Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Prophesy of Pendor  (Przeczytany 646278 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline harry

• Użytkownik
    • Piwa: 21
    Odp: Prophesy of Pendor v3.611, patch... i hotfix...
    « Odpowiedź #1965 dnia: Maja 11, 2013, 20:22:11 »
    Lepiej zostać tym Bogiem od podstaw gdy Twoje konto świeci pustkami..rewolucja to jest to..))..+ rozwalanie schematów,,))).Ale wieelki plus za Twoją inwencje twórczą^^...
    "W owym czasie przyjaciel zgubi młotek przyjaciela... A dzieci nie będą wiedzieć, gdzie są rzeczy ich ojców, które ci położyli tam około ósmej wieczorem poprzedniego dnia."

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #1966 dnia: Maja 11, 2013, 20:30:45 »
    Nie lepiej wyeksportować postać i od razu dodać sobie co sie chce w pliku a potem importować? mniej roboty :P

Ja osobiście kocham w grze trudność i dążenie do celu po trupach i kurw***** :=) ten ubaw jak się samemu zabije 150 osób mając szybkiego konia i dobrą lance - bezecenne

Offline selwek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1967 dnia: Maja 11, 2013, 20:58:06 »
    Mniej roboty- mniej satysfakcji :D

Offline mogart

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1968 dnia: Maja 11, 2013, 23:59:04 »
    Cześć
    Mam mocno noobowskie pytanie - od ilu punktów rtr władcy zgadzają się na proponowany przez nas rozejm? Mam 38, emisariusza z 10 punktami perswazji posyłam, a Marius nie chce się zgodzić.
    Mam też małe pytanko do tłumaczenia. "Uleczalny" koń w "lengłydżu" nazywa się lame - co w innych modach tłumaczone było chyba jako kulawy. Jeśli dobrze zrozumiałem tu kulawy ma być "nie uleczalny" czyli swayback, a "lichy" ma być ten który się leczy. Czy nie powinno być odwrotnie (czyli ten co da się leczyć to "kulawy")?
    Acha - najszybszego konia sprzedaje Quigafen - z dopiskiem spirited - ma chyba 54 szybkości (to ten który w wersji podstawowej jest do kupienia w Elcareii).

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1969 dnia: Maja 12, 2013, 07:46:43 »
    Musisz mieć z 50 prawa do panowania, albo mocno ich pocisnąć aż się zesrają, by zaproponowali ci pokój, oczywiście perswazja też się liczy ale głównie prawo do panowania.

Offline mogart

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #1970 dnia: Maja 12, 2013, 20:53:10 »
    Acha. Dzięki za podpowiedź. Pomęczę się w takim razie jeszcze je parę growych tygodni i może dobiję do 50 punktów. Imperium mógłbym zlikwidować, ale chcę sobie zostawić bufor na granicy z d'sharem.

Offline Wismerin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1971 dnia: Maja 12, 2013, 22:47:05 »
    Kiedy można wybrać własny sztandar? Zostałem lennikiem w cesarstwie i nie mam żadnej takowej opcji.

Offline Neluril

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1972 dnia: Maja 13, 2013, 08:04:26 »
    A napewno lennikiem? A nie tylko najemnikiem? To różnica. Sprawdź czy dostałeś jakąś wioskę, jak nie dostałeś tzn. że służysz tylko za kasę na miesiąć czasu.

Offline Wismerin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1973 dnia: Maja 13, 2013, 08:34:12 »
    No własnie zostałem lennikiem, Imperator nawet mi lenno przekazał a biegam już chyba czwarty dzień i żadnej opcji tak jak w podstawce nie dostałem...

Offline Neluril

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1974 dnia: Maja 13, 2013, 13:52:13 »
    A w 1 zakładce nie masz wyboru czy też zmiany sztandaru?

Offline Wismerin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1975 dnia: Maja 13, 2013, 14:04:18 »
    Żadnej opcji wyboru (czekałem dwa tygodnie), dopiero musiałem wczytać grę i ponownie przystać do imperium i tym razem jest wszystko w porządku. Chyba jakiś bug i się zawiesiło.

A mam jedno małe pytanie, czy wkurza was cofanie ciosów przeciwnika? Kurcze trochę przesadzają z tym, miałem raz 5 minutowy pojedynek praktycznie bez skrzyżowań mieczy ponieważ npc gdy ja blokowałem on wyprowadzał nowy atak ale cofał go za każdym razem jak widział, że mogę go sparować i tak w kółko...

Offline TwarógSzatana

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1976 dnia: Maja 13, 2013, 14:32:36 »
    E tam, najlepsze jest jak wieśniak jakąś drewnianą pałką paruje cios lancy, gdy jade koniem (45 prędkości) maksymalną prędkością xD

Offline Sandmateo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #1977 dnia: Maja 13, 2013, 14:50:35 »
    Bo wsioki są twarde. Mi raz 3 chłopów zabiło noldora zwiadowce.

Offline Coper

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1978 dnia: Maja 13, 2013, 15:22:19 »
    Kiedy można wybrać własny sztandar? Zostałem lennikiem w cesarstwie i nie mam żadnej takowej opcji.
    Obóz/podejmij działania/zmodyfikuj sztandar...nie musisz być najemnikiem,lennikiem, bądz władcą aby to zastosować...Pozdrawiam.

Offline Wismerin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1979 dnia: Maja 13, 2013, 16:06:08 »
    Obóz/podejmij działania/zmodyfikuj sztandar...nie musisz być najemnikiem,lennikiem, bądz władcą aby to zastosować...Pozdrawiam.

Jednak muszę, gdyż nie będąc lordem w ogóle nie posiadam takowej opcji. Dopiero po dołączeniu do którejś z frakcji opcja się pojawia, tak samo jak w podstawce.