Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Duty (seria)  (Przeczytany 60262 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Call of Duty
    « Odpowiedź #150 dnia: Stycznia 01, 2010, 15:01:44 »
    Również chętnie zagram ;) Mój nick xf vesamir0. Na multi gram około 2 miesiące. Poziom 55. Ulubiona Pozycja : Snajper. Pozdrawiam
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Call of Duty
    « Odpowiedź #151 dnia: Stycznia 01, 2010, 15:06:00 »
    2.Może twój kumpel nie grał w 4 klanach w tym 2 w lidze

Ale z Ciebie suuuperancki chłopak. Sw33t!

A tak, żeby nie było offtopu. Może zamieszczę tu pytanie które zamieściłem w temacie o MW2, ale nie otrzymałem odpowiedzi :D

"Słuchajcie mam pytanie. Wiem, że nie ma już serwerów dedykowanych i to mnie głównie powstrzymuje od kupna gry, ale jak to jest: nadal możemy wybrać jaki chcemy tryb rozgrywki, różne rzeczy itd., czy tylko mamy głupie "dołącz do gry" i tyle? Bo to sumtne że zrobili z takiego wspaniałego MP takie coś... ;/"

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Call of Duty Modern Warfare 2
    « Odpowiedź #152 dnia: Stycznia 02, 2010, 12:09:55 »
    To ja też dorzucę coś od siebie... Niestety muszę zgodzić się z proud'em - ta gra to shit... Chociaż jednak nie do końca, ale gdyby nie było poprzednich części (sequele mają taki problem by dorównywać lub być lepszymi od poprzednich), gdyby nie było tego całego szumu wokół tej gry, gdyby użyto o wiele mniej skryptów i zaczynalibyśmy grę na nic nie licząc ta gra byłaby przeciętnym shooterem... Nie no sorry, ale miała być rewolucja, a jest jak jest...

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Stycznia 02, 2010, 18:29:00 »
    Co wy gadacie! -.- . Ta gra to najlepsza strzelanina jaką widziałem. Grafika świetna i MP dobry.Mimo że 5 graczy na servie a czuje się jak by było ich 10. JA osobiście polecam.SP ma super misje , ale wydaje mi się że w MP jest lepsza grafika niż w  SP.    Daje 10/10

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Stycznia 02, 2010, 19:13:38 »
    Co wy gadacie! -.- . Ta gra to najlepsza strzelanina jaką widziałem. Grafika świetna i MP dobry.Mimo że 5 graczy na servie a czuje się jak by było ich 10. JA osobiście polecam.SP ma super misje , ale wydaje mi się że w MP jest lepsza grafika niż w  SP.    Daje 10/10
    To co my tu wygadujemy zwie się konstruktywną krytyką. A że mało w życiu gier widziałeś (najwidoczniej 2 najświeższych poprzedników CoD:MW2) to już nie nasza wina :) Gra nie jest zła ale nie spełniła pokładanych w niej nadziei i oczekiwań. Tak to jest jak ktoś idzie w ilość, nie jakość/innowacyjność.
    @DOWN
    Wg mnie taka rozmaitość to plus. Życie samo w sobie jest na tyle skomplikowane i trudne, że nie trzeba tego powielać w grach. Nie wiem jak Ty, ale ja lubię po szkole polatać jet-packiem, pobiegać po mieście i pozabijać wirtualnych przechodniów, rozpędzić się do 300km/h w 2 sekundy po to, aby zepchnąć rywali na przejeżdżający tramwaj czy tira, zrzucić ich z klifu, wskoczyć za pomocą 3 ramp na pobliski budynek i zakończyć to efektowna kraksą na skrzyżowaniu z udziałem kilkudziesięciu samochodów i po kilku sekundach odrodzić się i dalej jechać do mety, pozwiedzać okolice Czarnobyla czy wcielić się w mongolskiego łucznika konnego i najechać wraz z moja armią Europę. W grach właśnie to jest piękne, że nie są realistyczne i pozwalają się wcielić w kogoś, kim normalnie nie moglibyśmy zostać i robić te rzeczy, których normalnie nie jesteśmy w stanie.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2010, 22:08:04 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Kamilus97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Stycznia 02, 2010, 21:54:12 »
    BO ta gra jest średnia w singlu ale na multi to porażka w poprzedniej częśći  była bomba atomowa w tej jest ich chyba 3 , przestrzeń kosmiczna jest, nurkowie są , wyścigi skuterami są , to bardzo nudna a tak to gra strasznie przypomina poprzednią część . Przynajmiej tak jest dla mnie moja ocena to 4/10 i zgadzam się ze wszystkim z proud'em
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2010, 14:38:25 wysłana przez Kamilus97 »

