Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57571 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 11, 2007, 19:30:38 »
    Mam problem ściągnąłem klienta i ściągają sie jakieś paczki do 7/10 i dalej za nic nie rusza..
    sciągnołem najnowszą wersje Javy i nic nie mogę zagrać.
    pomocy!

@EDIT

http://www.wurmonline.com/forum/viewtopic.php?t=14454&sid=aefc69102a5f0b174c4c6c3797a0747c

problem rozwiązany! :D wklejam link jakby miał ktoś problem
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2007, 20:05:57 wysłana przez Gedus »

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 11, 2007, 20:55:56 »
    Jeszcze raz polecam, ale pamiętajcie na początku logujcie sie na serweże Home bo na wild jest tak dziko;). A tak na serio to tam jest pvp i niedoświadczeni gracze mają nie miło.

Offline Emil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 05, 2007, 16:32:22 »
    Odświeżę troche ten temat: gra ktoś może jeszcze w WoWa? Znacie jakieś fajne prywatne polskie serwy?

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 05, 2007, 17:06:04 »
    Odświeżę troche ten temat: gra ktoś może jeszcze w WoWa? Znacie jakieś fajne prywatne polskie serwy?

W WoWa grałem ale ta gra niestety szybko sie nudzi :P Grałem na polskim serverze (prywatnym) DarkWizard -bugów od cholery zresztą jak na każdym i nie wiem czy jeszcze istnieje. Aktualnie gram w Dofusa świetny taktyczny MMORPG... Miałem roczną przerwe ale teraz wróciłem bo powstał jakiś czas temu bezpłatny (na jakiś czas) server Shika. Polecam tą gre jeżeli ktoś woli coś wiecej niż tylko hack&slash :)

Offline AdamSBN ( Selorin )

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 05, 2007, 22:00:58 »
    Ja uważam, że najlepszą grą MMORPG na "świecie" jest niestety tibia. :/
    Sam uważam. że to 8 kolorowa gra, bez muzyki robiona na paincie,
    ALE TA GRYWALNOŚĆ.
    Jak kolega poprosił mnie abym zagrał w nią tylko do 5 lvl-a, to sam nie wiem którego dnia skończyłem grać.

Grałem około 4 miesięcy i nabiłem 50 lvl.
    Sprzedałem postać ( Dzięki Bogu )
    Za 120 zł.

Nie gram w nią i NIGDY grać nie będę, bo to gra która zawładnie tobą i twoim umysłem, a z rana obudzą cię rodzice mówiąc, że grałeś 25 dziennie.

Ale nie pozwolę sobie ją obrażać, że grają w to pedały lesbijki itd. itp. NIE GRAŁEŚ WIĘC NIE MÓW.

PS :
    1. jeśli chcesz się wyspać to nie graj w tą grę.
    2. Aha, i dzięki tej grze nauczyłem się więcej angielskiego niż podczas całej edukacji tego języka.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 06, 2007, 09:26:39 »
    Ja uważam, że najlepszą grą MMORPG na "świecie" jest niestety tibia. :/
    Sam uważam. że to 8 kolorowa gra, bez muzyki robiona na paincie,
    ALE TA GRYWALNOŚĆ.
    Jak kolega poprosił mnie abym zagrał w nią tylko do 5 lvl-a, to sam nie wiem którego dnia skończyłem grać.

Dzisiejsze "społeczeństwo graczy" (szczególnie tych młodszych) patrzy przede wszystkim na grafike... Więc jest to dziwne że tyle młodych ludzi gra w tą grę. Mnie tibia kompletnie nie przekonała do siebie. 

Nie gram w nią i NIGDY grać nie będę, bo to gra która zawładnie tobą i twoim umysłem, a z rana obudzą cię rodzice mówiąc, że grałeś 25 dziennie.

Ale nie pozwolę sobie ją obrażać, że grają w to pedały lesbijki itd. itp. NIE GRAŁEŚ WIĘC NIE MÓW.

To że ktoś gra w taką grę a nie inną nie oznacza że jest taki lub inny :P Zresztą nie wiem co ma "pedał" do grania w tibie? :D
    Niestety najwięcej graczy którzy grają w tibie to gracze młodzi. Którzy nie potrafią sobie rozgraniczyc rozrywki od realności. I później słyszy sie w faktach o (wyolbrzymianych) historiach z graczami tibii w roli głównej -niestety jest w tym ziarnko prawdy :P

Kończąc moją wypowiedz bo trochę zeszli my na inny tor.... Granie w jakąś gre nie czyni Cię lepszym lub gorszym od innych :)

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 06, 2007, 10:53:08 »
    alez gralem, gralem (niedlugo, ale jednak). i 98% graczy to idioci, a przynajmniej takie wrazenie sprawiaja. poza tym wszechobecne tam lole, rotfle, omgi mnie przerazaja i zniechecily tak bardzo ze z moich ust/spod moich palcow nie uslyszycie/przeczytacie nic dobrego o tej grze. ona odmozdza.

PS :
    2. Aha, i dzięki tej grze nauczyłem się więcej angielskiego niż podczas całej edukacji tego języka.

mozliwe, nie przecze. ale jest to angielski łamany, w ktorym jest sporo skrotow, bledow itd. przynajmniej takie odnioslem wrazenie kiedy ja gralem.

drunken masta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 06, 2007, 10:55:35 »
    UP@

Zapewne widziałeś same lole, rotfly itd. bo siedziałeś na rookgardzie ( wyspa dla graczy początkowych ).
    A tam owszem roi się od dzieci neo.
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 06, 2007, 11:20:12 »
    heheh mialem 14 czy 15 lvl sie znaczy wyszedlem z rocka i kolesie nadal byli burakami to dalem sobie spokoj.

drunken masta

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 08, 2007, 17:31:41 »
    Może nie jest to swoiste RPG, ale MMO owszem. Ponownie wkręciłem się w ogame, jakby ktoś grał na uni 9 niech da znak :D

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 09, 2007, 15:24:44 »
    UP2 @

Hmm.... a grałeś na serwerze PVP ?
    *** ANTY ŻAL !!! ***

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 09, 2007, 19:32:13 »
    nie kurwa, na pvOjciecDyrektor. nawet nie wiedzialem ze w tibi sa serwery bez pvp
    //upsrup
    slonczmy temat. nie lubie tej gry a chwile gralem i mam podstawy do stwierdzenia ze mi sie nie podoba, ze lami. podoba ci sie? to spoko, twoje szczescie. mi nie i nie powiem o niej dobrego slowa, a wrecz moge ja obrzucic stekiem obelg. mam do tego prawo tak jak i ty do tego zeby ja chwalic. ta dyskusja nie ma sensu wiec ja skonczmy.
    « Ostatnia zmiana: Października 09, 2007, 19:34:56 wysłana przez MrocznyBaton »

drunken masta

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 09, 2007, 20:51:28 »
    Tak, masz prawo do wyrażania swojej opini aczkolwiek nie pisze się recenzji filmu po obejrzeniu kawałku filmu - to tylko przykład...
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 09, 2007, 21:18:15 »
    taaa sie znaczy ze przeszedles tibie? dasz mi autograf?

drunken masta

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 10, 2007, 14:29:19 »
    Skonczcie gadac o tibii w koncu. To ze to gra dla neo wie kazdy (zeby nie bylo gralem do 20 levelu i zwatpilem ze istnieja inteligentni gracze) i lepiej pograc sobie w WoW-a lub Guild Wars bo to jedyne dobre opcje dla graczy MMO (wg mnie oczywiscie)