Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Któte królestwo jest najpotężniejsze

Królestwo Nordów
    141 (26%)
    Królestwo Swadi
    171 (31.5%)
    Królestwo Vaegirów
    65 (12%)
    Królestwo Rhodoków
    58 (10.7%)
    Khanat Khergicki
    45 (8.3%)
    Sułtanat Sarranidzki
    63 (11.6%)

Głosów w sumie: 540

Autor Wątek: Najmocniejsza frakcja w grze  (Przeczytany 51799 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline micho999

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Najmocniejsza frakcja w grze
    « dnia: Lutego 24, 2011, 19:51:43 »
    Nie wiem które Królestwo jest najpotęrzniejsze ?

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Najmocniejsza frakcja w grze
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 24, 2011, 20:02:49 »
    Było, i to nie raz.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 24, 2011, 21:06:50 »
    najpotęrzniejsze ?
    Nie dziwię się, że nie wiesz, jakie jest najpotężniejsze...
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 24, 2011, 21:22:57 »
    Nie ma najlepszego. Gdyby jakieś było najlepsze to nie byłoby sensu w ogóle przebierać. Każda ma jakieś plusy i minusy. Tak więc jeśli chcesz powiedzieć, że jakieś jest najpotężniejsze to tylko i wyłącznie może być dla Ciebie. Musisz pograć każdą frakcją po trochu i zobaczyć jaką Ci się najlepiej gra.

[EDIT] Powiem Ci tylko, że najlepiej będzie, żebyś najpierw obczaił czy najlepiej gra Ci się armią pieszą, konną czy mieszaną. Jeżeli już wybierzesz to poszukaj nawet na 1 stronie tutaj powinny być tematy jakie frakcje są najlepsze w polu, na zamku itd.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #4 dnia: Lutego 24, 2011, 21:30:18 »
    Wg. Mnie to połączenie nordow z rhodokami ale oddałem głos na tych pierwszych
    (click to show/hide)

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #5 dnia: Lutego 24, 2011, 22:05:40 »
    E tam nie ma to jak swadia xD
    100 swadiańskich rycerzy i cała Caladria twoja :) Oczywiście to tylko moja prywatna opinia a jako zatwardziały miłośnik kawalerii nie mogę wybrać inaczej ;)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #6 dnia: Lutego 24, 2011, 22:38:59 »
    A na to 80 sierzantow z pikami i 20 nordyckich lucznikow za ich plecami i kawaleria może skoczyć :-)
    (click to show/hide)

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #7 dnia: Lutego 24, 2011, 23:29:32 »
    Jak wspomnial Hofiko,bylo,ale coz.Napisze co o tym mysle(ponownie to samo ofc).Aby okreslic sile danej frakcji nalezalo by dodac nowy tryb do multiplayer,gdzie bylaby mozliwa bitwa 1v1.Wtedy kolega adamk23 bierze swoja kawalerie,ja wezme huscralow+archerow i stajemy do bitwy.Poki podbijasz Caldarie walczac z kompem,KAZDA frakcja po ktorej stronie wlaczysz,bedzie ta NAJ.Gralem chyba na wszytskich mozliwych ustawieniach i nie ma bata na "Twoja" armie gdy juz urosnie w sile.
    Ps.Moze cos przeoczylem i jest taki mod,ktory to pozwala na pojedynek 1v1 w stylu bitew z seri Total War??
    Ps2.Jesli nie ma,to moze ktorys z naszych super moderow uznal by to za cos wartego jego pracy?
    Ps3.Moze w koncu by sie rostszygnelo ktora frakcja jest najsilniejsza.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Lutego 25, 2011, 14:42:59 »
    Mówię, nie ma najlepszej frakcji. Jeżeli jedna byłaby silniejsza od drugiej to nie byłoby sensu w ogóle grać kimś innym.
    90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój podpis.

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę na swój podpis.

Offline Jagoda

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #9 dnia: Lutego 25, 2011, 15:01:58 »
    Ps3.Moze w koncu by sie rostszygnelo ktora frakcja jest najsilniejsza.

Tak może i można było by o tym popisać, ale czy nie lepiej utrzymać to w jednym wątku, a nie rozpisywać się w kilku na raz ?

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #10 dnia: Lutego 25, 2011, 18:56:42 »
    Tak może i można było by o tym popisać, ale czy nie lepiej utrzymać to w jednym wątku, a nie rozpisywać się w kilku na raz ?

Albo przeczytaj calego mojego posta,zwlaszcza poczatek,albo czepiaj sie tego ktory ten topic stworzyl.Zbedny offtop.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline micho999

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Lutego 26, 2011, 13:26:06 »
    Najlepzszym królestwem są nordowie

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Lutego 26, 2011, 13:48:48 »
    Jeśli powiesz, że jak dla Ciebie, to się zgodzę. Ja na ten przykład nie potrafię grać samymi Nordami. Jeśli mam mieć Nordów to tylko z konnicą Swadii (nie wiem przez ile "i" pisze się końcówkę ale mam nadzieję, że przez 2 :D).Jeśli chodzi o pojedynczą frakcję (znaczy bez mieszania) to albo Swadia albo Sarranidzi.

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #13 dnia: Lutego 26, 2011, 13:49:45 »
    Nie,ma najlepszego królestwa,jedno ma dobrą kawalerie inna ma dobrych łuczników,jeszcze inna piechote - a inna jeszcze co innego,każda frakcja(jak już ktoś pisał jest dobra w czymś innym) Jednak,ze w nativie na singlu grałem głównie kawalerią zagłosowałem na swadie

Offline Shagrath

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Lutego 26, 2011, 14:00:19 »
    No i wreszcie ktoś też ogarnął, że wszystkie mają coś lepszego i coś gorszego.