Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaka gra MMORPG jest Twoim zdaniem najlepsza?

Warld of Warcraft
    72 (37.1%)
    Guild Wars (choć to nie do końca MMORPG)
    14 (7.2%)
    Silkroad online
    8 (4.1%)
    Metin 2
    33 (17%)
    Lineage 2
    26 (13.4%)
    Tibia
    23 (11.9%)
    Cabal online
    5 (2.6%)
    Lord of The Rings Online
    10 (5.2%)
    Aion
    3 (1.5%)

Głosów w sumie: 191

Autor Wątek: MMORPG  (Przeczytany 57427 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Haldir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Przybywasz tu w rytm kroku w przeznaczeniu...
    Odp: MMORPG
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 07, 2007, 15:20:59 »
    Jak dla mnie to teraz 40% społeczeństwa w Tibii jest wporządku- ale ich ciągle ubywa ;/ Wiele osób odchodzi przez to co robi Cipsoft :(
    A teraz obiektywna ocena - Tibia niestety schodzi na psy.
    Niewielu jeszcez pamięta stare dobre czasy ;)

Taa pewnie niewielu z was jeszcze pamieta zabawy w klonowanie itemow;)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 07, 2007, 22:18:42 wysłana przez [POD]J@$ON »
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 10, 2007, 22:27:38 »
    Haldir, na jakim grasz serwerze? Stwórz postać na Thorii, fajny klimat tam jest :D

Offline Haldir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Lipca 11, 2007, 09:44:08 »
    Grałem na Celeście ale teraz gram na prywatnym serwie :)
    "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał a mniej niż połowe chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują"

"Wskrzesmy dawną chwałę z wściekłości siejąc zniszczenia aż wstanie krwawy świt"

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #48 dnia: Lipca 11, 2007, 09:56:18 »
    OTS?

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #49 dnia: Lipca 11, 2007, 10:02:27 »
    Ja nie gram wiele w MMORPGI bo są za wielkie i trzeba czekać długo aż się ściągnie. Taki na przykład Dark Age of Camelot - 1,8 GB! Są też gierki oscylujące w granicy 200 - 500 MB i właśnie w takie gram. MMORPGI w ,które gra się za pomocą przeglądarki też po jakimś czasie nudzą.

Offline Haldir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Lipca 11, 2007, 13:37:45 »
    Tibia waży jakieś 15 mb. Tak na ots ;p www.armia.toproste.pl stronka ;p

Offline Kolba

• Użytkownik
    • Ten który opowiada kretowi bajki do snu
    « Odpowiedź #51 dnia: Lipca 22, 2007, 13:33:19 »
    Przed chwilą grałem w Rhodes RPG. Opowiada on o inwazji 100 000 Arabów na wyspę Rodos chronionej przez zaledwie kilkaset Templariuszy. I pograłem kilka godzin po czym odinstalowałem. Fakt że niektóre rzeczy są ciekawe (można : bekać, pierdzieć xD, gwizdać, sikać :D, robić kupę :D:D:D, śmiać się, klaskać, całować (ja raz pocałowałem psa to mnie ugryzł xD) i robić wiele innych śmiesznych rzeczy) ale sama gra...Kurde w prawie każdym miejscu się zacinam, jak chcę podnieść przedmiot to mówi mi że nie mam miejsca a opróżniłem cały plecak, jak dziewczyna ze mną chodziła (Monique :D) to wpadała w ściany co chwilę, gra tak spowalnia że czasami musiałem włączać ponownie. Do tego dochodzi też zacinanie się muzyki (której prawie nie słychać) i inteligencję żołnierzy - ustawili się w szyku, idą na wroga a tu nagle po prostu uciekają i wystawili mnie samego na 30 wrogów. A najlepsze to że gra ma wersję 8.8 (do tego czasu nie poprawili tylu błędów...współczuję tym którzy grali gdzieś na wersji gdzieś 2.0) i waży 7 MB (lepiej nie ściągać).

http://www.rhodes3d.com/ - nie wchodzić na tą stronę!

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #52 dnia: Lipca 26, 2007, 18:58:42 »
    Ja tam zne w Guild Wars i jakos nie narzekam. A z darmowych to gralem kiedys tylko w tekkena 3 i to nie byl mmo :P a netowa mordobijka

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #53 dnia: Lipca 29, 2007, 02:44:33 »
    Przed chwilą grałem w Rhodes RPG. Opowiada on o inwazji 100 000 Arabów na wyspę Rodos chronionej przez zaledwie kilkaset Templariuszy. I pograłem kilka godzin po czym odinstalowałem. Fakt że niektóre rzeczy są ciekawe (można : bekać, pierdzieć xD, gwizdać, sikać :D, robić kupę :D:D:D, śmiać się, klaskać, całować (ja raz pocałowałem psa to mnie ugryzł xD) i robić wiele innych śmiesznych rzeczy) ale sama gra...Kurde w prawie każdym miejscu się zacinam, jak chcę podnieść przedmiot to mówi mi że nie mam miejsca a opróżniłem cały plecak, jak dziewczyna ze mną chodziła (Monique :D) to wpadała w ściany co chwilę, gra tak spowalnia że czasami musiałem włączać ponownie. Do tego dochodzi też zacinanie się muzyki (której prawie nie słychać) i inteligencję żołnierzy - ustawili się w szyku, idą na wroga a tu nagle po prostu uciekają i wystawili mnie samego na 30 wrogów. A najlepsze to że gra ma wersję 8.8 (do tego czasu nie poprawili tylu błędów...współczuję tym którzy grali gdzieś na wersji gdzieś 2.0) i waży 7 MB (lepiej nie ściągać).

http://www.rhodes3d.com/ - nie wchodzić na tą stronę!

Ściągnąłem i...nie wiem czy kiedykolwiek widziałem bardziej niedbale wykonana grę...Ta gra jest ohydna, najgorsza i nie warta nawet 5 minut (i nawet tyle na nią nie poświęciłem)

Offline Gedus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Lipca 29, 2007, 13:12:08 »
    to Rhodes Rpg jest żałosne jak tam się wogóle walczy? ja latałem po niebie! ta inwazja jest tak zarombiscie odwzorowana że żal dupę ściska.. potyczki na plaży pięć na pięć. sama grafika jest kiczowata.. w menu nie idzie sie polapac.. co to jest!!

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #55 dnia: Lipca 29, 2007, 16:28:19 »
    Mnie nie pytaj. Ja tu tylko sprzątam...

Offline Etharin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Sierpnia 09, 2007, 15:30:17 »
    Sprawdźcie to: http://www.wurmonline.com/
    Nie chcę mi się teraz tego opisywać, tu macie angielskie info: http://www.wurmonline.com/index.php?c=Overview.php

Wurm Online is more than just an MMORPG, it's a Fantasy Simulation

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #57 dnia: Sierpnia 11, 2007, 09:31:59 »
    Wurm jest super da sie budowa własne wsie, grody kopalnie. Najbardzeiej rozbudowana gra jaką widziałem.
    PS. Na początku gry kierujcie sie nad jezoiro i przejdcie je, potem wejdcie na góre i pytajcie o berserkerek pomoge.

Offline Etharin

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Sierpnia 11, 2007, 13:24:54 »
    Ja też mogę pomóc, mój nick w grze to Atherentino, kręcę się cały czas przy mieście początkowym (NT)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #59 dnia: Sierpnia 11, 2007, 19:22:40 »
    Płatna jest ta gra?A jeśli płatna to warto wydać?