Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93615 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Warlang

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 15, 2008, 18:38:51 »
    1. Linka do filmu na YouTube dał mi kumpel, spodobało się, więc sciągnąłem grę.
    2. www.google.pl + "Mount&Blade pomoc" = www.mountblade.info

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 15, 2008, 19:45:46 »
    Demko z CDA, a potem weszłem na to forum
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Cavalete

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 15, 2008, 20:01:42 »
    Demko z CDA skutkowało tylko reakcją - co za badziew, podróba Morrowinda! I wróciłem do grania w Gothic'a :)
    Dopiero niedawno szukając modów Warhammerowych do gier (znalazłem jeden do Cywilizacji i jeden do Rome: Total War :) ), znalazłem info o Modzie Warhammer do Mount & Blade'a. Dowiedziałem się przy okazji coś więcej o tej gierce i tak się zaczął mój nałóg...
    -Cześć jestem Patryk i jestem uzależniony od Mount & Blade'a.
    -Czeeeść Patryk.
    Taaak... :)
    Nobody expects the Spanish Inquisition!

Offline Entombed

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 30, 2008, 15:04:10 »
    Ktoś zrobił temat o tej grze na pewnym forum, obczaiłem i stwierdziłem, że takiej gry szukałem.

Offline Lord_Angmar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Maja 04, 2008, 14:25:26 »
    Ja odkryłem M&B na youtube i pomyślałem na początku że to jakieś MMO:) potem znalazłem w sieci demo i... tak już zostało:) wtedy to była wersja 0.808..to były czasy...:P
    "Deus Lo Vult!" Taka jest wola Boża!- Urban II podczas zwoływania I krucjaty

Offline burnus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 11, 2008, 21:55:05 »
    Hehe ja to na mount&blade trafilem chyba najbardzej najdziwaczniej jak sie da... patrze se na youtubie filmik niepamietam chyba sparta total war patrze ze jakies fajne foto z gry na koniu siedzial gosciu no to lookam i gra sie mi spodobala. Potem szukalem jej na necie gdy wpisywalem download mount&blade wyskoczylo to forum tak poznalem gre i forum :D

Offline Battlebart

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 20, 2008, 00:09:01 »
    ja rozpocząłem moja przygodę z grą już od wersji bodajże 0.506 ... i już wtedy mi sie spodobała... tylko nie pamiętam jak sie o niej dowiedziałęm

Offline Kyroman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 21, 2008, 23:05:45 »
    Jak się zaczęło? Ktoś kiedyś ściągnął na themodders.org ludzi tworzących "With Fire and Sword", ściągnąłem wtedy grę (wersja 0.5xx, około 50 MB). Włączyłem, okazało się, że grafika się strasznie wali. Po jakimś czasie ktoś poradził mi zmienienie sterowników. Z wielkim cięciem pograłem trochę, ale szybko się znudziło. Po około roku (lub więcej) kolega powiedział, że gra w 0.903, to i ja ściągnąłem. I się zakochałem ::)

Offline lolo2

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Czerwca 27, 2008, 14:55:12 »
    1.cd-action :D wtedy to była wersja 0.751
    2.wszedłem pod ten adres  http://www.gry.gildia.pl/newsy/archiwum/2006/09/pl_strona_mount_bladetrochę tam szukałem i znalazłem

Offline kameleon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lipca 27, 2008, 17:25:56 »
    czasem bracia się przydają :) mój wziął kiedyś demo M&B od kolegi i od tego czasu jestem mu dozgonnie wdzięczna:)

Offline Ranger119

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 10, 2008, 03:25:03 »
    Ja od kumpla pożyczyłem parę gierek i w tym cd - action a mój brat dorwał się jak mnie nie było i zainstalował kupę gierek(dem) za co go ....Zacząłem usuwac je a przy okazji zagrac i wtedy odkryłem Mount&Blade i tak powstała  moja przygoda z Mount&Blade   .

Offline showtek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 12, 2008, 02:13:46 »
    ja sie o tym dowiedzialem na forum innej gierki, gdzie koelga dal linka do downloadu, opis itp. no i mnie zauroczylo, bo takeij gierki szukalem przez cale zycie.
    btw. nie dam linku do stronki bo ejst tam tez link do cracka, a tego nie chcemy propanowac :>

Offline sq3mka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Września 22, 2008, 21:53:40 »
    Ja trafiłem jakoś przez przypadek na stronę o M&B, a potem dopiero postanowiłem pobrać samą gierkę i tak Mnie się spodobała. Jak na razie gram aż 2 dni, więc szaleje, ale kiedyś trzeba zacząć :p

Offline Arkito

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Września 23, 2008, 14:04:45 »
    Ja dostałem tą gre od kumpla. Wtedy wersje 0.960. Najpierw myślałem że będzie beznadziejna bo tak mało zajmuje miejsca na dysku teraz diametralnie zmieniłem zdanie.
    Taki jest losu żart ponoć że nawet jeśli się topisz to możesz spłonąć ;p

Offline Guardian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 01, 2008, 20:09:04 »
    Witam Wszystkich.Jestem tu nowy. Nie pamietam skad  oniej sie dowiedzialem ale szukalem jakiejs dobrej sieciowki. natknalem sie miedzy innmi na te gre.Po ogladnieciu skrinow i filmikow z gry sciagnelem demo, z netu oczywiscie.Pogralem 30 wirtualnych dni i mnie wciagnelo. Czekam na premiere w Polsce w wersii PL. Pozdrawiam wszystkich - a pytanko moze glupie ale dokonca nie wiem: czy to tez jest gra sieciowa czy tylko dla pojedynczego gracza??Prosze nie krytykowac mnie jesli zadalem glupie pytanie.