Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Pytania i odpowiedzi.( zapraszamy do dyskusji beta testerów)  (Przeczytany 55512 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mroczny Pieróg

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Warband Beta - Pytanie
    « Odpowiedź #105 dnia: Września 19, 2009, 15:10:05 »
    Pytanie do tych co mają już betę - czy w formularzu zgłoszeniowym podawaliście że jesteście z Polski?

edit@
    Dzięki :)
    To może jeszcze dwa:
    1.Klucz do bety dostaje każdy kto wypełnił formularz czy odbywa się to przez jakieś losowanie?
    2.Po jakim czasie wysyłany jest klucz do bety?
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2009, 15:24:41 wysłana przez Mroczny Pieróg »

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #106 dnia: Września 19, 2009, 15:18:25 »
    Pytanie do tych co mają już betę - czy w formularzu zgłoszeniowym podawaliście że jesteście z Polski?
    Tak
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #107 dnia: Września 19, 2009, 15:19:35 »
    Oczywiście, dlaczego miałbym niby kłamać? W formularzu podałem swoje prawdziwe dane.

Pozdrawiam!

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Września 19, 2009, 15:49:47 »
    Oczywiście :D Jesteśmy dumni ze swego pochodzenia, nawet jak dostajemy w dupsko albo chcą nas zbanować z gry :D

Offline nod18

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #109 dnia: Września 19, 2009, 16:00:33 »
    Kurcze 3 dzień czekam , mam nadzieję że się uda :P... Obym że nie zwalił z podaniem bo rejestrowałem się z początku na poczcie na wp.pl, ale nie dochodził mail Potwierdzający :/,to założyłem konto na Gmailu to mail potwierdzający doszedł odrazu, ale kurde nie wiem czy nie zwaliłem z tym że poszło podanie na 2 różne konta emailowe :/.

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Września 19, 2009, 16:35:12 »
    Takie naciaganie i skok było by możliwe gdyby ktoś po wyskoku i naciągnięciu klęknął by zmaksymalizować celność...
    Pozatym nie zgadzam sie jakoby lekkie jednostki oznaczały jednostki dystansowe....
    Istniała Lekka Jazda która służyła do szybkich ataków i ciężka który służyła np do rozbijania szyków wroga..
    Ale nie będę sie z tobą kłuci :]

A co do Noda ja tez juz czekam sobie i zrobiłem 2 podania (jeden bez cd keya i bez) na ta sama pocztę i dopiero gdy przyszedł mi email potwierdzajacy podanie w ktorym podalem cd keya mogłem dopiero aktywować to podanie wiec nie wiem jak to jest :}

Offline Samowar

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #111 dnia: Września 19, 2009, 16:54:22 »
    Takie naciaganie i skok było by możliwe gdyby ktoś po wyskoku i naciągnięciu klęknął by zmaksymalizować celność...
    Pozatym nie zgadzam sie jakoby lekkie jednostki oznaczały jednostki dystansowe....
    Istniała Lekka Jazda która służyła do szybkich ataków i ciężka który służyła np do rozbijania szyków wroga..

A co do Noda ja tez juz czekam sobie i zrobiłem 2 podania (jeden bez cd keya i bez) na ta sama pocztę i dopiero gdy przyszedł mi email potwierdzajacy podanie w ktorym podalem cd keya mogłem dopiero aktywować to podanie wiec nie wiem jak to jest :}
    Polecam książkę "Wojny Średniowiecznego Świata - Techniki walki" Briana Todda Careya.
    Jestem trochę obyty w temacie, możesz mi wierzyć :).

edit@
    Dzięki :)
    To może jeszcze dwa:
    1.Klucz do bety dostaje każdy kto wypełnił formularz czy odbywa się to przez jakieś losowanie?
    2.Po jakim czasie wysyłany jest klucz do bety?

1. Losowanie
    2. Różnie. I jeszcze jedna sprawa - nie dostaje się klucza. Po prostu twój klucz jest "ulepszany" tak, że można na nim grac w betę.

