Właśnie przed chwilą byłem w trakcie pisania listu do wątku na temat wczorajszej rozruby na serwerach, no
i nic mi z tego nie wyszło, bo temat już był zamknięty, no i może dobrze, że tak się stało... Co do listu, to
zamierzałem przeprosić wszystkich betatesterów za naszą arogancję i nie możność grania w wersje testową,
powtarzam testową Warbanda...Jednocześnie chciałbym przeprosić za wybryki naszych kolegów z klanu, i to
się tyczy Prouda, Samowara, Mata....Chodzi mi dokładnie o sposób wypowiedzi w temacie o naszym klanie
na TW....wiecie doskonale, że to zrobi nam złą opinię i zamiast grzecznie przeprosić wchodziliście w durne
kłótnie z dzieciakami, bez argumentacji, bez zrozumienia (no może za wyjątkiem Samowara)....i teraz pewnie
spytacie się za co mielibyśmy ich przepraszać...za co?? dzieciaków?? dzieci neo?? tak, za wyrzucanie notoryczne
z serwera.... faktycznie ja też głosowałem za akceptacją wyrzucenia z serwerów innych graczy, bo z Wami
fajnie mi się grało, dyskutowało itd. ale nie wiedziałem jakie mogą być konsekwencję i nie chodzi mi tu
o wyrzucenie z beta testów, ale o opinie jakie będą miały o nas ludziska z TW....a tego bym nie chciał, aby były negatywne
Powtarzam....głosowałem za, bo fajnie się razem grało, ale z perspektywy czasu i całej tej burzy można powiedzieć
tylko, że popełniliśmy błąd, wywalając ich, niepotrzebnie dyskutując i nie przepraszając całej tej ekipy...to była nasza
wina....I szkoda, że co poniektórzy tego nie rozumieją, że np nazywają Alka zdrajcą, bo on chciał postąpić słusznie i
dojrzale wykazując się odrobiną zrozumienia dla tych ludzi....Wczoraj spieprzyliśmy sprawę i to porządnie....
Sorki, że tak z rana musicie czytać te moje wypociny, piszę bez porannej kawy, więc bądźcie wyrozumiali:P
Szkoda, że tak wyszło, musimy to teraz jakoś odbudować, a raczej starać się to zrobić, trochę mniej dumy i będzie
dobrze....to nic że dyskusje prowadziliście z dziećmi pewnie odemnie młodszymi o 15 lat, ale za to powinniśmy im przykład
dać jak należy postąpić i czasami tą główkę pod piasek schować..... ja wiem, że na naszym forum są indywidualności, osoby,
które nie dadzą sobie "w kasze napluć" ale niech te osoby też zrozumieją, że to była nasza wina, moja też, to my popełniliśmy
błąd, nie oni.... w sumie też bym się wkurzył na ich miejscu jak by mnie wywalali z serwera, bo paru podjaranych forumowiczów
gra i im nie można przeszkadzać....poczekajmy z tym wszystkim do pełnej wersji, wykupimy własny serwer i będziecie mogli
hulać do woli....Szkoda mi jeszcze Alka, że co poniektórzy widzą Go w ten sposób, chłopak chce być fair w sosunku do innych i
do Nas, nawet nie grał w betę a i tak robi wszystko, żeby wyciągnąć nas z tego bagna...Reasumując....chciałbym, aby atmosfera
u nas betatesterów podczas gry nie została zmieniona, zajebiście Was lubię, może za wyjątkiem Oktawiana, bo się śmieje z
mojego konia xD, i zżyłem się z Wami podczas gry, ale pamietajcie, że czasami jest lepsze przyznać się do winy i przemilczeć
kilka rzeczy, przeprosić.... Tyle tych wypocin, nie róbmy tak więcej i będzie ok, jak już dojdzie co do czego to dołożymy tym dzieciakom
z TW.....no....rżnąć ich, dawać.....::P