Kąbiner, nie ciskaj się tak, proszę, bo łagodnie mówiąc, zarzucając w tak obraźliwy sposób innym poziom przedszkolaka i całą resztę sam prezentujesz taki poziom...
Osobiście uważam, że niemożliwe jest, by projekt Tula nie miał wpływu na decyzję CDProjektu o tworzeniu dodatku (bo chyba można uznać OiM za samodzielny dodatek) o identycznej tematyce, to nie może być przypadek. Ale wcale nie uważam, by była to kradzież pomysłu i sabotaż. Mod i komercyjny produkt to dwie różne broszki, i myślę, że to właśnie twórcy komercyjnej gry mają trudniejsze zadanie, bo jeśli mod Tula okaże się lepszy od ich produkcji, sprzedaż spadnie, bo skoro można mieć coś lepszego za darmo to nie ma się co zastanawiać nad wyborem.
Mam nadzieję, że zmobilizuje to CDProjekt do włożenia w swój projekt tyle serca i starań, co Tula i pozostałych do pracy nad modem.
Poza tym, praca Tula NA PEWNO nie pójdzie w niepamięć. (co to za bzdura?? Widzicie, jak ożyły fora i tematy związane z WFAS od pojawienia się niusa o o wydaniu Ogniem i Mieczem??). Więcej, zainteresowanie modem wzrośnie, bo jeżeli wyjdzie mniej więcej w podobnym czasie co OIM, to każdy będzie chciał porównać obie produkcje.
Jeszcze raz gratuluję twórcom With Fire And Sword za ogrom pracy i tworzenie gry, którą będzie można porównywać do produkcji robionej przez najlepszych w Polsce. Trzymam kciuki, żeby to właśnie WFAS okazał się najlepszą grą opowiadającej o wydarzeniach z książki Sienkiewicza, choć mam nadzieję, że CDP będzie postępować uczciwie, i sprzeda graczom dopracowany i interesujący produkt. :)