Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93605 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Torbus Nieokiełznany

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 17, 2007, 16:47:15 »
    A tym szaownym młodszym bratem jestem Ja. A dowiedziałem sie o grze z CD-Action, zaś o stronce od szanownego, starszego brata.:D
    Zielony z zazdrości, czerwony z wściekłości, żółty w papierach, różowy bo świnia,  niebieski z natury, na kogo wypadnie na tego bęc.

Offline Ivar the Boneless

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #16 dnia: Marca 06, 2007, 21:56:30 »
    O grze dowiedziałem się zupełnie przypadkowo (o większości gier które mnie wciągneły na długo dowiedziałem się przypadkiem) a że odpowiadała moim aktualnym potrzebą to sobie ją ściągnąłem i jak na razie ma swoje nie zagrożone miejsce na twardym dysku. A stronke po prostu znalazłem przez google.
    Sku mod himlen Halvdane, vi vil fylde luften med spyd sa
    Denne kristne sol blivert sort - Ragnar Lodbrok

Offline Anonymous

• Użytkownik
    • Cheshire Cat
    « Odpowiedź #17 dnia: Marca 09, 2007, 22:45:25 »
    O tej jakże zacnej grze dowiedziałem się od kolegi, należącego do Zakonu Rycerskiego Wolnego Księstwa Płockiego (chlip, też chcę T_T) Granie w M&B uznają tam jako rodzaj swoistej pracy domowej odrabianej w wolnym czasie :>
    - "But I don't want to go among mad people,"- Alice remarked.
    -"Oh, you can't help that," -said the Cat:"We're all mad here. I'm mad. You're mad."
    -"How do you know I'm mad?"-said Alice.
    - You must be," - said the Cat,"or you wouldn't have come here."

Lewis Caroll "Alice in the Wonderland

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Marca 10, 2007, 02:30:48 »
    W tym temacie się jeszcze nie wypowiadałem, więc najwyzsza pora.
    Przed swymi feriami zimowymi (które na studiach mogą być nadzwyczaj krótkie :-) ) rozgladałem się nad "zabijaczem wolnego czasu". I na pewnej stronce z grami freeware/shareware znalazłem informacje nt M&B. Wstępnie  tematyka mnie zainteresowała, więc w tzw międzyczasie ściągania zacząłem poszukiwać dokładniejszych informacji nt ww gry i tak trafiłem na tę stronę oraz forum.
    Przyznam się bez bicia, że nie spodziewałem się, że tak dłuo przy tej grze zabawie. Jednak wciągaona jak magnes.

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Marca 24, 2007, 13:26:30 »
    Ja też o Mount&Blade dowiedziałem sie z CDA. Pamiętam, że po pierwszym dniu grania zacząłem szukać do niej w necie cracka, ale (na szczęście) nie znalazłem i sie zarejestrowałem.

Offline Jazzi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 18, 2007, 17:00:33 »
    Przeglądałem forum i spostrzegłem M&B. Zaciekawiły mnie obrazki więc ściągnołem

Offline S@M

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Lipca 08, 2007, 15:37:35 »
    Na forum DarkFallonline ktos porownal combat do Mount and blade ,wyserczowalem strony znalazlem forum , potem gre. Przydatne byly uwagi o rozwoju jednostek.

Pozdro.

Offline Dreod

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Lipca 23, 2007, 10:13:17 »
    No, cóż... grę znalazł w odmętach internetu młodszy kuzyn. W sumie to nie do końca prawda, ja natknąłem się na stronę talewords jak szukałem gry RPG, ale nie chciało mi się ściągać dema. Kuzyn ściągnąłm, namówił mnie na zagranie i.... wpadłem ;p A potem, to już tylko znalazłem stronę, zarejestrowałem się... i siedziałem do tej pory cicho, bo M&B poszło w odstawkę na rzecz kolejnego przejścia Morrowinda+Bloodmoon+Tribunal >D

Offline hubert93

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Lipca 23, 2007, 13:29:14 »
    PS1:Gre mam od kolegi ktory kupil cd action. PS2:Wpisalem w googlach i mi wyskoczylo kilka stronek a wsrod nich ta.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #24 dnia: Lipca 23, 2007, 15:15:54 »
    PS1:Gre mam od kolegi ktory kupil cd action. PS2:Wpisalem w googlach i mi wyskoczylo kilka stronek a wsrod nich ta.
    Hmm... Myślałem, że PS. używa się na końcu wypowiedzi a nie zamiast;)
    PS. Robię coraz mniej błędów;)

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 02, 2007, 22:14:24 »
    Grałem jakiś czas temu w Ultime Online . Przeglądając forum znalazłem temat o fajnych grach (chyba taki) i właśnie Puzonix wstawił screeny i linki . Więc pobrałem (bardzo lubie tego typu sieki :D) a stronke chyba znalazlem w google.pl bo szukałem czegoś lepszego od oficjalnej xP
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 03, 2007, 11:33:15 »
    Siostra przywiozła mi tą grę od kolegi ze studiów ;] O stronce dowiedziałem sie chyba jak szukałem w necie moda o Władcy (czułem że istnieje taki mod ;])
    « Ostatnia zmiana: Maja 29, 2008, 19:28:13 wysłana przez Haldir »
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Sir Luke

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 23, 2007, 00:34:46 »
    Mnie kolega link z grą wysłał pomyślałem co tam 1 plik.Jak załączyłem grę to do rana siedziałem.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 23, 2007, 01:16:35 »
    Jak sie zaczęło?W google video wpisałem "300" chciałem zobaczyć jakiś zwiastun filmu. Znalazłem tam filmik z modu do Mount&Blade o naziwe "300". Zakochałem sie w tej grze od pierwszego wejrzenia!
    Na stronkę trafiłem 15 min później kiedy szukałem informacji na temat tej gry.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2009, 16:48:30 wysłana przez Oktawian »

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 23, 2007, 11:39:03 »
    z tego co pamiętam to film wyszedł w Polsce w marcu a ty dołączyłeś w maju nie żebym się czepiał ale to pachnie bluffem