Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Twoje największe zwycięstwo  (Przeczytany 45342 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Almarr

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Twoje największe zwycięstwo
    « dnia: Września 01, 2006, 14:11:45 »
    Sam rozwalilem (tz po wyciaciu mojego calego odzialu i konnych do ktroych sie dolaczylm w tej bitwie) chyba 10katafraktow i jakies innej jazdy :D a mialem 8lvl wbilem sie na stroma gore i jak probowali wchodzic do moj mieczyk prawie za kazdym razem bym na wysokosci ich glowy :D dostalem 1200expa hihi
    « Ostatnia zmiana: Września 01, 2006, 16:05:57 wysłana przez Puzonix »

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    Odp: hahaha
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 01, 2006, 15:19:42 »
    farciaz jestes i tyle ;p ja moim najwiekszym zwyciestwem (ilosciowym) jest aatakowanie grupy 17 chlopow w pojedynke, mialem obureczny miecz i nawet do mnie nie podeszli :D stracilem w tej walce z 5 hp bo ktorys mnie kamienim rzucil :d

drunken masta

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    Odp: hahaha
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 01, 2006, 16:05:30 »
    Strasznie głupia nazwa topicu, więc pozwolę ją sobie zmienić :)

Moje najwieksze zwycięstwo to ok. 25 Haradrimów w pojedynkę (Last Days)

Baton: Hmm to ja nie podeszli to jak ich zabiłeś? Rzucałes tym dwuręczniakiem czy co? :D

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    Odp: Twoje największe zwycięstwo
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 01, 2006, 16:16:59 »
    tak rzucalem, niczym black knight :D ty sie nie przypiedalaj do szczegolow, po prostu nie podeszli na odleglosc mi zagrazajaca ale jak najbardziej byla to odleglosc zagrazajaca im bo mam obureczniak ma 110 zasiegu :d

drunken masta

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 02, 2006, 23:34:51 »
    Taaaak ja wycięłem najwięcej 13 chłopów jakiejś armii nie wiem której bo przeciwko obydwu walczyłem :).

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 03, 2006, 00:00:05 »
    ja moge sie pochwalic tym ze majac uruk-hai,a na 4lev z marnym koniem i toporem dwurecznym zmlucilem 12 ciezkich jezdzcow rohanu :), ale isengardu ani mordoru nie polecam nikomu :(
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2006, 21:00:21 »
    ja w native sam zabilem 5 knightow i 8 horsemanow :D Bylo bardzo ciezko, stracilem prawie cale zycie, ale jakos sie udalo :D gdy byli blisko to nawalalem ich mieczem dwurecznym, a jak zdolalem sie oddalic, to lecialy same (prawie:P ) head shoty z łuku :P

Offline Justin Timberlake

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2006, 10:36:00 »
    Ja zabiłem sam 17 black raiderów na 10 lvl. Było bardzo ciężko ledwo przeżyłem. Zostało mi tylko 2 hp.

Offline Torque

• Użytkownik
    • Mały Głód
      • Eclipse
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2006, 14:06:02 »
    Nie wiem z czym walczylem, bo to bym moj 2 lub 3 dzien grania i nie kojarzylem jednostek. Ale wycialem w pojedynke, kilkunastu konnych, ktorzy wygladali jak jacys monglowie. Wlochate czapki, szable, luki i oblesne wasy. Do tej pory nie moge skojarzyc co to bylo.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2006, 14:12:48 »
    Kherity. Faktycznie zachowują się i wyglądaja jak Mongołowie. Nie lubię z nimi walczyć bo celnie strzelają z łuków.

Offline Almarr

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2006, 21:48:17 »
    ja w native sam zabilem 8 knightow i 17 horsemanow jezdzilem sobie po calym terenie bitwy i tak manewrowalem aby mnei nei dorwali i zeby przy zakretach prawo badz lewo jakis z nich byl na przeciw mnie tz troche po ukosie i pokoleji wycielem ich na moim koniku zabicie wszystkich zajelo mi okolo 20minut:p
    a przed chwila zalatwilem dokladnie 27 kuszników biegalem do okolo nich  zaslanialem sie tarcza i przy kazdej okazji siekalem przeciwnika :D

Offline kaksodu

• Użytkownik
    • 555 666
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 20, 2006, 09:06:10 »
    eee nie chwalac sie na 10 lvl w modzie hundred years mod zapuscilem sie daleko za gory a tam zaatakowala mnie grupa 80 gorskich zbirow wycialem wszystkich mieczykiem bez utraty hp a jezeli to jest cienkie osiagniecie to na 17 lvl uciekaly odemnie reguolarne wojska francuskie gdy dopadlem armie skladajaca sie z 6 knightow  10 horsemanow 20 crossbowmenow 30 pikemanow i jakichs tam pieszych to wraz z mojimi 9 rycerzami wtluklismy im bez problemu sory za bledy jestem na antybiotyku i siedze sobie w dokmu i nie moge w m&b grac !! ludzie zerknijcie na dzial pomocy to watku assertion failed < juz nie chodzi o blad tej gry > teraz nie chce sie wlaczyc wcale ;]

Offline Rivel Karigoth

• Użytkownik
    • Trener "Pokemon"
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 07, 2006, 16:06:24 »
    Pamiętam jak grałem na modzie Dukes and Mercenaries. Poszedłem natychmiast na samą górę. Najpierw 10 górskich bandytów (było całkiem nieźle). Idę dalej i wycinam wsio co spotkam. Na samym krańcu mapy kręciło się 40 empire at war, czy coś takiego. Baardzo przyjemnie było ich tłuc. ;D ;D ;D

Edit: Nieźle strzelam w tym modzie :)
    fotka 1
    fotka 2
    « Ostatnia zmiana: Października 07, 2006, 16:16:18 wysłana przez Rivel Karigoth »

Offline zarost22

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 08, 2006, 21:54:44 »
    Moje najwieksze zwyciesto to chyba pokonanie Sprzymierzonego oddziału Gondoru i Rohanu. Ich oddzial liczyl 468 + 740 jencow (bylo w czym wybierac po zwycienstwie) a moj natomiast 29 ludzi w tym 5 bohaterow. Walka byla ustawiona na poczatku na 25 jednostek na mapie. Sadze ze byloby niemozliwe wygranie majac 3 ludzi przeciwko 37.

Boo

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 10, 2006, 07:31:32 »
    ojjj...ja nie pamitem co to bylo dokladnie ale...1.wybili mi cala moja piechote(wiesniacy chyba 4 i 3 townsmenowie) i potem na mnie sie rzucili...a ja ich roz******* :) to bylo chyba Sweden Knight's czy cos takiego (6 bodajze i 3 piechurow czy 4 )

p.s. nie jestem dokladni pewien ani co do liczby ani co don azwy ...ale konnych bylo raczej ok 6 bo pamietam ze dluuuugo spierniczalem przd 2 ostatnimi :D:D
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/