Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Duty (seria)  (Przeczytany 59961 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    Odp: Call of Duty Modern Warfare 2
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 05, 2009, 21:31:58 »
    Price przecież zginął na końcu co mnie zasmuciło bo polubiłem gościa (jako CPU)

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 06, 2009, 16:09:19 »
    Ja myślałem, że żyję ;( No ale trudno, chyba sobie żył nie pdetnę co nie?Dlatego go tak lubię za jego charakter i misje w Czarnobylu ;D Chociaż trochę to niewiarygodne, że przechodzisz sobie pomiędzy ludzmi w trawie nie zauważony...

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 06, 2009, 17:57:49 »
    W Czarnobylu to nie był on tylko cap.Macdavis czy jakoś tak, bynajmniej według gry to był elitarny snajper :P  i do tego to była misja  z przeszłości a nie z udziałem SAS

Offline Dunio

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 06, 2009, 19:56:32 »
    Chidori w misji na Czarnobylu gra się jako Lt.Price a dowodzi nami Cpt.MacMillan .
    Ta misja był z udziałem SAS ponieważ Special Air Service powstało już podczas II wojny światowej i na początku misji  jest napisane 27 pułk SAS

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 07, 2009, 19:56:35 »
    No to przepraszam :) Nie wiedziałem kim gramy ale wiedziałem ze ten 2 to nie Price

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 08, 2009, 21:28:25 »
    No cóż, ta gra nie ma żadnej konkurencji na platformie PC. Prawdę mówiąc bardziej mnie przekonuje niż Warband i chyba jednak ją kupię.

Offline Dunio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 09, 2009, 15:42:15 »
    Chyba że na gwiazdkę zażądasz CoD MW2 a Warband kupisz sobie sam w marcu ;)

Edit1:
    W najnowszy filmie widać jag by starego Cpt.Prica oraz zniszczone miasto Waszyngton .Będzie mocne :D
    « Ostatnia zmiana: Października 12, 2009, 21:59:21 wysłana przez Dunio »

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 18, 2009, 22:07:03 »
    Chyba że na gwiazdkę zażądasz CoD MW2 a Warband kupisz sobie sam w marcu ;)

Edit1:
    W najnowszy filmie widać jag by starego Cpt.Prica oraz zniszczone miasto Waszyngton .Będzie mocne :D
    Noo zapowiadało by się ciekawie.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 18, 2009, 22:32:48 »
    Dla mnie MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1. Jest moim zdaniem zbyt przereklamowane.

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 18, 2009, 22:42:13 »
    Dla mnie MW2 będzie dobre ale nie lepsze niż MW1. Jest moim zdaniem zbyt przereklamowane.
    To że za dużo się dzieje do okoła MW2 to nie znaczy że będzie słabe... Pogramy to zobaczymy.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 18, 2009, 23:00:26 »
    Czlowieku, skad ty wiesz jak dobra bedzie gra jeszcze przed jej premiera. Pewnie zbijasz fortune na przeroznych zakladach!
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 18, 2009, 23:35:53 »
    No milioner z niego będzie ^_^

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 19, 2009, 00:53:04 »
    Czy wy jesteście zbyt niedojrzali by czytać forum? Napisałem wyraźnie "Dla mnie" czyli była to moja sugestywna opinia na temat premiery gry i tego jak będzie wyglądać.
    Ktoś inny mówiąc że gra będzie świetna w/g jego opinii też robi źle? W/g Was można tylko wychwalać ten tytuł ?

MW1 było najlepszym FPS w jakiego miałem okazję grać, i najlepszym IMO od czasów CoD'a 2  dlatego nie sądzę żeby MW2 stało się aż tak dobrą grą zważając między innymi na najnowsze newsy dotyczące gry które wróżą coraz gorzej.

Może się mylę a może mam rację ale swoje słowa motywuję tym, że prawie wszystkie kontynuacje gier i nowe gry jakie wychodzą w ciągu ostatnich dwóch lat są beznadziejne w porównaniu do swoich poprzedników lub są jedynie porównywalne.
    Wyłączając z tego grona Fifę 10 która jest świetna choć też nie doskonała, i parę innych gier które mogę policzyć na palcach u jednej dłoni.
    Zresztą nie od dziś wiadomo że Activision jest firmą która kipi komercją jak zresztą większość dzisiejszych developerów i producentów gier.

Dlatego zastanówcie się 100 razy zanim coś napiszecie bo posty typu:

Czlowieku, skad ty wiesz jak dobra bedzie gra jeszcze przed jej premiera. Pewnie zbijasz fortune na przeroznych zakladach!
    To że za dużo się dzieje do okoła MW2 to nie znaczy że będzie słabe... Pogramy to zobaczymy.

Są bezpodstawne bo wywnioskowane z nieumiejętnego czytania ze zrozumieniem a raczej z brakiem tego zrozumienia. Już nie mówiąc o tym że nic sesownego do tematu nie wnoszą.
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2009, 00:54:39 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline GameFanPC

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 19, 2009, 14:10:04 »
    Czy wy jesteście zbyt niedojrzali by czytać forum? Napisałem wyraźnie "Dla mnie" czyli była to moja sugestywna opinia na temat premiery gry i tego jak będzie wyglądać.
    Ktoś inny mówiąc że gra będzie świetna w/g jego opinii też robi źle? W/g Was można tylko wychwalać ten tytuł ?

MW1 było najlepszym FPS w jakiego miałem okazję grać, i najlepszym IMO od czasów CoD'a 2  dlatego nie sądzę żeby MW2 stało się aż tak dobrą grą zważając między innymi na najnowsze newsy dotyczące gry które wróżą coraz gorzej.

Może się mylę a może mam rację ale swoje słowa motywuję tym, że prawie wszystkie kontynuacje gier i nowe gry jakie wychodzą w ciągu ostatnich dwóch lat są beznadziejne w porównaniu do swoich poprzedników lub są jedynie porównywalne.
    Wyłączając z tego grona Fifę 10 która jest świetna choć też nie doskonała, i parę innych gier które mogę policzyć na palcach u jednej dłoni.

Zresztą nie od dziś wiadomo że Activision jest firmą która kipi komercją jak zresztą większość dzisiejszych developerów i producentów gier.

Są bezpodstawne bo wywnioskowane z nieumiejętnego czytania ze zrozumieniem a raczej z brakiem tego zrozumienia. Już nie mówiąc o tym że nic sesownego do tematu nie wnoszą.

W takim razie skąd wiesz czy będzie leprze?

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 19, 2009, 16:35:32 »

MW1 było najlepszym FPS w jakiego miałem okazję grać, i najlepszym IMO od czasów CoD'a 2  dlatego nie sądzę żeby MW2 stało się aż tak dobrą grą zważając między innymi na najnowsze newsy dotyczące gry które wróżą coraz gorzej.

NO to ja pociągnę ten offtop dalej. Przeczytaj ze zrozumieniem to co sam przedtem napisałeś
    Otwarcie mowisz, że gra, która jeszcze premiery nie miała jest gorsza od jej poprzedniej częsci.

PS: Kończmy ten offtop, bo coś czuję, że się zaraz warny posypią
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor