Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: M&B: Ogniem i Mieczem  (Przeczytany 85251 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adas

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: M&B: Ogniem i Mieczem
    « Odpowiedź #150 dnia: Października 31, 2009, 19:23:18 »
    Przeciez to co pokazali to jest jakas alpha, albo beta a nie ostateczna wersja gry. A pokaz byl dla wszystkich, czyli tez dla tych co widza M&B po raz pierwszy na oczy. Dlatego tak lopatologicznie wszystko tlumaczyli. ;)

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #151 dnia: Października 31, 2009, 19:26:36 »
    A gościu, który mówi: "jest to typowa ukraińska karczma" jest najlepszy;) Idealnie sprawdza się do swojego stanowiska. Wciskać kit to jego zaleta;)
    Jak to usłyszałem to prawie z krzesła spadłem :D Taka karczma jest w Reyvadin jak się nie myle :D

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #152 dnia: Listopada 05, 2009, 21:44:37 »
    Tak czy siak marketing robi swoje. Poczytajcie w komentarzach na youtube jak wypowiadają się ludzie. http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=UUbvxqRpebM&fromurl=/watch%3Fv%3DUUbvxqRpebM

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #153 dnia: Listopada 05, 2009, 21:49:30 »
    Moim zdaniem - JEDEN WIELKI BUR?!@. Ludzie piszą głupoty kłócą się, e szkoda pisac.

Offline Asagir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Listopada 25, 2009, 16:35:13 »
    Przebrnąłem przez całość tego wątku i muszę stwierdzić, że od XVII wieku niewiele się zmieniliśmy...ech.
    Nie widziałem, żeby ktoś wrzucał tutaj linki do filmików dość ciekawych na temat M&B:OiM.
    Niniejszym to czynię. Warto popatrzeć i posłuchać:
    http://www.gaminator.pl/video/9973,Ogniem-i-Mieczem-Wywiad-z-Micha%C5%82em-Gembickim.html
    i
    http://www.gaminator.pl/video/10140,Ogniem-i-Mieczem-Wywiad-z-Jackiem-Komud%C4%85.html
    Jak dla mnie zapowiada się ciekawie.

Oktawian masz rację. Na cały wątek starczyło mi sił a na przejście na 3 stronę news już nie.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2009, 16:54:04 wysłana przez Asagir »

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #155 dnia: Listopada 25, 2009, 16:49:03 »
    Owszem może tutaj nie znalazły się linki do tych filmików, jednak na stronie pojawił się news na ich temat.

Offline Pienik

• Użytkownik
    • Kto Kiełbasą wojuje od kiełbasy ginie
    « Odpowiedź #156 dnia: Grudnia 05, 2009, 20:04:40 »
    Przepraszam ale ta gra to jest żart. Wymienię może w pkt.

1- Przy Dużych bitwach ( w ust. mam 100) tak mi się zacina że masakra, dodam że w zwykłym m&b miałem Battle Siszera na 250 i mi się nie cięło 0.o
    2- Musiałem po 2 godz. gry usunąć jednego save gdyż miałem idiotycznego Buga mianowicie zręczność i siła po bitwach rosły mi same po 10 (co dało efekt 60 obu tych współczynników)
    3-Teraz gram od nowa Car przyjął mnie na wasala lecz nie mam Herbu!! Wyskakuje tak na 1 sek jakieś okno z flagami i tyle..
    4- Czemu do Cholery w Warszawie miasto wygląda ładnie a Moskwa to wieś?
    Nie wspomnę że Bohater ładuje broń niczym. Rozumiem gdyby był to mod robiony przez amatorów ale oni to sprzedają za 69 zł. Totalne Dno czekam na patcha czy coś bo nie jestem w stanie w to grać.
    Ta gra jest jebnięta

Offline barlogo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Grudnia 05, 2009, 20:13:16 »
    Posta powinieneś we wrażeniach umieścić z tego co napisałeś sa tylko minusy zapewne każda gra ma plusy więc jet takze wypisz jak oceniasz grę.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Grudnia 05, 2009, 22:17:19 »
    Własnie tak myślałem że to będzie kicz dlatego wstrzymałem się z kupnem i dobrze zrobiłem czekam tylko na With Fire and Sword bo to będzie CUDO !

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Grudnia 05, 2009, 22:32:59 »
    O OiM też wiele osób tak mówiło ;) Ale jakoś też uważam że WFaS będzie lepsze.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline barlogo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Grudnia 05, 2009, 23:37:12 »
    Czy ktoś przeczytał recenzja jakiegoś redaktora zeby już powiedzieć na gre słowem kicz po uszłyszeniu od graczy paru minusów?

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Grudnia 06, 2009, 00:11:26 »
    Czy ktoś przeczytał recenzja jakiegoś redaktora zeby już powiedzieć na gre słowem kicz po uszłyszeniu od graczy paru minusów?

Święta racja, zresztą warto poczekać na patha i będzie wszystko gitez. Warto się sugerować wrażeniami innych graczy, ale przecież nie każdy to samo lubi i nie każdemu to samo przeszkadza
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #162 dnia: Grudnia 06, 2009, 00:49:29 »
    Święta racja, zresztą warto poczekać na patha i będzie wszystko gitez.

Nie ma to jak kupować rzekomo skończony i kompletny produkt, a potem czekać, aż twórcy łaskawie wydadzą łatki, by dało się w miarę normalnie grać. ;) Właśnie takim myśleniem i nastawieniem dajemy twórcom gier przyzwolenie na wydawanie bubli.

Offline Pienik

• Użytkownik
    • Kto Kiełbasą wojuje od kiełbasy ginie
    « Odpowiedź #163 dnia: Grudnia 06, 2009, 08:47:59 »

Wiesz zaczynasz mnie irytować. Na Stronie CD Projectu jak i GryOnline pisało że jest to tak profesjonalna produkcja, jest świetna żadnych bugów, czochra mosznę. Więc nie karz mi czytać Profesjonalnych Opinie Redaktorów którzy z góry mają nakładane co mają napisać. Ja mówię o swoich odczuciach a moje odczucia są takie że wywaliłem 69 zl w błoto mogłem dołożyć 50 zl i miał bym Stalkera Zew Prypeci. Nie rozumiem jak oni mogli to wypuścić i tak jak powiedział Kolega wyżej trzeba będzie czekać miesiąc zanim oni wydadzą patcha żeby można było sobie pograć tak normalnie. Dalej nie mam herbu a kolejny Bóg to że wszedłem w Mur i   stamtąd zabiłem mieczem 50 ludzi bo ja ich trafiać moglem, niestety wróg już mnie nie mógł. W zwykłym M&B tak mi się nie wydarzyło, na prawdę nie czuje jak bym grał w Prof. Produkcje tylko Moda od ludzi którym się nudziło..
    Ta gra jest jebnięta

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Grudnia 06, 2009, 11:43:46 »

Nie ma to jak kupować rzekomo skończony i kompletny produkt, a potem czekać, aż twórcy łaskawie wydadzą łatki, by dało się w miarę normalnie grać. ;) Właśnie takim myśleniem i nastawieniem dajemy twórcom gier przyzwolenie na wydawanie bubli.

Trochę w tym racji, ale jeżeli nie pokażemy danemu producentowi, że gry w tych ,,klimatach" mają popyt to po prostu zakończą produkcję takich gierek. W końcu panuje kryzys i te sprawy ;)

Jak dana gra ukarze się na rynku to niezadowoleni gracze wytykają wszelkie niedoskonałości i z reguły jest tak, że twórcy gier następnym razem zadbają o to, żeby poprawić wszelkie błędy. Dzięki temu kolejne części i dodatki będą doskonalsze ( przynajmniej w niektórych grach tak jest ). 
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!