Offline nod18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Września 19, 2009, 17:07:13 »

Mhm tylko kurde ja w obu przypadkach podałem Cd keya, nie wiedziałem że na wp.pl nie dojdzie kurde ;/ to musiałem napsiać 2 podanie...
    Mam nadzieje że niema to wpływu na nic.

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Września 19, 2009, 18:22:50 »
    Wiesz to juz jest peszek albo fart...
    Jak sie juz wyklepalo to podanie i sie je aktywowalo to pozostaje czekac co jest nudne (:])

Samowar może masz racje może nie któż to wie
    :D
    Nie no ale szkoda sie kłócić :]

P.S Mam nadzieje ze poczta nie gra roli jeśli chodzi o zgłoszenia itd...(przynajmniej ze z interią wszystko ok :| )
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2009, 18:41:43 wysłana przez Atlor »

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Września 20, 2009, 13:32:06 »
    Ja też czekam :/ na betę... w pierwszym podaniu podczas 1 tury rekrutacji już podałem cdkey'a, a tera sobie wysłałem jeszcze z innego maila podanie bez seriala...
    zobaczymy :P ale na razie cisza...

Jednostki lekkie to nie tylko oddziały walczące na dystans ( strzelcy) ale też wszelkiej maści piechota uzbrojona w lekki pancerz i broń drzewcową.
    W tym temacie można się spierać bo każdy ma inne spojrzenie na schemat podziału wojska. :P

chyba napiszę list do św. Mikołaja, żeby na gwiazdkę dał mi Warbanda xD
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Września 20, 2009, 15:26:14 »
    Na tego warbanda bete to pewnie poczekamy....ktoś tam na chatboxie mówił ze potwierdzenie dostał po 3tygodniach wiec można sie trochę załamać
    Jeśli chodzi o podział jednostek to tak naprawdę wiedzieli tylko ci co dowodzili :]

Offline nod18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Września 20, 2009, 16:17:17 »
    To prawda, ale niektórzy też dostali po kilku dniach, więc tak naprawdę nie wiadomo może dziś może jutro a może za 3 tygodnie :P
    No albo nigdy :/... czego nikomu nie życzę.
    Więc pozostaje nam jedynie czekać

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #117 dnia: Września 20, 2009, 17:05:17 »
    A czy bez cd-keya można dostać betę?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Września 20, 2009, 17:47:51 »
    Oczywiście, że można :D :D :D pomyśl, było już to poruszane na forum :D

Offline Pinki

• Użytkownik
    • Taurenarmo
    « Odpowiedź #119 dnia: Września 20, 2009, 17:55:37 »
    Odnośnie tego "łucznika":
    - był nago i ja też byłem nago, nie brałem nic poza basic sword. Żadnej tarczy, żadnych ciuchów
    >> ii cały czas biegnąc w jego stronę (pudłował) nie byłem w stanie go dogonić - mimo że on się odwracał i strzelał,
    - nie używał żadnego "tricka" ze skakaniem.

Nie mówiąc o tym, że ruch "psuje" przecież celowanie.
    I owszem trafiał nawet w głowę z dziwnych odległości (np. most Vs ruiny).
    Było nawet tak, że finalnie leciało na niego 4 kolesi i żaden nie mógł go dogonić, ba wszystkich zastrzelił - raczej niemożliwe, by chociaż nikt nie doleciał.
    Aha - jeszcze dziwna sprawa - był nago, a potrafił biegać z 2-3 strzałami/dzidami w d... To też interesujące.

ps.1
    Pifpaf wiem, że byłeś na mapie ale to działo się po tym jak już wyszedłeś :)
    ps.2
    Nie polemizuję na ten temat by marudzić czy coś na betę, po prostu już zwątpiłem co jest grane.
    ps.3
    Najlepiej gra się w DM jak wszyscy są pieszo i walczą bronią krótką :)
    "What we do in live, echoes in eternity!"