Przed chwilą grałem w Rhodes RPG. Opowiada on o inwazji 100 000 Arabów na wyspę Rodos chronionej przez zaledwie kilkaset Templariuszy. I pograłem kilka godzin po czym odinstalowałem. Fakt że niektóre rzeczy są ciekawe (można : bekać, pierdzieć xD, gwizdać, sikać :D, robić kupę :D:D:D, śmiać się, klaskać, całować (ja raz pocałowałem psa to mnie ugryzł xD) i robić wiele innych śmiesznych rzeczy) ale sama gra...Kurde w prawie każdym miejscu się zacinam, jak chcę podnieść przedmiot to mówi mi że nie mam miejsca a opróżniłem cały plecak, jak dziewczyna ze mną chodziła (Monique :D) to wpadała w ściany co chwilę, gra tak spowalnia że czasami musiałem włączać ponownie. Do tego dochodzi też zacinanie się muzyki (której prawie nie słychać) i inteligencję żołnierzy - ustawili się w szyku, idą na wroga a tu nagle po prostu uciekają i wystawili mnie samego na 30 wrogów. A najlepsze to że gra ma wersję 8.8 (do tego czasu nie poprawili tylu błędów...współczuję tym którzy grali gdzieś na wersji gdzieś 2.0) i waży 7 MB (lepiej nie ściągać).
http://www.rhodes3d.com/ - nie wchodzić na tą stronę!