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #156 dnia: Stycznia 17, 2010, 21:10:49 »
    BO ta gra jest średnia w singlu ale na multi to porażka w poprzedniej częśći  była bomba atomowa w tej jest ich chyba 3 , przestrzeń kosmiczna jest, nurkowie są , wyścigi skuterami są , to bardzo nudna a tak to gra strasznie przypomina poprzednią część . Przynajmiej tak jest dla mnie moja ocena to 4/10 i zgadzam się ze wszystkim z proud'em

Nicht verstehem co ty tam sprechasz. Ja jestem świeżo po ukończeniu CoD4:MW2 ( tyle co oglądnąłem końcowe napisy) i jestem zachwycony. Prawda część pierwsza była dłuższa i nad tym faktem boleje najbardziej. Nie rozumiem dlaczego proud się czepia fabuły, wg. mnie to nie samo strzelanie a właśnie fabułą jest najmocniejszą częścią tejże serii. Prawda poprzednio był Czernobyl, był bliski wschód itd. A w 2 jest gorzej?! No chyba sobie proud za przeproszeniem kpisz. Slumsy brazylii, obrona białego domu, walki w Washyngtonie, masakra na lotnisku w Rosji, misja na platformie gdzie zaczynasz wystrzelony w luku torpedowym...mało? Okej! Odbijanie więźnia z gułagu, walki uliczne w Afganie! mam jeszcze coś dorzucić? Ależ proszę! Obrona przedmieść przed atakującymi Rosjanami, krótka wstawka w kosmosie, wyścig na skuterach śnieżnych,zdrada, walka, sprawiedliwość! I ty śmiesz osobie która ostatnie 5,5 godziny spędziła wbita w fotel przygryzając wargę  napisać, że fabuła jest marna? Prawda grafika nie jest zmieniona. Ale po co zmieniać coś co było genialne już w momencie wydania? Jak wyszedł dodatek do Cryzisa to nikt się nie czepiał, że twórcy nie zmienili nic kompletnie! Po prawdzie w multi jeszcze nie grałem ale chyba nawet nie zacznę. jednak CoD4:MW ma swój klimacik w multi ;D Może za rok jak się serwery zapełnią. I zapomniałem kompletnie o epickiej końcówce... Naprawdę mało który shooter wywołał we mnie tyle emocji. Dla mnie co najmniej 8! I czekam na 3 częśc w końcu makarov jeszcze nie zabity a Soap umierający ;]

PS. Zauważyliście jaki zajebisty jest kapitan Prize? Zginął już....2 razy! Raz w pierwszej części CoD, potem odrodził się w CoD2, żeby w CoD4 pojawić się w niezmienionej formie ;D Notabene mówił, że Czernobyl to jego młodość więc dodatkowo zagiął czasoprzestrzeń ;D W CoD 4 ginie i pojawia się w kolejnej części. Wniosek? Maskotka CoD :P
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #157 dnia: Stycznia 18, 2010, 08:22:43 »
    Nie rozumiem dlaczego proud się czepia fabuły, wg. mnie to nie samo strzelanie a właśnie fabułą jest najmocniejszą częścią tejże serii. Prawda poprzednio był Czernobyl, był bliski wschód itd. A w 2 jest gorzej?! No chyba sobie proud za przeproszeniem kpisz. Slumsy brazylii, obrona białego domu, walki w Washyngtonie, masakra na lotnisku w Rosji, misja na platformie gdzie zaczynasz wystrzelony w luku torpedowym...mało? Okej! Odbijanie więźnia z gułagu, walki uliczne w Afganie! mam jeszcze coś dorzucić? Ależ proszę! Obrona przedmieść przed atakującymi Rosjanami, krótka wstawka w kosmosie, wyścig na skuterach śnieżnych,zdrada, walka, sprawiedliwość! I ty śmiesz osobie która ostatnie 5,5 godziny spędziła wbita w fotel przygryzając wargę  napisać, że fabuła jest marna?
    Nie wiem może jestem w mniejszości, ale dla mnie nie liczy się przeskakiwanie z jednej miejscówki w drugą, po to by chwilę później znaleźć się jeszcze gdzieś indziej. To nie jest fabuła! Fabuła to złożoność i po pierwsze inteligentnie zrobiona oraz integralna całość historii, a czy taka istnieje w COD:MW2? Oczywiście że nie!!!

