Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57436 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #15 dnia: Maja 27, 2007, 20:21:45 »
    Mnie Tibia dużo angielskiego nauczyła (poprawnego). Grałem przez trzy lata i nigdy nie spotkałem się z czymś takim jak "Elo ziąą selnij mi mace albo sforda,cioo?" ani nic podobnego. Zobacz moje poprzednie posty na tym forum i znajdź tam chociaż jedne wyrażenie "lol,rotlf,noob" :)
    Zresztą nie ma sensu sie kłócić bo i tak każdy lubi co innego i tego sie nie zmieni ;]
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Maja 27, 2007, 22:32:54 »
    Akurat tu się mylisz: Tibia naprawdę uczy Angielskiego, serio :D

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #17 dnia: Maja 28, 2007, 19:22:42 »
    Może tibie odstawmy na bok i zajmijmy się czymś ciekawszym :P Strasznie wciągnąłem się w ET i jakby ktoś chciał dostać lanie pisać na priv :D

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Maja 28, 2007, 19:25:03 »
    Czy ET jest mmo? Nie bardzo.

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #19 dnia: Maja 28, 2007, 21:28:37 »
    Czy ET jest mmo? Nie bardzo.

Nie to samo co rasowy MMO, ale multi jest. Najważnijsze że fajnie się gra ;)

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Maja 28, 2007, 21:30:21 »
    Właśnie. Skończmy już gadke o tych FPP i zacznijmy wreszcie rozmowe o mmorpg. Do fpp to moze nowy watek ktos zacznie? A wracając do GŁÓWNEGO tematu, czy ktoś gra w Silkroad Online?

OMG, czy ja tu robie za moderatora czy co...;)

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #21 dnia: Maja 28, 2007, 21:39:15 »
    Silkroad? Jak dla mnie zbyt skośnooki. Na screenach podobny do KAL online. Napisz o nim parę słów, to może się przekonam bo potrzebuję zajęcia do października :)))

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Maja 28, 2007, 21:49:32 »
    No więc: czy tak bardzo skośnooki to nie wiem, mi tam bardzo nie przeszkadza że w kazdym większym mieście jest na rynku pomnik złotego smoka, a i postacie nie wyglądają zbytnio na kitajców. Poza tym wiadomo ze tylko chińczycy robią dobre gry RPG (moje zdanie).
    Co do gry to gra sie fajnie, jest dużo bronii, magii itp. Gdybym miał te gre porównywać z inną mmorpg to chyba do...WoWa. Dlaczego? Nie wiem, kojarzy mi sie tak ogólnie i ma podobną atmosfere. Gra sie całkiem fajnie, jest całkiem dużo polaków i gildii polskich (sam do jednej naleze juz). Jedyną dla mnie poważniejszą wadą są zbyt małe servery i zbyt mała ich ilość, chociaż na Babylon dosc latwo sie dostac :)
    Hmm no cóż więcej napisać, najlepiej sie przekonac samemu. I żeby nie było, ja też nie lubie całego tego szału mangi, a gra mi spasowała, hmm ide grać...

Aha, zainteresowanych zapraszam na polską stronke, można sie dowiedzieć o niej ciut wiecej...
    http://www.silkroad-online.pl/
    « Ostatnia zmiana: Maja 28, 2007, 21:55:21 wysłana przez Emil »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #23 dnia: Maja 28, 2007, 22:04:21 »
    Hmm to ja ściagnę clienta. A ciebie jakbym mógł prosić o jakieś namiary na serwer na którym grasz, bo chyba na oficjalu płatne, ni?

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Maja 28, 2007, 22:10:21 »
    Aha, zapomniałem dodać najważniejszego (skleroza nie boli...) ta gra jest całkowicie DARMOWA (przynajmniej na razie), a grafike ma niezłą (cos jak WoW).
    A ja, no cóż. Na razie jestem cienki bolek (16lvl), no i gram jak już wspomniałem na servie Babylon (ksywka Argonar). No i nie zapomnijcie sie zarejestrować na oficjalnej stronce gry (dałem linka). No to tyle, serdecznie wszystkich zapraszam, naprawde fajna gra, ale oczywiście nie tak dobra jak nasze M&B :)))

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 28, 2007, 22:13:01 »
    Client zainstalowany, konto zrobione. Chyba się połape co dalej :)

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 28, 2007, 22:15:27 »
    W razie czego odwiedź stronke polską którą dałem (tam jest wszystko wyjaśnione także nas ich forum), a jak nie to wiesz gdzie mnie szukać ;))

Coś mi się paczuje chyba. Rep. pointa już dostaleś. Pozdro

Z ostatniej chwili: może i ciekawe, chwilę pogram

No widzisz? A nie mówiłem? Słuchaj sie mnie ;))
    « Ostatnia zmiana: Maja 29, 2007, 18:30:52 wysłana przez Emil »

Offline Cwany_Rycerz

• Użytkownik
    • Rzeźnik i Brutal
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 31, 2007, 15:29:40 »
    czy ktoś gra w Silkroad Online?

Ja gram, a raczej grałem. Mam tam 21 poziom, ale miał bym większy gdybym jeszcze w to grał. Przestalem w to grać bo prawie nigdy się tam wejść nieda, a jak już się uda i pójdzie się expić to boty będa ksować. Kto tego nieściągnął, a ma zamiar, to niech tego nierobi! Straciłem przy niej sporo czasu - próbując wejść, a mogłem sobie pograć w coś innego zamiast się dręczyć.
    Mortal Kombat Rulezz!

Offline Emil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 31, 2007, 15:42:03 »
    Hmm, nie do końca sie z tobą zgadzam, Cwany. Wejś do gry jest trudno, to prawda, ale zależy na jaki serw i kiedy. Ja tam bez problemu (czyli jakies 2-3 próby) wchodze na serv Babylon o 8 rano i 10 wieczorem. Chociaż po szkole (tak gdzies po 15) tez da sie wejsc.
    Poza tym jużrobią nowe serwy. A jak widać, gra jest zatłoczona bo jest fajna;)

Co do botów to nie wiem. Widocznie miałes pecha albo upierdliwca obok siebie:p

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 31, 2007, 16:18:01 »
    Ja pograłem z 10 minut. To samo co KAL, Lineage itp. Exp, przedmioty i becelowa gra. Nie dla mnie. Uninstall.