Przepraszam za znaczne opóźnienie premiery "Tubylca", ale wreszcie jest gotowy na tyle, że mogę pokazać wersję grywalną.
Należy tę wersję traktować jako wyjściową do oszlifowania i poprawy, niemniej wszystko powinno już działać dobrze.
Roboczo nazywam tę wersję 1.0, ale możemy ją też traktować jako grywalną betę. "Tubylec" 1.0 ma bardzo duży poziom trudności, ale będę starał się żeby to była trudność która daje frajdę, a nie zanudza i męczy. Na podstawie waszych ocen postaram się lepiej wyważyć broń, siłę poszczególnych frakcji itd. Sporo elementów jest nadal w powijakach, jak chociażby spora część dialogów,ale chcę jak najszybciej oddać mod do testów, a dialogi i poprawki kosmetyczne dodam w oparciu o wrażenia z waszej gry.
Link do pobrania jak również bardziej szczegółowy opis zawartości "Tubylca" podaję na początku tematu. Zachęcam do testów i obiecuję jak najszybciej poprawiać zauważone błędy i dodać poprawki dotyczące poszczególnych jednostek, broni i frakcji. Miłego wysiłku i jeszcze raz przepraszam, że dopiero teraz mogłem udostępnić grywalną wersję :)