{spoiler on} - ale nie ukryty, jak ktoś nie chce to niech nie czyta!!!
    Jest sobie Makarov, który robi rzeź na lotnisku żeby sprowokować Wója Sama do ataku na Ruskich, ale... po co? Jaki miał w tym interes, cel? Do końca gry się nie dowiedziałem. :/ Ruscy robią całkowitą ofensywę na "podporę demokracji" (czyt. USiA) narażając cały glob na wojnę nuklearną, tylko dlatego, że wśród zamachowców "był" amerykanin. (...) Jest sobie trup "made in USA", więc szybko, w ciągu paru godzin przygotowujemy szturm na terytorium największego supermocarstwa!!! Nie ma co zajebista logika... (toż to nasz Jasiu Rokita mógł sprowokować Bundeswera do inwazji na Polskę!!!) Do tego fakt samego szturmu. Jak Ruscy w tak krótkim czasie zdołały "przerzucić" na dość oddalone i oddzielone oceanami państwo tyle sprzętu i żołnierzy? Mało? Oczywiście... Po dwóch godzinach walk Waszyngton D.C. nie różni się wyglądem od Warszawy w 1945 roku.
    Teraz kolejna glupota. Misja rangersów z ratowaniem VIP'a. Wchodzimy, a tam trup, ślady walki i ... stojąca walizka. Co to ma być? Przecież to jest tak głupie, że... aż głupie. :] Jeszcze coś? O co do cholery chodził z tym Shepherdem? Dlaczego głównodowodzący obroną USA zdradził? Co miał przez to osiągnąć? Jakie mogły nim kierować motywy? To bije głupotą wszystko co wcześniej opisałem. Ostatnia sprawa "techniczna". Ktoś mi wyjaśni dlaczego Ruscy biegają z Famasami? Jak ktoś znajdzie chociaż jedną sztukę tej broni w armii rosyjskiej to postawię mu piwo...
    [spoiler off}

Dla mnie ten COD to taki celowniczek opatrzony nieumiejętnie skryptami, w którym wszystko polega na "wybij!!! wybij!!! WYBIJ!!!". Tyle ode mnie...

Offline Francysh

• Użytkownik
    • ARE YOU READY TO UNLEASH FURY?!
    « Odpowiedź #158 dnia: Stycznia 18, 2010, 15:09:08 »
    No wiesz proud ;/ Po wszystkich spodziewałem się nieogarnięcia ale nie po Tobie. Uwaga cały poniższy post to jeden wielki spoiler

Nie wiem może jestem w mniejszości, ale dla mnie nie liczy się przeskakiwanie z jednej miejscówki w drugą, po to by chwilę później znaleźć się jeszcze gdzieś indziej. To nie jest fabuła! Fabuła to złożoność i po pierwsze inteligentnie zrobiona oraz integralna całość historii, a czy taka istnieje w COD:MW2? Oczywiście że nie!!!

Bo widocznie nie zrozumiałeś całej fabuły, żeby zrozumieć MW2 trzeba znać MW

{spoiler on} - ale nie ukryty, jak ktoś nie chce to niech nie czyta!!!
    Jest sobie Makarov, który robi rzeź na lotnisku żeby sprowokować Wója Sama do ataku na Ruskich, ale... po co? Jaki miał w tym interes, cel? Do końca gry się nie dowiedziałem. :/

Było powiedziane w brefingsach, że Makarov to podopieczny Zachajeva więcej niż zemsta chyba nie jest potrzebne prawda? A nawet jeśli nie to Makarov działał na zlecenie bo jest zabójcą do wynajęcia o tym też wspominano.

