Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband- Pytania i odpowiedzi.( zapraszamy do dyskusji beta testerów)  (Przeczytany 55277 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kapsel146

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Warband- Pytania i odpowiedzi.( zapraszamy do dyskusji beta testerów)
    « Odpowiedź #360 dnia: Lutego 10, 2010, 10:52:52 »
    A jak wziąść singla bo tam był jeden link i pobrał się multi nie ma nic o singlu

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #361 dnia: Lutego 10, 2010, 12:34:40 »
    A jak wziąść singla bo tam był jeden link i pobrał się multi nie ma nic o singlu
    Żeby dostać betę singleplayer musisz zgłosić się na PM do jednego z developerów na oficjalnym forum gry. Lecz, by wzbudzić zainteresowanie developerów musisz operować angielskim min na poziome komunikacyjnym, znać dobrze Module System i/lub być dobry w pisaniu skryptów.

Pozdrawiam!

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #362 dnia: Lutego 10, 2010, 20:10:30 »
    Żeby dostać betę singleplayer musisz zgłosić się na PM do jednego z developerów na oficjalnym forum gry.

Eee tam, wystarczy trochę pokombinować z ręcznym wpisywaniem linków. ;) Taleworlds nie dba zbytnio o zabezpieczenie dostępu do paczki z plikami single player.

Offline zasa213

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #363 dnia: Lutego 10, 2010, 20:18:04 »
    Yyyy... przecież archiwum i tak jest chronione hasłem... Ja napisałem w wątku na forum że chce bete, skaliczyłem trochę język ale widać mnie zrozumieli bo jak tylko wyjdzie nowa wersja to ją dostaję od Singila, aktualnie jesteśmy na wersji 0.701, więc do premiery jeszcze trochę zostało, a ja będę pogrywał na wersji 0.999 :D
    Jak ktoś będzie bardzo, bardzo miły to może udostępnię mu BETE, chyba że będzie mnie straszył MP40.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2010, 20:25:32 wysłana przez zasa213 »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #364 dnia: Lutego 10, 2010, 20:52:33 »
    Przypuszczam, że aktualizacje wychodzą zarówno dla multiplayer, jak i singleplayer, bo obecnie obie wersje mają numerek 0.701
    Cyferki to ja non-stop sobie w linkach zmieniam, bo moja poczta zawodzi, a nie chce mi się wpisywać za każdym razem klucza na stronce do download-ingu. Sęk w tym, ze archiwum Singleplayer jet zabezpieczone hasłem i nic nie da rady zrobić poza zdobyciem klucza.

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2010, 21:03:01 wysłana przez NIFN »