Ale Wy jesteście marudy:P Pamiętajcie, że to jest beta, ile ta gra ma ?? dwa tygodnie?? po to są beta testy i wątki na TW, żeby uświadomić autorom gdzie są niedociągnięcia i z czym mają problemy podczas gry...wczoraj porządnie przewertowałem TW i tematów na temat złego działanie jest mnóstwo i jak każdy widzi patche są prawie codziennie lub co drugi dzień, autorzy cały czas silnie pracują nad tą grą i chwała im za to, muszą to porządnie zbalansować, szczególnie jednostki i sprzęt, aby nikt nie miał faktycznej przewagi ( bierzmy np szybkostrzelnego kusznika). Jak dla mnie to trzeba czekać, czekać i czekać, ja sam się biorę za porządną notkę błędów, ale aktualizuje ją na bierząco jak wychodzi kolejny patch, zrobiło się z tego małe podanie na kilka stron, więc później umieszcze swoje żale na TW w jakimś wątku... Z tymi golasami to jest faktycznie najtrudniej, ale faktycznie oni powinni mieć jak największą mobilność ze względu na brak pancerza, sam na koniu nie dawałem sobie z nimi rady bo często uciekam mi spod "ciachnięcia" ale to nie znaczy, żeby ich nie było, bo oczywiście jest na nich dobry sposób chociażby w postaci łucznika czy pieszego czy konnego lub konnego z lancą, który ma większe pole rażenia, nie mówię tu oczywiście o strzale w podskoku, jak dla mnie to jest chore, nikt nie byłby wstanie czegoś takiego wykonać oddawając przy tym precyzyjny strzał, nawet Robin Hood (prawdziwy pseudonim pif-paf:P, stawał w obronie dziewic itd:P)
Mam taki pomysł, że może Wasze jak i moje uwagi moglibyśmy wysłać lub utworzyć jakiś wątek na TW, na pewno oni to przeglądają i analizują, jak kiepsko piszecie po angielku to przyślijcie mi tekst na pw, a ja go przetłumacze i wsadze do wątku. Reasumująć po prostu trzeba czekać i interweniować, opisywać bugi i problemy... pozdro...joł:P