Ruscy robią całkowitą ofensywę na "podporę demokracji" (czyt. USiA) narażając cały glob na wojnę nuklearną, tylko dlatego, że wśród zamachowców "był" amerykanin. (...) Jest sobie trup "made in USA", więc szybko, w ciągu paru godzin przygotowujemy szturm na terytorium największego supermocarstwa!!! Nie ma co zajebista logika... (toż to nasz Jasiu Rokita mógł sprowokować Bundeswera do inwazji na Polskę!!!)
    Hmm a pamiętasz kto w końcu wygrał konflikt w Rosji? Ultranacjonaliści którzy z Zachajeva zrobili sobie bohatera. A Zachajev chciał wojny z USA więc to chyba normalne, że stosunki USA - Rosja były napięte jak jaja barana i czekano tylko na iskre.

Do tego fakt samego szturmu. Jak Ruscy w tak krótkim czasie zdołały "przerzucić" na dość oddalone i oddzielone oceanami państwo tyle sprzętu i żołnierzy? Mało? Oczywiście... Po dwóch godzinach walk Waszyngton D.C. nie różni się wyglądem od Warszawy w 1945 roku.
    Hmmm...a w jaki sposób na dzisiejszym polu walki snajper może zestrzelić helikopter? Po prostu z dzisiejszą technologią można.

Teraz kolejna glupota. Misja rangersów z ratowaniem VIP'a. Wchodzimy, a tam trup, ślady walki i ... stojąca walizka. Co to ma być? Przecież to jest tak głupie, że... aż głupie. :] Jeszcze coś? O co do cholery chodził z tym Shepherdem? Dlaczego głównodowodzący obroną USA zdradził? Co miał przez to osiągnąć? Jakie mogły nim kierować motywy? To bije głupotą wszystko co wcześniej opisałem. Ostatnia sprawa "techniczna". Ktoś mi wyjaśni dlaczego Ruscy biegają z Famasami? Jak ktoś znajdzie chociaż jedną sztukę tej broni w armii rosyjskiej to postawię mu piwo...
    [spoiler off}

Dla mnie ten COD to taki celowniczek opatrzony nieumiejętnie skryptami, w którym wszystko polega na "wybij!!! wybij!!! WYBIJ!!!". Tyle ode mnie...

Ten Vip sam sobie strzelił w łeb, widocznie prawdziwe informacje miał w głowie a nie w walizce. Poza tym fabularnie ważniejsze jest odkrycie trupa który na dziwne tatuaże wg. mnie człowiek Shepharda. Głównodowodzący zdradził w imię wyższego dobra. Po prostu dostał po dupie w Afganie a teraz chce opanować świat, a żeby to zrobić wynajął najpierw Makarova do rozpoczęcia wojny a potem tuszował ślady. Musiał pozbyć się ludzi którzy wiedzą zbyt wiele. Zauważ, że on nie zdradził USA tylko ludzi którzy zbyt wiele wiedzieli.
    Na chwilę obecną umarłem! Wrócę... kiedyś ;]

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Stycznia 18, 2010, 16:00:31 »
    Ruscy robią całkowitą ofensywę na "podporę demokracji" (czyt. USiA) narażając cały glob na wojnę nuklearną, tylko dlatego, że wśród zamachowców "był" amerykanin. (...) Jest sobie trup "made in USA", więc szybko, w ciągu paru godzin przygotowujemy szturm na terytorium największego supermocarstwa!!! Nie ma co zajebista logika... (toż to nasz Jasiu Rokita mógł sprowokować Bundeswera do inwazji na Polskę!!!)
    Hmm a pamiętasz kto w końcu wygrał konflikt w Rosji? Ultranacjonaliści którzy z Zachajeva zrobili sobie bohatera. A Zachajev chciał wojny z USA więc to chyba normalne, że stosunki USA - Rosja były napięte jak jaja barana i czekano tylko na iskre.

