Sklepy postaram się polepszyć odrobinkę wraz z pakietem nowych modeli, ale to w nastepnej koszulce za ładnych parę dni ( praca w Wings zabiera trochę energii ). Co do koników, to ustawiłem im takie parametry :
- juczny koń ( sumpter horse ) ==> jak sama nazwa mówi ma nieść bagaż, do wojaczki nie ma prawa się nadawać, służy nam tylko jako transport towarów ( jest spowolniony i mało zwrotny )
- wierzchowiec ( saddle horse ) ==> w instrukcji jest opisany jako tani wierzchowiec o spokojnym chodzie, więc takim został w parametrach też :) ( jest spowolniony i mniej zwrotny )
- koń stepowy ( steppe horde ) ==> typowy lekki konik stepowy, jest dość szybki i zwrotny, ale ma słabe parametry szarży i opancerzenia
- rumak ( courser ) ==> z opisu w instrukcji wynika, że jest typowym koniem gońców i posłańców ( lekko przyspieszony, lecz niezbyt duża wartość pancerza i szarży )
hunter ( hunter ) ==> jest to najwyższa klasa konia dostępna dla oddziałów, dość dobra szybkość, zwrotność i szarża
Chciałem by było widać różnicę między konikami zwykłych wojaków i lordów, w końcu w średniowieczu byle kogo nie było stać na rumaka, dlatego obie najwyższe klasy zarezerwowałem dla królów i ich najpotężniejszych lordów.