Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57428 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #390 dnia: Lipca 31, 2010, 21:08:07 »
    Bo wymieniono gry najbardziej popularne. Mógłbym wymieniać dziesiątki innych idiotycznych mmo ale po co? Te które tu są a przynajmniej niektóre są dobre. Bo są płatne a to w uwalnia takie gry od natłoku dzieci neo.

:0 teraz mnie uraziłeś.Rappelz(po konkretnym sprawdzeniu)jest starszy od tego tematu(choć wtedy to była otwarta beta a nie epic 6 [hmm..właściwie prawie że już epic 7] i wszyscy mieli tą grę gdzieś)
    lecz co do 4Story nie jestem pewien.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2010, 09:58:08 wysłana przez Popek96 »

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #391 dnia: Sierpnia 09, 2010, 12:49:42 »
    http://www.warhammeronline.com/trial/index.php?WHFB9F-PNAIU-3XRWI-E6BRD-TRPTI
    Obecnie uruchomiono niekończący się trial na którym można śmignąć do 10 lvl.Sam skusiłem się i myśle że kupienie tego przedłużacza za to 25 zł to dobra opcja żeby pozanać tą gre a że 25 zł to tak w sam raz to polecam.
    P.S Temat gdzie zamieszczane są linki do allegro na 30 dniowe keye http://forum.warhammeronline.pl/index.php/topic,6868.msg103516.html#msg103516

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #392 dnia: Sierpnia 09, 2010, 17:33:53 »
    Łamanie jednego z punktów regulaminu ma się nijak do piracenia a to dlatego że kupując oryginalną grę możesz sobie grać na jakim serwerze ci się podoba a nawet jeśli grasz na globalnych serwerach to plik realmlist tak czy siak edytujesz tylko że zdalnie,  na chłopski rozum jak może istnieć coś takiego jak serwer piracki? kogo okradam stawiając serwer z, który nawet nie biorę żadnych opłat od graczy?

Piracenie jest zabronione >.<

BTW. Najlepszy server na wowa jest chyba Sunwell ale on jest pod 3.1.3, nie wiem, nie grałem ale czytałem sporo pochlebnych opini.

Hehe to widać że nie grałeś:) Szczerze mówiąc to co prawda jest to serwer zrzeszający największą liczbę ludzi z polskich serwerów ale mimo wszystko jakościowo jest beznadziejny, admini mają chyba po 15 lat, sam serwer chodzi jak chodzi bo ciągłe dc wywala itd. Dlatego jak szybko to napisałeś tak szybko to wykasuj:)

Ja wam Polecam Theatre of Dreams Polski server na patchu 2.4.3

Offline Chudy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #393 dnia: Sierpnia 10, 2010, 09:51:19 »
    Nie mam jak oddać głosu bo nie ma tej gry w liście odpowiedzi ^^
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

Offline russiansoldier

• Użytkownik
    « Odpowiedź #394 dnia: Sierpnia 12, 2010, 21:06:05 »
    Mój brat gra w MU na Almighty i Apocalypse,chociaż ma 10 lat.I jeszcze klnie jakby miał 16 lat.Ja czasami pogrywam na jego koncie.