I tak nie uwierzę w to, że znalazł się wśród terrorystów jeden amerykanin i już wybucha z tego powodu wojna... To się nie trzyma kupy i nie wiem jakie wyjaśnienia musiałyby mnie przekonać, żeby to zadziałało. :/

Do tego fakt samego szturmu. Jak Ruscy w tak krótkim czasie zdołały "przerzucić" na dość oddalone i oddzielone oceanami państwo tyle sprzętu i żołnierzy? Mało? Oczywiście... Po dwóch godzinach walk Waszyngton D.C. nie różni się wyglądem od Warszawy w 1945 roku.
    Hmmm...a w jaki sposób na dzisiejszym polu walki snajper może zestrzelić helikopter? Po prostu z dzisiejszą technologią można.

Nie... To jest po prostu z technicznego punktu widzenia nie możliwe! Chyba, że ruscy mieli jakieś "teleportery" jak w Star Treku. Przerzucić kompanię to jest dużo czasu, a wojsko jakie tutaj zostało wysłane! Przecież to jest cała logistyka, załadunek, zaopatrzenie, utrzymanie linii zaopatrzenia, czy po prostu... przebicie się przez obronę zarówno wodną, powietrzną jak i brzegową (lądową). To się nie mogło udać. Jak znalazł się ciężki sprzęt tak szybko w Waszyngtonie jak kurs kontenerowca z Kaliningradu przez Atlantyk trwa co najmniej kilka(naście?) dni? Przecież podobnie jest z Pacyfikiem. Ruscy tak szybko zdobyli Hawaje i później jeszcze szybciej zachodnie wybrzeże, a następnie utworzyli kanał przez cały kontynent do Waszyngtonu? To wszystko w tak krótkim czasie... Do tego utrzymali element zaskoczenia, że jeden z najbardziej "zelektronizowanych" krajów świata nie zauważył ruchów wojsk, oraz nie podjął działania?

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Stycznia 18, 2010, 17:49:37 »
    Do tego snajper może zestrzelić śmigłowiec tylko teoretycznie. W praktyce nikt nie będzie ostrzeliwał tak szybkiego celu z karabinu snajperskiego. Do tego prawdopodobieństwo że skutecznie uszkodzi się wirnik (w ogóle trafi) jest nikłe. Silnik czy cokolwiek innego? W dzisiejszych maszynach jest tyle elektroniki że przeważnie jest tam jakieś zasilanie zapasowe/wysiada tylko część systemu aby zapewnić pilotowi większe szanse na przeżycie. Taniej wychodzi często naprawić taka maszynę/wymienić część niż wyprodukować nową i wyszkolić człowieka. Widziałeś filmik z życia wzięty gdzie F-15 doleciał na lotniskowiec z jednym skrzydłem?  Za mocno sobie wziąłeś do serca Czarnobyl z jedynki, albo "Shootera" :)
    Co do grafiki i dodatku do Cryzisa. No właśnie, dodatku. A tutaj mamy do czynienia z nową, strasznie zachwalaną częścią.
    Popieram prouda chociaż zawsze lubiłem rusków no i uważam, że gry nie powinny być realistyczne na maksa. Nierealistyczne =/= głupie uzasadnienia.
    @DOWN
    No bo mapy przecież pokazują, że Ameryka i Japonia są na 2 końcach świata :O
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2010, 19:30:23 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #161 dnia: Stycznia 18, 2010, 18:53:31 »
    Nie wiem co wy tak psioczycie na tą grę
    Mnie się bardzo podoba jest dynamiczna , akcja się zmienia co chwilka i ta grafika :D

Jedyne co mnie dziwi to logika programistów z USA którzy naprawdę myślą że Ruskie są takimi idiotami że rakiety balistyczne będą lecieć po wystrzeleniu kursem przez Europę :/
    Przecież wystarczy że Ruskie z Syberii wystrzelą rakietkę która poleci przez Ocean Spokojny i walnie w USA :(
    Z resztą nawet ruskie nie musieli by wojsk tam zrzucać bo mają tam swoich "tajniaków" co czekają tylko na rozkaz i do wodociągu zaopatrzającego całe miasto w wodę wpuszczają np. dur brzuszny i całe miasto "tonie w gó*nie" całe wojsko postawione jest na nogi i niesie pomoc poszkodowanym miastom i w tedy wystarczy rzucić wojsko i po sprawie. 

