Nie zapominajcie, że bez potrzeby nie wymyślono możliwości wykopywania danego gracza z serwera... jeśli trafi się cheater, to co za problem puścić ankietę.. a jak jest administrator na serwerze, to i nawet bana? Oszuści są wszędzie, przed tym się nie ucieknie.. można im tylko życie uprzykrzać, a jest to o tyle wygodne, że społeczność M&B aż tak ogromna nie jest, jak np w CS-ie.
Ostatnio napisałem do TW, by zmniejszyli celność broni dystansowych, bo mając celownik na 99% skupienia gra jest zbyt łatwa i taki łucznik, kusznik staje się uber-wymiataczem. W odpowiedzi dostałem m.in. to, że łucznicy byli tak wspaniali, że potrafili określić oddziaływanie grawitacyjne, kierunek wiatru i oddać perfekcyjny strzał nawet na daleką odległość (
link). Już miałem tam pisać, ale ostatecznie dałem sobie spokój... kretynów, którzy myślą, że postradali wszystkie zmysły nawet w administracji TW nie brakuje. To nie pie***ony turniej i strzelanie do tarcz w odległości 20m, tylko cholerna wojna, w której potęgą łuczników była ich ilość...
Za dużo bajek typu "zestrzeliwanie jabłka z głowy dziewicy"... eh...
Pozdrawiam!