem szukać spolszczenia. I tak tu trafiłem potem było............

Pewnie wzruszyła Was moja historia.... pozdrowionka.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Grudnia 03, 2007, 14:34:53 »
    Jeszcze się tu nie wypowiadałem, więc zrobię to teraz.
    No więc, grę pokazał mi kolega i ponieważ nie miałem neta ani nawet na tyle dobrego kompa, żeby mi MB poszło w domu (tak, tak miałem staszliwego starocia, potem go trochę podrasowałem), więc przez kilka miesięcy grałem u kumpla. Forum znalazłem za pośrednictwem Tawerny Four Ways, ale zarejestrowałem się dopiero pod koniec maja (w MB zacząłem grać jakoś w październiku 2006 od wersji 0.751).

Offline Gregorius

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #43 dnia: Grudnia 24, 2007, 14:49:45 »
    Ja grę Mount & Blade poznałem z czystego przypadku gdyż szukałem różnych animacji do gry Sherwood Dungeon i gdy włączyłem jeden filmik to mi po prawo wyskoczyły filmiki z M&B
    po obejżeniu paru z nich to mi sie naprawde spodobało wpisałem w wyszukiwarce mount & blade i wloczylem pierwszy adres poczytałem sciagnałem trial wersja 0.751 i normalnie mi gladko poszlo grafika była dobra i mi plynnie chodziło gdyz mam dobry komp i sie zakochałem w tej grze tylko mam problem z cd-keyem bo mam trial

Offline Havoc

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Grudnia 25, 2007, 21:52:17 »
    M&B pokazał mi kumpel... Nie wiem gdzie ją znalazł :p
    Na początku grałem w demo na 0.808, po jakiś 2 dniach mi się to znudziło i postanowiłem
    kupić sobie CD-KEYA :)