A poza tymi szczegółami gra jest naprawdę przyjemna dynamiczna i pełna akcji chociaż trochę krótka...
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Stycznia 19, 2010, 08:31:16 »
    Do tego snajper może zestrzelić śmigłowiec tylko teoretycznie. W praktyce nikt nie będzie ostrzeliwał tak szybkiego celu z karabinu snajperskiego. Do tego prawdopodobieństwo że skutecznie uszkodzi się wirnik (w ogóle trafi) jest nikłe. Silnik czy cokolwiek innego? W dzisiejszych maszynach jest tyle elektroniki że przeważnie jest tam jakieś zasilanie zapasowe/wysiada tylko część systemu aby zapewnić pilotowi większe szanse na przeżycie.
    Tu się częściowo zgodzę, a częściowo nie. ;] Tak raczej marne szanse ma strzelec wyborowy w spotkaniu ze śmigłowcem, ale... Już nie mówię o trafieniu w wirnik, ponieważ ten jest tak zbudowany, żeby wytrzymać odpowiednie trafienie, a nawet jeśli uszkodzi się wykorzystywana na bieżąco pneumatyka/hydraulika, czy elektronika w splocie, to każdy nowoczesny śmiglowiec bojowy, ma tzw. drugie zasilanie, czyli w praktyce po pięciu sekundach (ten czas nawet nie ma szans wyhamować łopat) załącza się drugi układ i wszystko działa "prawie tak samo jak wcześniej". To jest tylko praktyka, bo trafienie jest niemal niemożliwe. Wystarczy wspomnieć o szybkości celu, zwrotności, czy rzeczy która praktycznie uniemożliwia celny strzał, a jest to... wiatr wytwarzany przez wirujące łopaty. Ktoś powie: "Jest jeszcze tylny wirnik." Tam wszystko działa w podobny sposób, oraz działają te same czynniki, które (niemal) uniemożliwiają celny strzał w wirnik górny. Zresztą... nie na darmo szkoli się żołnierzy w walce z przeciwnikiem powietrznym i nie używa się do tego broni wyborowej. ;] Trochę się rozpisałem, ale sprawa chyba jest wyjaśniona. :D

Popieram prouda chociaż zawsze lubiłem rusków no i uważam, że gry nie powinny być realistyczne na maksa. Nierealistyczne =/= głupie uzasadnienia.
    Ja też w ten sposób tego nie odbieram... Po prostu kupując grę która ma zamiar być "ambitniejszym shooterem z elementami political thrillera" chcę, żeby scenariusz był dopracowany, a nie pisany w locie z konferencji prasowej na kolanie.

Z resztą nawet ruskie nie musieli by wojsk tam zrzucać bo mają tam swoich "tajniaków" co czekają tylko na rozkaz i do wodociągu zaopatrzającego całe miasto w wodę wpuszczają np. dur brzuszny i całe miasto "tonie w gó*nie" całe wojsko postawione jest na nogi i niesie pomoc poszkodowanym miastom i w tedy wystarczy rzucić wojsko i po sprawie. 
    Nie chcę być niemiły, więc skwituję to tak...
    (click to show/hide)

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #163 dnia: Stycznia 19, 2010, 13:17:44 »
    proud nie chcesz nie musisz mi wierzyć ale tak było w czasach zimnej wojny ruskie mieli w usa takie grupy dywersyjne które czekały tylko na rozkaz...
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Stycznia 22, 2010, 21:19:42 »
    nie gniewajcie się , ale za uwarzyłem że gracze COD 4 mówią sobie ,,O ja mam COD 4 i jakieś badziewie Modern Warfare 2 wyszło! XD. Żal na kółkach! czas na spam dotyczący KRYTYKI tej kaszanki.''. Tak niestety jest.